- Motosikleti
- Bajaj Dominar 250
Enes cbr apache farkları neler?
Apache Daha Seri .. Cbr Son Hiz Ve Yuksek Devirde Iyi ..
Apache ile ayni benzini yakiyo asagi yukari .. yada bende egsoz oldugundan biraz fazla yakiyo apacheden az normali ..
Kullanim rahatligi olarak apacheden iyi .. Frenler guven veriyo On arka disk ..
Vites gecisleri Cok kemikli .. apachedeki guzel vites gecisini ben hicbi motorda gormedim zaten ..
Apacheden biraz daha dengeli ..
Su sogutmasi performansi surekli yukarda tutuyo motor yorulmuyo bu guzel .. (gel gelelim apachede hic hava sogutmasindan sikinti yasamamistim ,gayet yeterliydi)
Oturus pozisyonu nerdeyse ayni apacheyle .. tam racing gibi yatmiyosun ..
Vites ve fren pedallari biraz geride bu hos oluyo benim fikrim ..
Hani yere yakin oldukca guvende hissedersinya onun guveni var birazda ..
Bakim araligi 4000 km de bir ve Yag filtresi yok .. bunlar masrafi azaltiyo , makinasi saglam guven veriyo .. Gerci ben olmicak arizalar Basina gelen bi adamim bana nolcagi belli olmaz :mrgreen:
Apache baya Hircin bi motordu Cbrye gore , alt devirleri canli ve rahat apachenin .. Cbr yuksek devir motoru bunu anladim .. Yinede yag ina iyi davraniyo bu da gercek
Parca kalitesi plasik aksam olarak apacheyle ayni kalitede ..
Ama fiyatlar malesef apacheye gore baya ucuk ..
Uzun yola hic cikmadim deneyip gorcez nasilmis ..
sportif gorunum ilgi cekiyo illaki , apachede oldugu gibi .. bide arrow egsozla birlesince sovende cok bakanda
benim gibi 168 bi adam icin boyutlari ideal .. 175i gecen insan icin asla uygun degil motor saplanmis gibi duruyor .. kasa ufak ve ruzgar yemiyo hizida bence aerodinamiginden ve 6 vites olmasindan geliyo ..
0-100 km de apache her turlu yer ..
simdilik aklima gelenler bunlar haci .. ben apacheyide cok seviyorum hala o yuzden burdayim zaten elimden geldigince objektif olmaya calistim .. :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
Yusuf abi o egzoz'un sesini bende duydum. Şahsen çok hoşuam gitti. Tek silindir için egzoz boş masraf diyorlar ama bence gerekli hem trafikte fark edilmek açısınsan yararlı oluyor. Fuara giderken dikkat ettim de, adamlar sesi duyar duymaz ufaktan kenara kaçmaya uğraşıyorlar![]()
Senin GT250R'a hala almadın mı hediyesini? Tiger 780 trioval yakışır ona. Yana Twobrothers çok güzel gider. Sahibinden.com'da vardı![]()
O Gtr ye bi egsoz sart zaten .. egsoz gerekli ve motor surmeyi zevkli hale getiriyor gercekten .. ve tek silindirden bile bu ses cikabiliyor iste .. duyan biliyo sesi .. Tok ve guzel bi ses mevcut .. GEcen gun 2 gtr bide benim ufaklik gezioz gtrlerin sesi duyulmuyo :mrgreen: o guzelim motorlara guzel egsozlar lazim dimi ama :bounce: