Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gunaydın arkadaslar.herkese ıyı gunler hayırlı surusler

teşekkürler abi sizede hayırlı günler.

Bugün çalıştığım şirkette bölge müdürÜ gözüne battığı için bana motoru birdaha otopark harici biryere koymamamı söyledi.Gözümün önündeydi hep.Kavat oğlu kavatla inatlaştım ama bir üstüm vazgeçirdi beni.Bu müdürler neden hep böyledir?Sırf egolarını tatmin etmek için insanları rahatsız etme gereği duyarlar.::evil::

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

Çok rüzgar vardı orta sehpaya aldığım halde motor sola Pegeout 307 nin üzerine devrildi.Sol ayna ile sol sinyalin sıkıştırması ile arka çamurluk kırıldı.Koruma demiri soldan yamuldu, allahtan depoya değmesine gidon mani oldu.Tamda yere yatmadı olan arabaya oldu.merak ediyorum yolda düşsem bu koruma demiri ne yapardı?Tam yatmadan dahi yamuldu:pr:

Ben de kış uykusundan uyandırdım, aküsünü taktım, benzin musluğunu açtım, 3. basışta çalıştı. Sezon hayırlı olsun bakalım.

F54

yorumunu okudum başlıktaki, bu forumda pkklılar var banlamıyorlar..
bu adamların bulundugu siteye bile girmek istemiyorum fatih..
bu soysuz şerefsizler böyle dik dik konuşunca kendilerini bir cacık sanıyorlar..
forumda admin varda, ne boka yarıyor onu anlamıyorum
sakarya da ki milli duygusu kabarık adam çok
http://www.facebook.com/events/158473507645145/?notif_t=plan_user_invited

Bugün çalıştığım şirkette bölge müdürÜ gözüne battığı için bana motoru birdaha otopark harici biryere koymamamı söyledi.Gözümün önündeydi hep.Kavat oğlu kavatla inatlaştım ama bir üstüm vazgeçirdi beni.Bu müdürler neden hep böyledir?Sırf egolarını tatmin etmek için insanları rahatsız etme gereği duyarlar.::evil::

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

Çok rüzgar vardı orta sehpaya aldığım halde motor sola Pegeout 307 nin üzerine devrildi.Sol ayna ile sol sinyalin sıkıştırması ile arka çamurluk kırıldı.Koruma demiri soldan yamuldu, allahtan depoya değmesine gidon mani oldu.Tamda yere yatmadı olan arabaya oldu.merak ediyorum yolda düşsem bu koruma demiri ne yapardı?Tam yatmadan dahi yamuldu:pr:

geçmiş olsun murat
hatırlarsan benim motorda rüzgarda 3-4 kez düşmüştü. lodos bugünlerde çok acayip.
deponu full leme. düşünce benzin akıtır.
ben 7 kez düştüm değil koruma demiri motosikletin hiçbiyerinde çizik yok. yamulmadan geçtim, çizik bile yok..
ki benim koruma demirini ybr ninkinden biz uydurduk. kaynakladım bide..
sen değiş istersen o demiri..

Bugün çalıştığım şirkette bölge müdürÜ gözüne battığı için bana motoru birdaha otopark harici biryere koymamamı söyledi. Gözümün önündeydi hep.

Bu müdürler neden hep böyledir? Sırf egolarını tatmin etmek için insanları rahatsız etme gereği duyarlar.::evil::

Çok rüzgar vardı orta sehpaya aldığım halde motor sola Pegeout 307 nin üzerine devrildi. Sol ayna ile sol sinyalin sıkıştırması ile arka çamurluk kırıldı.

Koruma demiri soldan yamuldu, allahtan depoya değmesine gidon mani oldu.Tamda yere yatmadı olan arabaya oldu.merak ediyorum yolda düşsem bu koruma demiri ne yapardı?:pr:

Bisürü sinir bozucu şey üst üste gelmiş, geçmiş olsun Murat :pale:

mudur un ınsan vucudundakı hangı organa denk geldıgını anlatmama gerek varmıdır bılmem.fakat motorun dusmesı can sıkıcı olmus.ekstra masrafta cıkmıs.allah beterınden saklasın ve gecmıs olsun kardesım.

