Yunus'um bende biliyorum baştan sona okudum yazısını Cafe Racer Projesini. Sadece fiyatı çok pahalı. İşçilik uğraş çok olabilir ama fiyatı çok pahalı. Dikkat edersen dediğim parçalar bunda yok demeye çalıştığım hani biraz uygun bir fiyatı olsaymış. Yoksa tabikide onun motoru istediği fiyatıda yazabilir.Ozanım bu arkadaş da bizim siteden Zeda3000 nickli David,Fati başganın Hasmı olurdu kendisi
Lakin bir muhabbet yüzünden siteye yazmayı bıraktı çok bilgili ve bir o kadar da effendi birisiydi,
hatta ve hatta MTde bu motorun yapım aşamalarını anlattığı bir topaç var aratınca çıkması lazım,
motorunu komple sıfırlamıştı..
eveet, gün geldi çattı. hatırlatırım beyler, sonra vay ben duymadım bilmiyodum yok.
Ürgüp Göreme gidecez görecez. var mı gitmek isteyen. Kimse gitmesede sorun değil, ben tek giderim.
Toplam 291 KM.
Bu Cumartesi sabah 7:30 gibi teker döner. Akşam kararmadan gelinir.
http://goo.gl/maps/od9G0
pazar olsaydı iyiydi.
günaydın la bebegünaydın beyler...
tamam çekiyoruz pazara. farketmez.
Pazar sabah 7:30 uygun mu ?
anca gideriz işte yavaş yavaş
Abi kaç basıyo :queen:günaydın la bebe![]()
tamam uygun. Daha erken de çıkabiliriz istersen.
günaydın la bebe![]()
Haci isterse abcdefg....z olsun, virajda on fren yok onu aklindan cikar, yani Okan Abinin gosterdigi gibi olur ama hizina bagli, daha da onemlisi motorun acisina bagli, on freni kullanmani gerektirecek kadar hizliysan motoru dikmek lazim biraz, yani daha tecrubeli amcalar belki yatar pozisyonda da yapabiliyodur ama ben tavsiye etmem, bugune kadar da yapmadim, tabii bu dedigim yuksek hizlarda, 30-40 la giderken abanmadan yavas yavas basabilirsin sorun degil, ben tirsmadan arka fren kullaniyorum virajda biraz da ABS ye guvenerek ama o da mesela kaygan bir yerde denk gelirse ve motor da yatik durumdaysa devreye girdigi an aletin dengesini biraz bozuyor, bu durumda da yere yapisma ihtimalin var, basima bir kez geldi, o zamandan beridir, motor dik olmadigi surece nasi olsa ABS var diye frenlere abanmiyorum. Sen de gelirken zorlamadan test edersin frenleri zaten.
6:30 iyidir 7:00 de Ankara dan anca çıkabiliriz.