TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Enes cbr apache farkları neler?

Apache Daha Seri .. Cbr Son Hiz Ve Yuksek Devirde Iyi ..
Apache ile ayni benzini yakiyo asagi yukari .. yada bende egsoz oldugundan biraz fazla yakiyo apacheden az normali ..
Kullanim rahatligi olarak apacheden iyi .. Frenler guven veriyo On arka disk ..
Vites gecisleri Cok kemikli .. apachedeki guzel vites gecisini ben hicbi motorda gormedim zaten ..
Apacheden biraz daha dengeli ..
Su sogutmasi performansi surekli yukarda tutuyo motor yorulmuyo bu guzel .. (gel gelelim apachede hic hava sogutmasindan sikinti yasamamistim ,gayet yeterliydi)
Oturus pozisyonu nerdeyse ayni apacheyle .. tam racing gibi yatmiyosun ..
Vites ve fren pedallari biraz geride bu hos oluyo benim fikrim ..
Hani yere yakin oldukca guvende hissedersinya onun guveni var birazda ..
Bakim araligi 4000 km de bir ve Yag filtresi yok .. bunlar masrafi azaltiyo , makinasi saglam guven veriyo .. Gerci ben olmicak arizalar Basina gelen bi adamim bana nolcagi belli olmaz :mrgreen:
Apache baya Hircin bi motordu Cbrye gore , alt devirleri canli ve rahat apachenin .. Cbr yuksek devir motoru bunu anladim .. Yinede yag ina iyi davraniyo bu da gercek :)
Parca kalitesi plasik aksam olarak apacheyle ayni kalitede ..
Ama fiyatlar malesef apacheye gore baya ucuk ..
Uzun yola hic cikmadim deneyip gorcez nasilmis ..
sportif gorunum ilgi cekiyo illaki , apachede oldugu gibi .. bide arrow egsozla birlesince sovende cok bakanda :)
benim gibi 168 bi adam icin boyutlari ideal .. 175i gecen insan icin asla uygun degil motor saplanmis gibi duruyor .. kasa ufak ve ruzgar yemiyo hizida bence aerodinamiginden ve 6 vites olmasindan geliyo ..
0-100 km de apache her turlu yer ..
simdilik aklima gelenler bunlar haci .. ben apacheyide cok seviyorum hala o yuzden burdayim zaten elimden geldigince objektif olmaya calistim .. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

Yusuf abi o egzoz'un sesini bende duydum. Şahsen çok hoşuam gitti. Tek silindir için egzoz boş masraf diyorlar ama bence gerekli hem trafikte fark edilmek açısınsan yararlı oluyor. Fuara giderken dikkat ettim de, adamlar sesi duyar duymaz ufaktan kenara kaçmaya uğraşıyorlar :)

Senin GT250R'a hala almadın mı hediyesini? Tiger 780 trioval yakışır ona. Yana Twobrothers çok güzel gider. Sahibinden.com'da vardı :)

O Gtr ye bi egsoz sart zaten .. egsoz gerekli ve motor surmeyi zevkli hale getiriyor gercekten .. ve tek silindirden bile bu ses cikabiliyor iste .. duyan biliyo sesi .. Tok ve guzel bi ses mevcut .. GEcen gun 2 gtr bide benim ufaklik gezioz gtrlerin sesi duyulmuyo :mrgreen: o guzelim motorlara guzel egsozlar lazim dimi ama :bounce:

apacheyle cbr 125 teki kaliteyi aynı kefeye koydun ya enes daha ne diyeyim :queen: Abant a ne zaman gidiceksiniz

arkadaşlar hayırlı akşamlar hoş sohbetler 5. viteste 5 bin devirde hızınız ortalama kaç acaba benim 75-80 arası normal mi acaba

normal değil benim hızım 65 km.. 14 dişli mi var sende?

yok dişli değiştirmedim ama bana göre sanki az geldi millet 120 yapıyorum falan diyo acaba nasıl yapıyolar ben zorlamıyorum gerçi ama 7000 devirin üstünede çıkmıyorum 90 km falan benim motorda 5000 devirden sonra zırlama var o yüzden fazla yüklenmiyorum gaza yüklensemde sanki 100ü geçemem gibi geliyo.

haftaya pazar gidiyoruz sedat.. katılsana bize..

Gelmeyi çok isterim fakat size yetişemem gençler :p Abant güzel yer gidin göl çevresinde mutlaka mangal yapin..Amacınız balık yemek olmasın yoksa flato balığı ısıtıp koyarlar önünüze.. Tecrübeye sabittir göl kenarı ve mangal..:rendeer:
bu hafta sonu çanakkaleye gideceğimden haftaya bir başka gezi maddi açıdan sarsacağından gelmem :mrgreen:

sbr

yok dişli değiştirmedim ama bana göre sanki az geldi millet 120 yapıyorum falan diyo acaba nasıl yapıyolar ben zorlamıyorum gerçi ama 7000 devirin üstünede çıkmıyorum 90 km falan benim motorda 5000 devirden sonra zırlama var o yüzden fazla yüklenmiyorum gaza yüklensemde sanki 100ü geçemem gibi geliyo.

