kadıköydekine gideriz
Aman gelme bu tarafatamam kadıkoye gideriz .. bi ara ztn bakımları fln yapacazya bıraz erken bulusurz bakarız olmazsa ..
:cherry::cherry::cherry: kanka kadıköy banada uzak ama daha merkezi diye dedim:cherry: cumartesi benmde işim var..erkenden halletsek tam süper olur:cat:
motoru yaptıramadım ki dahar:bugün boynum tutuldum kafa sola bakıyor sadece
r:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
bizim apachelerin yağ nasıl oluyorda okadar çabuk kararıyor anlamıyorum diesel motor gibi yağı koy 200 km sonra simsiyah
arkadaşlar yağın kararması demek o yağ işlevini yerine getiriyor demektir.
bakımları fln beraber yapğacaz randevu verme bıyerehem tam kararlastıracaz .. alalım yağmurlk ya nolr nolmaz .. haberleselım
![]()
kanka ben bide sabah sürat motora gitçem. hava filtresi,yağ ve yağ filtresi değiştircem.. saat 12 gibi işlerimi bitirmem lazım ona göre:cherry:
Dostum şimdi yanlış anlama da, senin dediğine göre kararan yağ işlevini yerine getiriyorsa, Enes'in Cbr125'den yağ ilk günkü gibi çıkıyormuş. Demekki Enes'in motorunda yağ işlevini yerine getiremiyor.
Hacım müjdemi isterim yağ kullanmana gerek yok. Masraftan kurtuldun :queen: :queen:
yağ yağ filtresi kaça değişiyor işçilik dahilkanka ben her 1000km de yağı ve filtreyi değiştiriyorum..önceki motorumun bütün bakımlarını kendim yapıyordum..ama bu motorumun yağ tapasına anahtar dahi vurmadım.bujisini bile sökmedim..herşeyini serviste yaptırıyorum..bir gün marş basmazsa ayak marşına bile basmıcam nerdeyse, doğru servise gitçem:queen::queen: bi problemle karşılaştığımda motoru adamın kafasına fırlatabilmek için yani :cherry: ayrıca servis fiyatları çok fazla değil.. totalde 10 lira fazla veriyorum
Dostum şimdi yanlış anlama da, senin dediğine göre kararan yağ işlevini yerine getiriyorsa, Enes'in Cbr125'den yağ ilk günkü gibi çıkıyormuş. Demekki Enes'in motorunda yağ işlevini yerine getiremiyor.
Hacım müjdemi isterim yağ kullanmana gerek yok. Masraftan kurtuldun :queen: :queen:
yağ yağ filtresi kaça değişiyor işçilik dahil
kanka ben her 1000km de yağı ve filtreyi değiştiriyorum..önceki motorumun bütün bakımlarını kendim yapıyordum..ama bu motorumun yağ tapasına anahtar dahi vurmadım.bujisini bile sökmedim..herşeyini serviste yaptırıyorum..bir gün marş basmazsa ayak marşına bile basmıcam nerdeyse, doğru servise gitçem:queen::queen: bi problemle karşılaştığımda motoru adamın kafasına fırlatabilmek için yani :cherry: ayrıca servis fiyatları çok fazla değil.. totalde 10 lira fazla veriyorum
yağ + yağ filtresi + işçilik 35 tl veriyorum.. 3 çeşit yağ var sürat motorda.. 20, 25, 30 tl lik yağlar var.. ben 25 tl lik shell 10 40 yarı sentetık yağ kullanıyorum
fiyat çok iyi![]()
o egzosun masum göründüğüne bakmayin heeee :-D kyamet habercisi mübarek :O:-D:-D