Abi aslında bende Kenda lardan memnundum. Bu sezon motosiklet festivallerine katılmak istiyorum, bikaçta uzun yol yapasım var. Esas değiştirme sebebim patlarsa falan uğraşmıyayım fitil at, spreyle... devam hikayesinden değiştirdim.
Diğer bir sebebimse genellikle artçılı kullanıyorum Kenda lar güzel tutuyor yolu, frenleme falan çok iyi... ama alışıp artçısız bindiğimde 65kg ağırlığımla ön zamk gibi yapışıyor arka ister istemez kayıyor ısınana kadar ve yağışlı havalarda :/
Bu belki Michelinde de devam eder sonuçta arka hafifliyor :silent: Kenda ların üzerinde ince kıl lastikleri duruyor hala, tamamen lüx geliyordu bana değiştirmek açıkçası ama fuar kampanyası vardı gözümde çok büyümedi maliyeti.
Otomobil lastiğinden çok deneymliyim, kötü lastiğin ne demek olduğunu iyi biliyorum, CB' de Kendalar biraz defansif kullanım ile eskitilene kadar kullanılır bence, vasat falan diyorlarda bence alakası yok ortalamanın üstünde hatta.
Uzun yol yapıp lastiklerin rodajını tamamlamam lazım ki daha net konuşabileyim
Ama istemeyerekte olsa farketiklerim:
* Viraj dönüşleri olumlu anlamda bi tuhaf, bu kesin! Her zaman nekadar hız düşürsemde dışa atmaya meyilli bi virajda içe kapanıp gaz istiyor CB. Bu beni beklediğimin üzerinde şaşırttı.
* Farkedilir bi yol konforu var, hep geçtiğim yoldan geçtiğimde hissedilen ufak tefek çukurlar, çatlaklar epey sönümleniyor. Bu benim lastikte beklediğim bi zorunluluk değil tabi, olmasada olur ama hissi keyifli
Frenleme v.s gibi detayları 200/300 km içinde iyice oturur herhalde, henüz sert fren gerektiren bi durumla karşılaşmadığımdan bilemiyorum
Henüz taktırıp eve geldim ve kafam yoğundu, konsantremi veremedim lastiklere ama 6000 km kullanıp Micheline geçmiş biri olarak aradaki fark belirgin. Bu Kendaları kötü yapmıyor tabi Michelinler biraz çıta üstü.