GEÇMİŞ olsun murat hemen nazar boncuğu tak kesin nazar değidi müdür demek bizim burda kısaca g.....t demek sizinkide öyle demekki

arkadaşlar fırtınanın hızı 80-100 km arası. Bu rüzgarda insan duramıyor ayakta. Murat arkadaşım çok geçmiş olsun. Keşke kenar kuytu bi yere koysaydın :pr: yanlız ben bu fırtınada biniyorum motora. Fırtına bana diyoki rüzgar gibi geçti :santa: gerçekten 100 km ye kadar çıkıyor. Eletktrik direklerindeki teller birbirine vuruyor, kıvılcım atiyor. Hayat felç.

murat o genel müdürmü ne karın ağrısıysa dışarıyıdamı tapulamış? Ona neymiş senin motor koyduğun yer? Gelirsem oraya dibinden sünnet ederim onu. Bülent ersoyla kanki olurlar :pl: ::winkwink

burdada fena lodos var.
karakaçanın yükünü indirip arabanın yanına soteledim. inşallah bidaha düşmez. feleği şaştı garibimin..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------

Ben de kış uykusundan uyandırdım, aküsünü taktım, benzin musluğunu açtım, 3. basışta çalıştı. Sezon hayırlı olsun bakalım.

bazı wolflerde şanssız doğuyor. bizim karakaçan 4 mevsim devam :)

Tüm geçmiş olsun dileklerine teşekkürler :king: Motor orta ayaktaydı ama müdürün gösterdiği yere koyunca açıkta kaldı normalde ben ayarlıyordum.Koruma demirini değiştirmekte fayda var.Birde arka çamurluğu nereden kaç paraya temin edebilirim.Parça fiyatları ile ilgili elinde link olan var mıdır?Sinyal sağlam çamurluk sinyal kökünün zorlaması ile kırıldı.Komik :)

Tahsin Abinindediği gibi düşünce direk benzin boşaltmaya başladı.Korktum benzini görünce allah korusun kazada da boşaltırsa korku filmine döner bu iş bir kıvılcımla.Ona bir çare düşünmekte fayda var.

Nazar boncuğu aldım ama büyüklük konusunda abartmışım takmadım:mrgreen:Baya dükkan girişine takılacak olandan aldım sanırım

murat arkadaşım çokmu kırık? Benim arka sol sinyalin bağlandığı yer kırık. Farkettinmi bilmem. Kelepçe tutuyo bikaçtane. Bi fotosunu atabilirmisin kırık yerin?

Tüm geçmiş olsun dileklerine teşekkürler :king: Motor orta ayaktaydı ama müdürün gösterdiği yere koyunca açıkta kaldı normalde ben ayarlıyordum.Koruma demirini değiştirmekte fayda var.Birde arka çamurluğu nereden kaç paraya temin edebilirim.Parça fiyatları ile ilgili elinde link olan var mıdır?Sinyal sağlam çamurluk sinyal kökünün zorlaması ile kırıldı.Komik :)

Tahsin Abinindediği gibi düşünce direk benzin boşaltmaya başladı.Korktum benzini görünce allah korusun kazada da boşaltırsa korku filmine döner bu iş bir kıvılcımla.Ona bir çare düşünmekte fayda var.

Nazar boncuğu aldım ama büyüklük konusunda abartmışım takmadım:mrgreen:Baya dükkan girişine takılacak olandan aldım sanırım

düşünce tüm motorlardan benzin akar diye biliyorum. malum deponun bi yerlerden hava alması lazım.
yanlışım varsa düzeltin.
bide yan ayakta daha dengede duruyor motor..

adil abi haber bekliyorum senden... yarın ögleden önce gelebilirim yada akşam olabilir sana dogru

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adil abi haber bekliyorum senden... yarın ögleden önce gelebilirim yada akşam olabilir sana dogru
Tsubasa ben geldim şu an İstanbuldayım sana nasıl uygunsa yaz yarın Cuma günü yan çanta bakmıya hasanpaşaya gidicem yeğenin pc den yazıyorum 5-10 dk buradayım öğleden önce veya sonra senden cevap alıp çıkıcam pc den yeğen oyun oynıyacakmış :queen:
Murat arkadaşım motorun başına gelenlere üzüldüm canın sağolsun geçmiş olsun...

adil abi özelden attın mesajı sana. yarın 11 gibi müsait olursan hasanpaşada bi yerde buluşuruz..

Muratcım çok geçmiş olsun, Allah'tan depona vs zarar gelmemiş. Sözde koruma demiri ama hafif çarpınca bile kendini koruyamamış:farao: Evet genelde müdürler gıcıklıkta sınır tanımıyor :pr:

Aşağıdaki linkini paylaştığım site güvenilir. 3-4 kez alışveriş yaptım sıkıntı olmadı. Parçaların fiyatlarıda uygun. Bi bak istersen :cat:

http://www.rialli.com/urunler/190_yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar