Erkenden damladım :)

Merhabalar bir öneri sayesinde geldim buraya üye oldum yararlı bilgilerde edinmek sohbet amacıyla ismim Şirin 20 yaşındayım babam motor meraklısıdır ama artık yaşlandı tahtı alma zamanı geldi :p:p şimdiden hepinize teşekkürler

Yolda yurumeyi bilmeyen bayanlar varken motora merakli olanlara hayranlikla bakmisimdir hosgeldin.

:bestmt:e::hosgeldi
Az sonra Topik patlar.

niye patlasın ki. sanmıyorum böyle bir forum oldugumuzu. motosikletci dedıgın zaten kız hastası degıldır tam tersıne kızlar ona hastadır :p:queen:

-Hoşgeldiniz :) babanız biliyo mu bu forumu veya burdan biri mi?

niye patlasın ki. sanmıyorum böyle bir forum oldugumuzu. motosikletci dedıgın zaten kız hastası degıldır tam tersıne kızlar ona hastadır :p:queen:

hayır o bilmiyor ben arkadaşımla bilgi alışverişi yaparken linkini verdi henuz bende yenı keşfettim :) ve hosbuldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

Acele etmiyorlardır yavaş yavaş :) Hoşgeldin ne tarz motor seviyorsun?

hosbuldum supersport ancak mınıklere talim :) çaylagım daha geçişi bu yaz yada sonu düşünüyorum

@Bizne Topikler gördük be kardeşim en olmaz dediğimiz topikler patladı

hayır o bilmiyor ben arkadaşımla bilgi alışverişi yaparken linkini verdi henuz bende yenı keşfettim :) ve hosbuldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

hosbuldum supersport ancak mınıklere talim :) çaylagım daha geçişi bu yaz yada sonu düşünüyorum

Hmm ozaman şöyle bir önerim olabilir http://www.gisakademi.com/akademi/gispark.html
Ücretsiz teori eğitimi veriyorlar arasıra. Eğitimleri ve eğitmenleri harika. Bursaya da geliyorlar, geçen hafta Antalya'da temelden başlayarak yol eğitimine kadar eğitim verdiler. Eğitim motorları KTM Duke 200 süpersportlara geçiş yapacaksan minikler bunlar :cat:

başlığı açtıkdan 11dk sonra çoğu üyenin ortada olmadığının farkında varman da nerden baksan pes :) hadi hayırlısı
başlıgı kısa süre önce açtıgım için daha ortada olmadıklarını söyledim zaten topik patlar diyen bir diger üyeye itafen sagolasın :)

Hoşgeldiniz.

Ufak bir tavsiye profil resminizi değiştirinki forumda yazdığınız her cevap, açtıgınız her konu patlamasın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar