Nur topu gibi bi scoterla sezonu açtık haydi hayırlısı

Kocaeli İl Temsilcisi
Sen ne demek istiyon şimcik ganga :p org morg ne iş :mrgreen: yoksam yamaha otursun org üretsin motosiklet hondanın işimi demesine getirion ne deyon :queen:

valla ben demeiyom alet diyo agam 10 bin civarı fiyatı var hasta oldum alete yani orga :) yamahanın kotorcu olan arkadaşlar üzerine alınmasın :cherry: :p :queen:

valla ben demeiyom alet diyo agam 10 bin civarı fiyatı var hasta oldum alete yani orga :) yamahanın kotorcu olan arkadaşlar üzerine alınmasın :cherry: :p :queen:

Sen şinci görüsün :) ahanda şimcik yazıyom Yamaha motür kulanıcıları sayfasına Piyanist böle böle deyo deye :p bi daşlasınlar senide gör :queen:

---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

hemşerim plakanda hayılı olsun

Sağol hocam ayın 4ünde Eskişehirde olcam nasipse saat 12:30 dan 14 e kadar 14te Konya hızlısıyla Konyaya gitcem müsaitsen görüşmek tanışmak isterim :cat:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
alet ül edevat fenaa hayırlı olsun tosun guzelmıs

hemşerim eskişehire geleceğin tarihi ve saati not aldım ,ben gece vardiyasına gidiyorum zaman müsayit, allah işi karışmazsa ogün ben orada olur seni beklerim,iyi geceler...

Bu gün havayı güzel bulunca scoterla piknik keyfi yaptık bizde :cat: hem ufaklıkla gerçek sahibi de birbirlerine alıştılar iyi oldu

fotoraf0196i.jpg

fotoraf0193h.jpg

fotoraf0195v.jpg

merhaba ben haydar 10 martta sıfır vento100 alıyorum öğrenciyim istanbulda benim işimi görürmü okula gitmek biraz gezmek için falan nasıl yokuşlardaki durumu sizin fotoğrafları görünce çok hoşuma gitti alınca ben de atarım paylaşımlarınız çok güzel keyifli sürüşler

Guzel şirin makina sevdim ben ..hayirli olsun
.ben de schoter almayi dusunuyomrum bakalim

Motoru bayiden 15marta aldım artık bende vento100 sahibiyim hayırlı sürüşler çok keyifli vento:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar