- Konu Yazar
Yaklaşık 1 yıldır şehir içinde kullanmak üzere eşiminde kullanabileceği şöyle ufak tefek vergisiz bi scoter alma projem vardı imkanlar anca bu zamana elverdi daha önceden adamakıllı scoter deneyimim olmadığı için sıfır almaya cesaret edemedim onun için ikinci el almaya karar verdim İzmirden bulduk nasibimizi gittik gördük aldık geldik burdan sonrasını resimler anlatsın artık
Motoru aldığım galerinin sahibi Ali kardeşime ikramları için teşekkürler bu arada yedik içtik sağolsun
işlemler bitip motoru teslim aldıktan sonra ilk iş bir scoter kaskı alıp depoyu fulledikten sonra vuruyorum kendimi İzmir caddelerine

Uploaded with ImageShack.us
Basmane tren garının tam karşısında Meşhur Aliulvi kahvesinde gezi arası çay molası

ee motoru aldıkta Kütahyaya nasıl gelicek otobüslere soruyoruz ilk önce

Nazlanıp astronomik rakamlar istemeleri üzerine kararımı veriyorum binerek giderim ben buna aga diye
o sırada Manisadan Meriç kardeşim arıyor sağolsun ve diyorki İzmire kadar gelmişin aga uğra görüşelim hem motora bakalım hem bi yemek yiyelim kırmıyorum kendisini ve istikamet Manisa ee motorumuz var artık özgürüz
yaklaşık 35 dakika sonra Manisadayız

Morris şinasi devlet hastanesi önünde buluşmak üzere bekliyorum Meriçi

Gelir gelmezde teslim ediyorum dümeni ona kılavuz kaptan hesabı

doğru eve gidiyoruz yemek hazır diyor Meriç

Normalde plan o gece Meriç kardeşimde misafir olup ertesi gün yola devam etmekti ama ertesi sabah gündüz göreve geleceğim haberini alınca motoru Meriçte bırakıp trenle dönme kararı alıyorum ve tren biletimi almak üzere Meriçle istasyona gidiyoruz

dönüşte biraz Manisa sokaklarını turlayıp Manisadaki diğer bi kardeşimiz olan İzzet arıyor bizi çay içmeye mekanına çağırıyor kırmıyoruz onuda

çaylar içilip sohbetler edildikten sonra eve dönüp motorun plakasını söküyoruz çünkü plaka değişikliği için eski plaka lazım sağolsun Meriç kardeşim elimi bile sürdürmüyor teknik işlere

sonrasındada tren garına bırakıp uğurluyor beni Meriç

trende uyunan yarımyamalak bi uykuyla ertesi gün göreve geldim bu kötü oldu işte

aradan tam 1 hafta geçtikten sonra yarım kalan yolculuğu tamamlamak üzere bu kez tam techizat tekrar biniyorum trene doğru Manisaya
bu arada plaka değişikliğide tamam motorumuzun

Meriç kardeşim gene karşılıyor beni eve geçiyoruz ohoo kahvaltı hazır

Motora ise çok iyi bakmış sağolsun silmiş temizlemiş bakımlarını yapmış hatta kendi YBR sinin üzerindeki örtüyü bile benim motora örtmüş teşekkürler Meriç kardeşim

Bu arada onlardada bi taşınma telaşı vardı fakat akşam göreve yetişeceğimden dolayı yardım edemedim kendilerine onun içinde özür diliyorum tekrar buradan

hava kapalı olsada yolcu yolunda gerek deyip tam techizat kuşanıp başlıyoruz hazırlığa

ve hazırız yollar bizi bekler

Manisa içinden bi izlenim yaklaşan mesir macunu şenliklerinden dolayı olsa gerek her yer cıvıl cıvıl