5000 devirde 80 yapan alet 8000 devir civarı çok rahat 120 yapması gerekir..bu işte bir tuhaflık var..motorun zırlamasına bakma arasıra bas basabildiğin kadar:cat: motorun somunlarını sıktır. zırıldamayı ve titreşimi azda olsa keser.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250

Korkma arada bas motor sagir olur aksi durumdada benim bildigim.. Motorun arada 10bin devirleride gormesi lazim.. Beb saatlercr bastm o devirlerde sorun olmaz merak etme.. Dene bi sonra karar ver geciyor mu gecmiyor mu.. 2kisi 134,tek kisi 137 gordu o apache :)

benim motor da standart dişliyle 135 yapmıştı en son.yanlız bizim burda mesut abi var ona da ben aldırdım apache yi 14 dişli var ön lastik conti. Go arka mt 65 149 yapıyo alet şaka gibi yani arkasından trans alple yetişmek için cidden basmak gerekiyo :) benim apacheyi de yağ yakma sorunu yüzünden servise bıraktık bakalım ne olacak daha 3900 km de...

pazar günü gelcez. sende orda topla arkadaşları hep beraber buluşalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------

kanka cumartesi gidelim beraber alayım sana ayıpsın..şimdi ben bedenini falan tutturamam:queen:

ok kardeş inşaallah nasip olur tanışmak,şimdiden abanta hoş geldiniz.

motor zaten 7000 devirden sonra keyif vermeye başlıyor bence 7000 devir üstüne çıksan bidaha vaz geçemezssin. bende 7000 devirin altına inmiyorum desen yeri var vites geçişlerini 9000 devirde yapıyorum kafamda kask hırlama zırlama duymuyorum 14000 km devirdim bir sıkıntı yok daha ben 1.85 boy 110 kiloyla rüzgar yoksa düz yolda 120 görüyorum rahat az rüzgarlıysa 115 116 takılıyor senin ebatlar benden ufaksa 120 rahat görür makina dediğim gibi zaten 7000 devirden sonra canlanıyor alet gaza dokunda az yaşadığını hissetsin motor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------

düz yolda 5. vites 5000 devirde zaten 70 in altına inmemesi lazım en azından benim motor için konuşayım 5. vites 5000 devir 70 75 kmh arası 5. vites 8000 devir 110 kmh. En yüksek hızda 5.vites 10000-10500 devir 138 gördüm ama yol meyilliydi biraz izmir çeşme otobanı. gerçi benim kilo fazla olduğundan yan çantalar falanda var (içindeki malzemeyle oda rahat bir 10 kg veya üstü) rüzgar çok etkiliyor benim aleti ben tek biniyorum ama motora sorarsan üstünde iki kişi var :) :) :)

Apache Daha Seri .. Cbr Son Hiz Ve Yuksek Devirde Iyi ..
Apache ile ayni benzini yakiyo asagi yukari .. yada bende egsoz oldugundan biraz fazla yakiyo apacheden az normali ..
Kullanim rahatligi olarak apacheden iyi .. Frenler guven veriyo On arka disk ..
Vites gecisleri Cok kemikli .. apachedeki guzel vites gecisini ben hicbi motorda gormedim zaten ..
Apacheden biraz daha dengeli ..
Su sogutmasi performansi surekli yukarda tutuyo motor yorulmuyo bu guzel .. (gel gelelim apachede hic hava sogutmasindan sikinti yasamamistim ,gayet yeterliydi)
Oturus pozisyonu nerdeyse ayni apacheyle .. tam racing gibi yatmiyosun ..
Vites ve fren pedallari biraz geride bu hos oluyo benim fikrim ..
Hani yere yakin oldukca guvende hissedersinya onun guveni var birazda ..
Bakim araligi 4000 km de bir ve Yag filtresi yok .. bunlar masrafi azaltiyo , makinasi saglam guven veriyo .. Gerci ben olmicak arizalar Basina gelen bi adamim bana nolcagi belli olmaz :mrgreen:
Apache baya Hircin bi motordu Cbrye gore , alt devirleri canli ve rahat apachenin .. Cbr yuksek devir motoru bunu anladim .. Yinede yag ina iyi davraniyo bu da gercek :)
Parca kalitesi plasik aksam olarak apacheyle ayni kalitede ..
Ama fiyatlar malesef apacheye gore baya ucuk ..
Uzun yola hic cikmadim deneyip gorcez nasilmis ..
sportif gorunum ilgi cekiyo illaki , apachede oldugu gibi .. bide arrow egsozla birlesince sovende cok bakanda :)
benim gibi 168 bi adam icin boyutlari ideal .. 175i gecen insan icin asla uygun degil motor saplanmis gibi duruyor .. kasa ufak ve ruzgar yemiyo hizida bence aerodinamiginden ve 6 vites olmasindan geliyo ..
0-100 km de apache her turlu yer ..
simdilik aklima gelenler bunlar haci .. ben apacheyide cok seviyorum hala o yuzden burdayim zaten elimden geldigince objektif olmaya calistim .. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

ulen enes iki dakkada yedin apacheyi :cherry:

abanta giderken bir iki 0/100 km kalkış yapalım bakalım

sonuçları yazarız buraya :mrgreen:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
ulen enes iki dakkada yedin apacheyi :cherry:

abanta giderken bir iki 0/100 km kalkış yapalım bakalım

sonuçları yazarız buraya :mrgreen:

Ne harcaması hacı ya :D Ben apache fanıyım yemısım Hondasını :D Tarz değişikliği yaptık o kdr .. biliosun bi esek 2 kez ...mez :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------

Kalkis deneyelimde apache alir her turlu :D cbr kalkista pasif.. :) Sabri mevzu tokatlamaya kalirsa varamayiz Abant a :D hizimiz belli, yok oyle tokat fln :p

selam arkadaşlar nasılsınız... eski kasa apache satacaklar bana haber verin.. temiz düzgün ve fiyat abartılmamış olacak.. benim sponsorluğum şeklinde yozgat a bir adet daha göndermeliyim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar