Motulun sahte olup olmadığını anlamak için koklamanız yeterli =) insanın içesi geliyor.
Motulun sahte olup olmadığını anlamak için koklamanız yeterli =) insanın içesi geliyor.
selamlar, motor sanırım perte çıkıcak ama lastikler yeni ve ziyan olsun istemiyorum. şimdi yeni lastikleri çıkarıp yerine eski lastik takmam lazım ama hazırda lastik yok.
elinde bizim motora uyucak eski püskü yamalı dandik lastik olan veya nerden bulabilceğimi söyleyebilcek olan var mı?
selamlar, motor sanırım perte çıkıcak ama lastikler yeni ve ziyan olsun istemiyorum. şimdi yeni lastikleri çıkarıp yerine eski lastik takmam lazım ama hazırda lastik yok.
elinde bizim motora uyucak eski püskü yamalı dandik lastik olan veya nerden bulabilceğimi söyleyebilcek olan var mı?
@alfist ok sağol bi sorarım
@puser minibüs çarptı. 1 ay yattım şu an iyiyim ama motor pek iyi değil. masrafa bağlı olarak perte çıkıcak ya da çıkmıycak ama ben en azından lastikle amortisörü satıp elime biraz para geçsin diye uğraşıyorum. ikisini de alalı 1 hafta olmuştu.
İyi iyi gt ler aynı ama cogalıyoruz Hoş geldin Esparo![]()
@esparo
hayırlı olsun, bende derinlerde bir yerde nakedcı var. kısmetse nakeda geçeceğim ileride![]()