Manisa çıkışında motorumuzun karnını doyurup çıkıyoruz artık yola

Fotoğraf çektiğimi gören benzinci arkadaş sebebini sorduğunda gezi notu olarak internette yayınlacağımı duyunca güzel bi poz verip tekrar çekmemi istiyor kırmıyorum bende

bu arada km kontrol

Birazda scotercıların kralı Ümmet abi tarzında kareler paylaşalım
ilk durağımız Turgutlu

ikinci durak Ahmetli

Üçüncü durak ve ilk mola yerimiz Salihli

maşallah bahar değil baya baya yaz gelmiş buralara 10 numara memleket vesselam
hava düzelipte yağmura yakalanma endişeside kalmayınca Salli
içinde turluyorum biraz

Otogar karşısı 5 eylül parkında soluklanıyoruz biraz
sonraki durak Kula

ortalama hızımız ise şu şekilde

canını çıkarsak 95 yapıyor zaten garip oda tehlike olarak Salcanonun 140ına eşit zaten
Uşağa yaklaşırken yeniköy yakınlarında karnının acıktığını bildiriyor göstergesiyle motorum ilk benzinliğe dalıyorum

gene 17 kusür lirayla gönlünü alıyorum ufaklığın

uzun yoldan gelip uzun yola gideceğimi öğrenen garson kardeşim çaydan para bile almıyor ne kadar ısrar etsemde sağolsun işte egemin insanı

çayımızı içtik içimiz ısındı yola devam

tekrar km kontrol tam 154 km getirmiş bizi 17.2 TL lik benzin hımm baya bi iktisatlı
sevdim seni vento
ama Salcano kadarda yakıyosun nasıl olcaksa artık 

Burdan sonrası bizim mahalle sayılır artık

Gedize vardık bile

ihtiyaç molası için benzinlikte duruyoruz motor ve beni gören benzinci abiler hemen çayımızı söylüyorlar sağolsunlar
Çavdarhisar yakınlarında motorum tekrar acıktığını belirtiyor dalıyorum ilk benzinliğe
dolduruyoruz depoyu
son ihtiyaç molasını Kireç bayırı başında veriyorum

ve mutlu son
memleketteyiz

artık bu tabelanın gerisine geldin ya vento ölsende gam yemeyiz artık

Sabredip okuduğunuz için hepinize teşekkür eder kazasız sürüşler dilerim motor dostları esen kalın :rendeer:
Dip not: Başka forumlardada yayınlanmıştır...
Motoru aldığım galerinin sahibi Ali kardeşime ikramları için teşekkürler bu arada yedik içtik sağolsun
işlemler bitip motoru teslim aldıktan sonra ilk iş bir scoter kaskı alıp depoyu fulledikten sonra vuruyorum kendimi İzmir caddelerine

Basmane tren garının tam karşısında Meşhur Aliulvi kahvesinde gezi arası çay molası

ee motoru aldıkta Kütahyaya nasıl gelicek otobüslere soruyoruz ilk önce

Nazlanıp astronomik rakamlar istemeleri üzerine kararımı veriyorum binerek giderim ben buna aga diye
o sırada Manisadan Meriç kardeşim arıyor sağolsun ve diyorki İzmire kadar gelmişin aga uğra görüşelim hem motora bakalım hem bi yemek yiyelim kırmıyorum kendisini ve istikamet Manisa ee motorumuz var artık özgürüz

Morris şinasi devlet hastanesi önünde buluşmak üzere bekliyorum Meriçi

Gelir gelmezde teslim ediyorum dümeni ona kılavuz kaptan hesabı

doğru eve gidiyoruz yemek hazır diyor Meriç

Normalde plan o gece Meriç kardeşimde misafir olup ertesi gün yola devam etmekti ama ertesi sabah gündüz göreve geleceğim haberini alınca motoru Meriçte bırakıp trenle dönme kararı alıyorum ve tren biletimi almak üzere Meriçle istasyona gidiyoruz

dönüşte biraz Manisa sokaklarını turlayıp Manisadaki diğer bi kardeşimiz olan İzzet arıyor bizi çay içmeye mekanına çağırıyor kırmıyoruz onuda

çaylar içilip sohbetler edildikten sonra eve dönüp motorun plakasını söküyoruz çünkü plaka değişikliği için eski plaka lazım sağolsun Meriç kardeşim elimi bile sürdürmüyor teknik işlere

sonrasındada tren garına bırakıp uğurluyor beni Meriç

trende uyunan yarımyamalak bi uykuyla ertesi gün göreve geldim bu kötü oldu işte

aradan tam 1 hafta geçtikten sonra yarım kalan yolculuğu tamamlamak üzere bu kez tam techizat tekrar biniyorum trene doğru Manisaya

Meriç kardeşim gene karşılıyor beni eve geçiyoruz ohoo kahvaltı hazır

Motora ise çok iyi bakmış sağolsun silmiş temizlemiş bakımlarını yapmış hatta kendi YBR sinin üzerindeki örtüyü bile benim motora örtmüş teşekkürler Meriç kardeşim

Bu arada onlardada bi taşınma telaşı vardı fakat akşam göreve yetişeceğimden dolayı yardım edemedim kendilerine onun içinde özür diliyorum tekrar buradan

hava kapalı olsada yolcu yolunda gerek deyip tam techizat kuşanıp başlıyoruz hazırlığa

ve hazırız yollar bizi bekler

Manisa içinden bi izlenim yaklaşan mesir macunu şenliklerinden dolayı olsa gerek her yer cıvıl cıvıl

Manisa çıkışında motorumuzun karnını doyurup çıkıyoruz artık yola

Fotoğraf çektiğimi gören benzinci arkadaş sebebini sorduğunda gezi notu olarak internette yayınlacağımı duyunca güzel bi poz verip tekrar çekmemi istiyor kırmıyorum bende

bu arada km kontrol

Birazda scotercıların kralı Ümmet abi tarzında kareler paylaşalım
ilk durağımız Turgutlu

ikinci durak Ahmetli

Üçüncü durak ve ilk mola yerimiz Salihli

maşallah bahar değil baya baya yaz gelmiş buralara 10 numara memleket vesselam
hava düzelipte yağmura yakalanma endişeside kalmayınca Salli

Otogar karşısı 5 eylül parkında soluklanıyoruz biraz
sonraki durak Kula

ortalama hızımız ise şu şekilde

canını çıkarsak 95 yapıyor zaten garip oda tehlike olarak Salcanonun 140ına eşit zaten
Uşağa yaklaşırken yeniköy yakınlarında karnının acıktığını bildiriyor göstergesiyle motorum ilk benzinliğe dalıyorum

gene 17 kusür lirayla gönlünü alıyorum ufaklığın

uzun yoldan gelip uzun yola gideceğimi öğrenen garson kardeşim çaydan para bile almıyor ne kadar ısrar etsemde sağolsun işte egemin insanı

çayımızı içtik içimiz ısındı yola devam

tekrar km kontrol tam 154 km getirmiş bizi 17.2 TL lik benzin hımm baya bi iktisatlı

Burdan sonrası bizim mahalle sayılır artık

Gedize vardık bile

ihtiyaç molası için benzinlikte duruyoruz motor ve beni gören benzinci abiler hemen çayımızı söylüyorlar sağolsunlar
Çavdarhisar yakınlarında motorum tekrar acıktığını belirtiyor dalıyorum ilk benzinliğe
dolduruyoruz depoyu
son ihtiyaç molasını Kireç bayırı başında veriyorum

ve mutlu son

artık bu tabelanın gerisine geldin ya vento ölsende gam yemeyiz artık

Sabredip okuduğunuz için hepinize teşekkür eder kazasız sürüşler dilerim motor dostları esen kalın :rendeer:
Dip not: Başka forumlardada yayınlanmıştır...