TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sbr

Aman gelme bu tarafa :D tamam kadıkoye gideriz .. bi ara ztn bakımları fln yapacazya bıraz erken bulusurz bakarız olmazsa ..

:cherry::cherry::cherry: kanka kadıköy banada uzak ama daha merkezi diye dedim:cherry: cumartesi benmde işim var..erkenden halletsek tam süper olur:cat:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
:cherry::cherry::cherry: kanka kadıköy banada uzak ama daha merkezi diye dedim:cherry: cumartesi benmde işim var..erkenden halletsek tam süper olur:cat:

bakımları fln beraber yapğacaz randevu verme bıyere :D hem tam kararlastıracaz .. alalım yağmurlk ya nolr nolmaz .. haberleselım :D

motoru yaptıramadım ki daha :pr:bugün boynum tutuldum kafa sola bakıyor sadece :pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

bizim apachelerin yağ nasıl oluyorda okadar çabuk kararıyor anlamıyorum diesel motor gibi yağı koy 200 km sonra simsiyah

arkadaşlar yağın kararması demek o yağ işlevini yerine getiriyor demektir.

arkadaşlar yağın kararması demek o yağ işlevini yerine getiriyor demektir.

Dostum şimdi yanlış anlama da, senin dediğine göre kararan yağ işlevini yerine getiriyorsa, Enes'in Cbr125'den yağ ilk günkü gibi çıkıyormuş. Demekki Enes'in motorunda yağ işlevini yerine getiremiyor.

Hacım müjdemi isterim yağ kullanmana gerek yok. Masraftan kurtuldun :queen: :queen:

arkadaşlar yağ kararır.
benzinli motor. illa kararır.
dizelde çok daha zift gibi kararır..
kararmasın istiyosan tüp takıcaksın motora.
koy yağı 5.000km gez. geri boşalt . gene tertemiz alırsın yağını.

kararma yakıta bağlı bir durumdur.
bazı yağlara kararma önleyici katkı katıldığını duymuştum.

sonuç olarak
tüplüde hiç kararmaz
benzinlide orta kararır
dizelde zift gibi kararır

sbr

bakımları fln beraber yapğacaz randevu verme bıyere :D hem tam kararlastıracaz .. alalım yağmurlk ya nolr nolmaz .. haberleselım :D

kanka ben bide sabah sürat motora gitçem. hava filtresi,yağ ve yağ filtresi değiştircem.. saat 12 gibi işlerimi bitirmem lazım ona göre:cherry:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
kanka ben bide sabah sürat motora gitçem. hava filtresi,yağ ve yağ filtresi değiştircem.. saat 12 gibi işlerimi bitirmem lazım ona göre:cherry:

Yav hala servısemı yaptırıyon bakımları arkadaş ya :D Sen al gel filtreleri beraber değişelim benımlkide değişcek zaten :) Garantıye bısey olmaz merak etme kullanadım opndan değişmedim dersin 2 ay sonra götürüp :D

Dostum şimdi yanlış anlama da, senin dediğine göre kararan yağ işlevini yerine getiriyorsa, Enes'in Cbr125'den yağ ilk günkü gibi çıkıyormuş. Demekki Enes'in motorunda yağ işlevini yerine getiremiyor.

Hacım müjdemi isterim yağ kullanmana gerek yok. Masraftan kurtuldun :queen: :queen:

Yok hacı kararma hafif varda .. apachede kı henüz 250km gibi yani .. 2000 km lık yağ olmasına rağmen çok az kararmış .. Uzun süre gidebilceğini anladım sadece ... :)

sbr

kanka ben her 1000km de yağı ve filtreyi değiştiriyorum..önceki motorumun bütün bakımlarını kendim yapıyordum..ama bu motorumun yağ tapasına anahtar dahi vurmadım.bujisini bile sökmedim..herşeyini serviste yaptırıyorum..bir gün marş basmazsa ayak marşına bile basmıcam nerdeyse, doğru servise gitçem:queen::queen: bi problemle karşılaştığımda motoru adamın kafasına fırlatabilmek için yani :cherry: ayrıca servis fiyatları çok fazla değil.. totalde 10 lira fazla veriyorum

kanka ben her 1000km de yağı ve filtreyi değiştiriyorum..önceki motorumun bütün bakımlarını kendim yapıyordum..ama bu motorumun yağ tapasına anahtar dahi vurmadım.bujisini bile sökmedim..herşeyini serviste yaptırıyorum..bir gün marş basmazsa ayak marşına bile basmıcam nerdeyse, doğru servise gitçem:queen::queen: bi problemle karşılaştığımda motoru adamın kafasına fırlatabilmek için yani :cherry: ayrıca servis fiyatları çok fazla değil.. totalde 10 lira fazla veriyorum
yağ yağ filtresi kaça değişiyor işçilik dahil

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

doğrusu yağın kararmasıdır zaten motorun içini temizleme özelliği vardır fakat benim değindiğim nokta diesel gibi çabuk ve aynı oranda kararması ben bunu anlayamıyorum kendi bahçemdeki kapalı garajında durmasa biri piçliğine yağ tapasını açıp bişeyler döküyor dicem:)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250

Ohoo biz sabriy ikaybetmisiz ztn :p neyse oyle olsun bakam, sen musait oldugunda haber et diger isi halledelim :D oturuyorum suan cengelkoy sahilde :D

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Biraz Ortalik Senlensin :cat:

l1y0b.jpg

l1y26.jpg

l1y3s.jpg

l1y4f.jpg

l1y51.jpg

o egzosun masum göründüğüne bakmayin heeee :-D kyamet habercisi mübarek :O:-D:-D

Yusuf abi o egzoz'un sesini bende duydum. Şahsen çok hoşuam gitti. Tek silindir için egzoz boş masraf diyorlar ama bence gerekli hem trafikte fark edilmek açısınsan yararlı oluyor. Fuara giderken dikkat ettim de, adamlar sesi duyar duymaz ufaktan kenara kaçmaya uğraşıyorlar :)

Senin GT250R'a hala almadın mı hediyesini? Tiger 780 trioval yakışır ona. Yana Twobrothers çok güzel gider. Sahibinden.com'da vardı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar