Tekrar aratıp dahil olabilirsin teknik sebeplerden dolayı hic met vermediFacebooktaki gt 250 comet sayfası ne oldu acaba ? kapatıldı mı ?
Tekrar aratıp dahil olabilirsin teknik sebeplerden dolayı hic met vermedi
http://www.facebook.com/groups/137850513058792/
Arkadaşlar,
Bugün itibariyle motosikletimi esparo nickli Taner arkadaşıma satmış bulunuyorum. Kendisine hayırlı uğurlu olsun, inşallah ağız tadıyla biner yeni motosikletine. Allah kaza bela vermesin. Şimdi yoldadır umarım sıkıntı yaşamadan eve varır.
Alana da satana hayırlı olsun sen yeni motor alcan mi motoru bırakıyor musun? Satma sebebin ne?
Sabit Hocam,
Teşekkür ederim iyi niyetleriniz için. Yeni motor almayı düşünüyorum, motoru bırakmayı hiç ama hiç düşünmüyorumYaz ortası gibi elime para geçecek sanırım o zamana kadar bekleyeceğim.
mücahit_89, teşekkür ederim, sağolasın.
Arkadaşlar,
Bugün itibariyle motosikletimi esparo nickli Taner arkadaşıma satmış bulunuyorum. Kendisine hayırlı uğurlu olsun, inşallah ağız tadıyla biner yeni motosikletine. Allah kaza bela vermesin. Şimdi yoldadır umarım sıkıntı yaşamadan eve varır.
esparo, hayırlı olsun...
kardeşim bayıldı . "abi ehliyet alınca bana bırak bunu. sen kendine daha büyüğünü al diyor " (kalıbından motoru büyük sandı )şimdiden iç savaş çıktı .
Hayırlı olsun brat, kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun:rendeer:
Arkadaşlar bu ara bakım yapacak olan varsa bizim motor için en güzel yağlardan biri olan motul un 4 lt yağı bu sitede piyasadan 20 tl daha ucuz.