Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikletimi ertesi gün yolculuk için hazırladım 2 çanta zor koyabildim,siz neler yapıyorsunuz :)
Fotoğraflarda görünen arka sehpayı da babam yapmış bana işimi çok görüyor :)

ıı yolculuklar,kazasz belasz :cat:

depo ustu cantalar da var , yksek suratte yatmanı engellıyor ama sen zaten o kadar yuksek cantalarla 100u de gecme bence.ruzgar vs cok daha fazla etkıler surusunu :bounce:

yan cantalardan cok taktıran gormedım ama peder bey maasallah yeteneklı heralde,buna da bır cozum bulabılır daha profosyonel sekılde :cat:
hatta bu ısı tıcarete de dokebılırsın.pıyasadan bıraz daha uygun fıyata cok da guzel satılır derım ben :)

Merhaba Dostlar,

Dün itibariyle ilk motorum olan CBR 250R sabah saatlerinde teslim edildi. Yaklaşık 10 dk sonra full koruma motorun üstündeydim. Bahçeköy-Sarıyer arası 2 tur attım. Gerçekten performansından ve sürüş rahatlığından inanılmaz zevk aldım. Sarıyer bölgesinde gezi, toplaşma vs. her türlü organizasyona katılmak isterim.

Herkesin iki tekeri asfalttan ayrılmasın dileklerimle, herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

of ya.h.sonu cok gezdım ama hıcbısey onun yerını tutmuyor.

RRımı pek ozledım :( umarım tez zamanda cıkar da guzel org.lar yaparız beraber.

ıı yolculuklar,kazasz belasz :cat:

depo ustu cantalar da var , yksek suratte yatmanı engellıyor ama sen zaten o kadar yuksek cantalarla 100u de gecme bence.ruzgar vs cok daha fazla etkıler surusunu :bounce:

yan cantalardan cok taktıran gormedım ama peder bey maasallah yeteneklı heralde,buna da bır cozum bulabılır daha profosyonel sekılde :cat:
hatta bu ısı tıcarete de dokebılırsın.pıyasadan bıraz daha uygun fıyata cok da guzel satılır derım ben :)

Hiç kullanmadığım kappa'nın yan çantaları(soft) var elimde acil olmasaydı onları kullanacaktım,babam o konuda da yardımcı olacak bana.Onlar ilgili paylaşımlarımı da yapacağım :)
Gerçekten yetenek meselesi 2 günde yapmış bu sehpayı çokta uğraştırmadı dedi :)

valla trafige alistikca zevki almaya basliyor insan :)
malesef frenleme calisabilcegim bos alan bulamadim istanbulda zor is gercekten :)
gerekirse bir egitim alayim diyorum ama egitime gitmeden biraz km tecrubem olsun istiyorum az da olsa.
siz ne onerirsiniz arkadaslar? biraz tecrube edindikten sonraki egitimlerde ne gibi seylere onem veriliyor

Bugün Retrofit ds2 bi-xenon, hotbodies plakalık iptali ve yan sinyalleri evime getirdim, evimde korkunç bir tadilat var savaş alanı gibi :)

1 ay sonra nur topu gibi bi-xenonlu cbr 250 miz olucak inşallah :)

eski sistemde sadece motor'a tekrar giriyodun diye hatırlıyorum...
bende de ilk önce A2 ehliyet vardı sonradan B aldım onun için sadece motora girdim sanki :)

A2 varken B için sınava girdiğimde eminim ilk yardımı yapmıyorsun-yapmadım...
Motor %100 var ama trafiği hatırlamıyorum açıkçası :)

ama bi baktım nete böyle bi açıklama var... buraya göre trafikte var doğrudur herhalde :cat:

http://www.ehliyetsinavsitesi.com/ehliyet-sikca-sorulan-sorular.html

eyvallah sağol yardımın için
A2 varken B için sınava girdiğimde eminim ilk yardımı yapmıyorsun-yapmadım...
Motor %100 var ama trafiği hatırlamıyorum açıkçası :)

ama bi baktım nete böyle bi açıklama var... buraya göre trafikte var doğrudur herhalde :cat:

http://www.ehliyetsinavsitesi.com/ehliyet-sikca-sorulan-sorular.html

valla trafige alistikca zevki almaya basliyor insan :)
malesef frenleme calisabilcegim bos alan bulamadim istanbulda zor is gercekten :)
gerekirse bir egitim alayim diyorum ama egitime gitmeden biraz km tecrubem olsun istiyorum az da olsa.
siz ne onerirsiniz arkadaslar? biraz tecrube edindikten sonraki egitimlerde ne gibi seylere onem veriliyor

Honda Guvenli Surus 2 egitimi size uygun olur... Cok da beklemeye gerek yok. Temel bilgileri olan debriyaj fren vites vs kavramlarini bilenler icin ideal. Viraj-Fren-Dogru Oturus-Yokusta Kalkis-Genel Kontroller vs iki gunluk egitim gayet faydali geciyor. Ben 1000kilometredeyken gitmistim. Cok faydasini gordum. Tavsiye ederim.

Beyler bugün PTT'ye gittim. HGS kart aldım köprüden geçmek için... Veznedeki bayana bunu nasıl kullanacağım, cebimden okur mu diye sordum. Geçerken elinizle havada tutacaksınız dedi. Bir an bakıştık, ben gülmeye başlayınca da "yavaş geçin ama" dedi. Hadi ama, köprüden geçmek yeterince zor değilmiş gibi bir de elimde kartla mı geçeceğim, sancak tutan fedai gibi...:farao: Acaba boynuma falan assam okur mu ki?

Beyler bugün PTT'ye gittim. HGS kart aldım köprüden geçmek için... Veznedeki bayana bunu nasıl kullanacağım, cebimden okur mu diye sordum. Geçerken elinizle havada tutacaksınız dedi. Bir an bakıştık, ben gülmeye başlayınca da "yavaş geçin ama" dedi. Hadi ama, köprüden geçmek yeterince zor değilmiş gibi bir de elimde kartla mı geçeceğim, sancak tutan fedai gibi...:farao: Acaba boynuma falan assam okur mu ki?
sabah sabah güldürdün :D

Honda Guvenli Surus 2 egitimi size uygun olur... Cok da beklemeye gerek yok. Temel bilgileri olan debriyaj fren vites vs kavramlarini bilenler icin ideal. Viraj-Fren-Dogru Oturus-Yokusta Kalkis-Genel Kontroller vs iki gunluk egitim gayet faydali geciyor. Ben 1000kilometredeyken gitmistim. Cok faydasini gordum. Tavsiye ederim.

Teşekkürler tugfox. En kısa sürede bu eğitime katılacağım
Birde GİS eğitimleri var başka bir kurumdan. Biraz onuda araştırayım diyordum fakat dediğin gibi geç kalmadan katılmak lazım birine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar