bende de hrc var siyah jant nasıl olur bi de ona photoshop yapsanız 
Motosikletimi ertesi gün yolculuk için hazırladım 2 çanta zor koyabildim,siz neler yapıyorsunuz![]()
Fotoğraflarda görünen arka sehpayı da babam yapmış bana işimi çok görüyor![]()

ıı yolculuklar,kazasz belasz :cat:
depo ustu cantalar da var , yksek suratte yatmanı engellıyor ama sen zaten o kadar yuksek cantalarla 100u de gecme bence.ruzgar vs cok daha fazla etkıler surusunu :bounce:
yan cantalardan cok taktıran gormedım ama peder bey maasallah yeteneklı heralde,buna da bır cozum bulabılır daha profosyonel sekılde :cat:
hatta bu ısı tıcarete de dokebılırsın.pıyasadan bıraz daha uygun fıyata cok da guzel satılır derım ben![]()
A2 varken B için sınava girdiğimde eminim ilk yardımı yapmıyorsun-yapmadım...
Motor %100 var ama trafiği hatırlamıyorum açıkçası
ama bi baktım nete böyle bi açıklama var... buraya göre trafikte var doğrudur herhalde :cat:
http://www.ehliyetsinavsitesi.com/ehliyet-sikca-sorulan-sorular.html
valla trafige alistikca zevki almaya basliyor insan
malesef frenleme calisabilcegim bos alan bulamadim istanbulda zor is gercekten
gerekirse bir egitim alayim diyorum ama egitime gitmeden biraz km tecrubem olsun istiyorum az da olsa.
siz ne onerirsiniz arkadaslar? biraz tecrube edindikten sonraki egitimlerde ne gibi seylere onem veriliyor
sabah sabah güldürdünBeyler bugün PTT'ye gittim. HGS kart aldım köprüden geçmek için... Veznedeki bayana bunu nasıl kullanacağım, cebimden okur mu diye sordum. Geçerken elinizle havada tutacaksınız dedi. Bir an bakıştık, ben gülmeye başlayınca da "yavaş geçin ama" dedi. Hadi ama, köprüden geçmek yeterince zor değilmiş gibi bir de elimde kartla mı geçeceğim, sancak tutan fedai gibi...:farao: Acaba boynuma falan assam okur mu ki?
Honda Guvenli Surus 2 egitimi size uygun olur... Cok da beklemeye gerek yok. Temel bilgileri olan debriyaj fren vites vs kavramlarini bilenler icin ideal. Viraj-Fren-Dogru Oturus-Yokusta Kalkis-Genel Kontroller vs iki gunluk egitim gayet faydali geciyor. Ben 1000kilometredeyken gitmistim. Cok faydasini gordum. Tavsiye ederim.
aynını düşünüyorum, bu arada sokm hgs sine , durduk yerde icat çıkardılar, madem icat çıkaracan motorcuyu da düşün, ne nereye takacağımız belli ne de sınıfımız...kaskınıza yapıştırın kameraya dogru bakacak şekilde problem olmaz heralde :cat: