Erkenden damladım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar bir öneri sayesinde geldim buraya üye oldum yararlı bilgilerde edinmek sohbet amacıyla ismim Şirin 20 yaşındayım babam motor meraklısıdır ama artık yaşlandı tahtı alma zamanı geldi :p:p şimdiden hepinize teşekkürler

Ahaha hiç güleceğim yoktu ya :cat: Hoşgeldin aramıza!

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

ima ettiğin hoş degil

Arkadaşımız sadece takılmış,alınacak bir şey yok bence :rendeer: Yorumları okudukça gülüyorum ya :flower: Seviyorum sizi MT üyeleri,en bunaltıcı,yorucu zamanlarımda siz varsınız yanımda, mutlu,neşeli bir o kadar da güzel vakit geçirmemiz dileğiyle :bestmt:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Piston düştü beyler....
Dağılın... :queen:

Uuuu ilgi çekici ama bayat. Günün yeni menüsü ss sever bayanlar mı ? " GENE ! ::sluu:: " ... ::biggrinn Sıkıldım ama artık,her seferinde hevesim kursağımda kalıyor,yapmayın böyle şeyler beyler :salut:

+ resim,üslup,amaç üzerinden -1 puan. ::hakem1:: Bu kafayla burayı değil moda sitelerini ziyaret et. Ruhuna daha yakın hani :wiinkk:

Uuuu ilgi çekici ama bayat. Günün yeni menüsü ss sever bayanlar mı ? " GENE ! ::sluu:: " ... ::biggrinn Sıkıldım ama artık,her seferinde hevesim kursağımda kalıyor,yapmayın böyle şeyler beyler :salut:

+ resim,üslup,amaç üzerinden -1 puan. ::hakem1:: Bu kafayla burayı değil moda sitelerini ziyaret et. Ruhuna daha yakın hani :wiinkk:

Sert oldu.

Hoşgeldin kızların çoğu super sporttan hoşlanır yapacak birşey yok :)

bugünlerdde accayip yeni üye patlaması var :queen:

gerçekse eğer :silent: hoşgeldin aramıza

Bu konu 5 sayfayi gecer varmi iddaya giren. Ss istiyormus en once model derler sonra felsefe olur sukuter olur.en son buda aramizdan ayrilir..BI ZAMANLAR R1 ISTEYEN LER GIBI
. Genede hgdiniz

Siz erken damlamışsınız ben de geç damlarım iyi anlaşabiliriz :p ayrıca çok sanatlıyımdır.

yorumları görünce;

lhmdb.jpg
[/url][/IMG]

İyii veya kötü yorumlar için hepinize teşekkürler yinede hoşbuldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

bana özellikle beklediğin birileri varmış gibi geldi de :)

belki :))))))

Hoşgeldiniz.

slm cümleten ismim oğuz istanbuldan katılıyorum özel şoförlük yapıyorum gts 250 evo kullanıcısıyım motorsiklet kullanıcısı arkadaşlara kazasız belasız hayırlı günler diliyorum

slm cümleten ismim oğuz istanbuldan katılıyorum özel şoförlük yapıyorum gts 250 evo kullanıcısıyım motorsiklet kullanıcısı arkadaşlara kazasız belasız hayırlı günler diliyorum
Hoş geldin Abi :queen: Yeni bir konu açsaymışsın iyiymiş :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar