TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yakın zamanda sigorta yaptıran var mı ? ben yarın yaptıracağım da fiyatlar hakkında fikir sahibi olayım. izmir için kazıklanmayım geçen sene 53 tl idi

Ben geçen hafta yaptırdım 110 liraya sigorta ve 150 trafiğe ruhsat için 30 ta belgeleri doldurana 10 da plaka toplam 300 liraya mal oldu.

selo tokatlama çocuğu yazık:queen::queen:

yok kanka apache lere tokatlama yok
takılıyorum öylesine muhabbet olsun
bir buji değiştim hayatım değişti
meğersem butün sorunlarım bujideymiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

yakın zamanda sigorta yaptıran var mı ? ben yarın yaptıracağım da fiyatlar hakkında fikir sahibi olayım. izmir için kazıklanmayım geçen sene 53 tl idi

aynı sıgortadan fiyat al sonra diğer firmalardan al ben 8 ay önce 48 tl ye yapmıştım 20 plaka yanlız

sbr

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

aynı sıgortadan fiyat al sonra diğer firmalardan al ben 8 ay önce 48 tl ye yapmıştım 20 plaka yanlız

selo yat kalk ramçoya dua et:D

91 tl ye yaptırdım - diğerleri uçuyooo en uygun aviva sigorta oldu

Kim kimi tokatliyo anliyamadim ama ben bugun kepez rampasini cikarken virajlarda bi ybr tokatladim arkamdan bakakaldi cocuk sonra lambada yanima yaklasti iyi kaciyo motorun dedi. Bende bu yuzden aldim zaten dedim.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
İstanbulda bi yagmur, ruzgar gidiyo valla :D cektim brandayi sildim motoru biraktim, artik tatli su motorcusuyum aga cikmiyorm yagmura :D Apacheyle runnere yeterince iskence ettim yagmur camur.. Hee benim bu ufakliga kafa tutmak kolay tabi, Runner duraydi gorurdum apacheleri de neyse :p

İstanbulda bi yagmur, ruzgar gidiyo valla :D cektim brandayi sildim motoru biraktim, artik tatli su motorcusuyum aga cikmiyorm yagmura :D Apacheyle runnere yeterince iskence ettim yagmur camur.. Hee benim bu ufakliga kafa tutmak kolay tabi, Runner duraydi gorurdum apacheleri de neyse :p

Bence kiyaslama hic mantikli degil enes 200 luk otomatik şanzumanla 150 lik vitesli motoru kiyasluyosun kalkista çin çon scooter leride geciyo bizi

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Bence kiyaslama hic mantikli degil enes 200 luk otomatik şanzumanla 150 lik vitesli motoru kiyasluyosun kalkista çin çon scooter leride geciyo bizi

haci abi ybr de apachenin cqpi degil ona bakarsan kiyaslioruzda :) yok Runner degisik bi makina.. 0-80de bildigin 600luk makina gibi kalkiyo 140-150ye kdr uzuyo.. Apachenin ne kalkis ne son hiz hic sansi yok :p

haci abi ybr de apachenin cqpi degil ona bakarsan kiyaslioruzda :) yok Runner degisik bi makina.. 0-80de bildigin 600luk makina gibi kalkiyo 140-150ye kdr uzuyo.. Apachenin ne kalkis ne son hiz hic sansi yok :p

Ybr yle kiyaslamamin sebebi cok iddiali yaziyolar o yuzden. 200 luk scooteri hic bi apachenin gecemeyecegi kanundur zaten.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Ybr yle kiyaslamamin sebebi cok iddiali yaziyolar o yuzden. 200 luk scooteri hic bi apachenin gecemeyecegi kanundur zaten.

Runner haric 2 zamanli olmayan 200luk scooterlerin hepsini yer apache.. Max 130 gideri alayinin.. Cbryede cok iddalilar son hiz diye ama gorcez bakalim dogrumu.. O 6.vitesin ne hayri varmis..

Ben senin runneri tokatlarım benim motor sağlam olsa :) Önemli olan motor yada motorcu değil, deneyimdir...

Runner haric 2 zamanli olmayan 200luk scooterlerin hepsini yer apache.. Max 130 gideri alayinin.. Cbryede cok iddalilar son hiz diye ama gorcez bakalim dogrumu.. O 6.vitesin ne hayri varmis..

Enes, Hacım apache ile Honda Dylan'a (150cc) hiç denk gelmedin galiba :D Babam'ın eline 3 tane geçmişti zamanında o motordan. Hepsi aynıydı, Mecidiyeköy'den otobana bağlanıp dip gaz kapadığı anda 140'a dayıyordu ibreyi. Turuncu çubuk olmasa daha gideri var o motorun. Ama artık üretilmiyor. Honda Psi çıkıyor onun yerine. Oda beş para etmez benim gözümde. Ama apache'de kendi klasmanında yabana atılıcak motor değil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar