gunaydın arkadaslar.herkese ıyı gunler hayırlı surusler
gunaydın arkadaslar.herkese ıyı gunler hayırlı surusler
sakarya da ki milli duygusu kabarık adam çokyorumunu okudum başlıktaki, bu forumda pkklılar var banlamıyorlar..
bu adamların bulundugu siteye bile girmek istemiyorum fatih..
bu soysuz şerefsizler böyle dik dik konuşunca kendilerini bir cacık sanıyorlar..
forumda admin varda, ne boka yarıyor onu anlamıyorum
teşekkürler abi sizede hayırlı günler.
Bugün çalıştığım şirkette bölge müdürÜ gözüne battığı için bana motoru birdaha otopark harici biryere koymamamı söyledi.Gözümün önündeydi hep.Kavat oğlu kavatla inatlaştım ama bir üstüm vazgeçirdi beni.Bu müdürler neden hep böyledir?Sırf egolarını tatmin etmek için insanları rahatsız etme gereği duyarlar.::evil::
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Çok rüzgar vardı orta sehpaya aldığım halde motor sola Pegeout 307 nin üzerine devrildi.Sol ayna ile sol sinyalin sıkıştırması ile arka çamurluk kırıldı.Koruma demiri soldan yamuldu, allahtan depoya değmesine gidon mani oldu.Tamda yere yatmadı olan arabaya oldu.merak ediyorum yolda düşsem bu koruma demiri ne yapardı?Tam yatmadan dahi yamuldur:
sakarya da ki milli duygusu kabarık adam çok
http://www.facebook.com/events/158473507645145/?notif_t=plan_user_invited
Bugün çalıştığım şirkette bölge müdürÜ gözüne battığı için bana motoru birdaha otopark harici biryere koymamamı söyledi. Gözümün önündeydi hep.
Bu müdürler neden hep böyledir? Sırf egolarını tatmin etmek için insanları rahatsız etme gereği duyarlar.::evil::
Çok rüzgar vardı orta sehpaya aldığım halde motor sola Pegeout 307 nin üzerine devrildi. Sol ayna ile sol sinyalin sıkıştırması ile arka çamurluk kırıldı.
Koruma demiri soldan yamuldu, allahtan depoya değmesine gidon mani oldu.Tamda yere yatmadı olan arabaya oldu.merak ediyorum yolda düşsem bu koruma demiri ne yapardı?r:
arkadaşlar fırtınanın hızı 80-100 km arası. Bu rüzgarda insan duramıyor ayakta. Murat arkadaşım çok geçmiş olsun. Keşke kenar kuytu bi yere koysaydınteşekkürler abi sizede hayırlı günler.
Bugün çalıştığım şirkette bölge müdürÜ gözüne battığı için bana motoru birdaha otopark harici biryere koymamamı söyledi.Gözümün önündeydi hep.Kavat oğlu kavatla inatlaştım ama bir üstüm vazgeçirdi beni.Bu müdürler neden hep böyledir?Sırf egolarını tatmin etmek için insanları rahatsız etme gereği duyarlar.::evil::
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Çok rüzgar vardı orta sehpaya aldığım halde motor sola Pegeout 307 nin üzerine devrildi.Sol ayna ile sol sinyalin sıkıştırması ile arka çamurluk kırıldı.Koruma demiri soldan yamuldu, allahtan depoya değmesine gidon mani oldu.Tamda yere yatmadı olan arabaya oldu.merak ediyorum yolda düşsem bu koruma demiri ne yapardı?Tam yatmadan dahi yamuldur:
Ben de kış uykusundan uyandırdım, aküsünü taktım, benzin musluğunu açtım, 3. basışta çalıştı. Sezon hayırlı olsun bakalım.

Tüm geçmiş olsun dileklerine teşekkürler :king: Motor orta ayaktaydı ama müdürün gösterdiği yere koyunca açıkta kaldı normalde ben ayarlıyordum.Koruma demirini değiştirmekte fayda var.Birde arka çamurluğu nereden kaç paraya temin edebilirim.Parça fiyatları ile ilgili elinde link olan var mıdır?Sinyal sağlam çamurluk sinyal kökünün zorlaması ile kırıldı.Komik
Tahsin Abinindediği gibi düşünce direk benzin boşaltmaya başladı.Korktum benzini görünce allah korusun kazada da boşaltırsa korku filmine döner bu iş bir kıvılcımla.Ona bir çare düşünmekte fayda var.
Nazar boncuğu aldım ama büyüklük konusunda abartmışım takmadım:mrgreen:Baya dükkan girişine takılacak olandan aldım sanırım
Tsubasa ben geldim şu an İstanbuldayım sana nasıl uygunsa yaz yarın Cuma günü yan çanta bakmıya hasanpaşaya gidicem yeğenin pc den yazıyorum 5-10 dk buradayım öğleden önce veya sonra senden cevap alıp çıkıcam pc den yeğen oyun oynıyacakmış :queen:adil abi haber bekliyorum senden... yarın ögleden önce gelebilirim yada akşam olabilir sana dogru