[Ankara - MT]

soykan yapıştıracak bi gs ya en sonunda, kanı bitlenmiş adamın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

beyler ben şimdi panik oldum birden...

şaka maka 1000 km yol gelecez...sürerek gelmek, bi aksilik olmazsa motorumla başbaşa kalmak istiyorum, bunca zaman sonra benim hakkım:)
adana da konaklamayı düşünüyorum, şaka maka totalde 1000 km yol gelicez, bu da toplam tecrübemin 1/4 ünü iki günde yapıcam demek...yol üstü ise 4 mevsimi yaşama ihtimalim yüksek, toroslar, gülek boğazı, pozantı tarafları yüksek ve soğuk, kar bile olabilir...osmaniyeden ötesi hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası ama otoyol neyse ki...

onun için yağmurluğa, kışlık eldivene vırta zırta bir sürü şeye ihtiyacım olacak, bu konuda yunus panpa başta olmak üzere ödünç alabileceğim elzem şeyleri alabilirim, desteklerinizi bekliyorum...lazım olan takım taklavatın bir kısmını satın alabilirim ama acelesi olmayan şeyler için bana lazımsınız:)

Panpa sıkıntı yok gel bende albay donu falan da var :p ne istiyosan hangisi işine yarayacaksa al götür..

soykan yapıştıracak bi gs ya en sonunda, kanı bitlenmiş adamın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

beyler ben şimdi panik oldum birden...

şaka maka 1000 km yol gelecez...sürerek gelmek, bi aksilik olmazsa motorumla başbaşa kalmak istiyorum, bunca zaman sonra benim hakkım:)
adana da konaklamayı düşünüyorum, şaka maka totalde 1000 km yol gelicez, bu da toplam tecrübemin 1/4 ünü iki günde yapıcam demek...yol üstü ise 4 mevsimi yaşama ihtimalim yüksek, toroslar, gülek boğazı, pozantı tarafları yüksek ve soğuk, kar bile olabilir...osmaniyeden ötesi hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası ama otoyol neyse ki...

onun için yağmurluğa, kışlık eldivene vırta zırta bir sürü şeye ihtiyacım olacak, bu konuda yunus panpa başta olmak üzere ödünç alabileceğim elzem şeyleri alabilirim, desteklerinizi bekliyorum...lazım olan takım taklavatın bir kısmını satın alabilirim ama acelesi olmayan şeyler için bana lazımsınız:)

Yastığa başımı koyduğum zaman düşündüğüm tek şey, hakikaten kanım fena bitlendi :)

Bendende sana bellik ve dize kadar uzun yağmurluk.

Hey gidi seferberliğe gel :mrgreen: Bunun üzerine baklavalar herhalde Yunuzun yaptığı gibi katakulliye getirilmez ::winkwink

eyvallah beyler...bi sırt çantasıyla gidicem...gelirken alette topcase var...levazımatı nasıl götürebilirim poşete mi atacaz napacaz..?

eyvallah beyler...bi sırt çantasıyla gidicem...gelirken alette topcase var...levazımatı nasıl götürebilirim poşete mi atacaz napacaz..?

Kask mont vs. derken bir sırt çantası yetmez. En iyi ihtimalle bir spor çantası getir yanında. Gelirken de problem olmaz zaten, bağlarsın motora topcase e sığmayanları.

---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

Beyler şu benim motoru satmama yardım edin, lütfen :mrgreen:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-f650-fiyatina-r1100r-119639773/detay

Kask mont vs. derken bir sırt çantası yetmez. En iyi ihtimalle bir spor çantası getir yanında. Gelirken de problem olmaz zaten, bağlarsın motora topcase e sığmayanları.

olum sen gs cimisin nesin...ozandan beter oldun...motorun satılmasını istiyosan fiyatı indireceeeen

Fiyatı indirirsem, istediğimi alamam. Yalandan elimdeki güzelim motosikleti kaybetmeyeyim durduk yere.

Açık konuşmak gerekirse fiyatı düşürmezsen de babayı alırsın soykan :)
yerinde olsam illa 1100'lü bişi alıcam diyorsan o fiyattan düşebildiğim kadar düşer biran önce satar gider şu ilanını gösterdiğin motoru alır gelirim..
Fiyatıda gayet güzel ayrıca...

Haci Soykanin dedigi gibi spor cantasi tarzi bir canta goturebilirsin, sigani topkaseye atarsin, sigmayan canta da durur, cantayi sabitlemek icin su file zimbirtidan ya da lastik kancalardan varsa onlardan al yanina daha kolay olur. Bakalim, hayirli olacak insallah.

Fiyatı indirirsem, istediğimi alamam. Yalandan elimdeki güzelim motosikleti kaybetmeyeyim durduk yere.

Abartmadan fiyati indir biraz, arayan olursa da uce bese bakma, tabii GS almayi cok istiyosun diye diyorum ben. Cok istemmiyosan bin gitsin motoruna. Bi de gosterdigin alet naked :) GS degil ki.

hoşbulduk, evet sıfır, 2013 model siyah tek renk. teker düz basar inşallah:))

Duz basmasi iyidir tabii ama en guzeli yan basmasidir, yusufla karisik olarak duydugunuz haz paha bicilemezzzz :)

Satamazsam mis gibi motorum var, seve seve kullanırım :mrgreen:
Aynen çiçek gibin motür,
ha dersin ki ben ABS'li motor kullanıcam zaten GS'leride seviyorum eyvallah..

Boxer motor aslında amacım, fakat GS olsa daha bi hoşuma gider.

Seni anlıyorum soykanım :) ama kasma derim rahat ol tok satıcı ol..

Birde la erhan bende soft yan çantalar var kullanırım dersen onlarıda verebilirim sana?

Aynen çiçek gibin motür,
ha dersin ki ben ABS'li motor kullanıcam zaten GS'leride seviyorum eyvallah..

Seni anlıyorum soykanım :) ama kasma derim rahat ol tok satıcı ol..

Birde la erhan bende soft yan çantalar var kullanırım dersen onlarıda verebilirim sana?

hacı riskli olmasın şimdi o, takamam vs yolda kopmasın...?

Sevgili soykan67
eğer bu sene satamazsan
seneye ben alırım :)
Yeni modeli ileri hayallerimin makinesidir...

İnşallah motorunun kıymetini bilecek birisine satar
ve istediğin motoru alırsın:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar