Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tsubasa benim cg aşkım körüklendi :rendeer: xcg nin fiyatı gayet makul. 2150 tl. Görünüş güzel. 11.3 hp. 150 cc nin torku var. Benim cg aşkım bitmez. Dayanamıyorum alacam sıfır xcg yi. Wolf te duracak. 2005 es i satacam. Öyle bişeyler. Düşük cc forewer, büyük cc :farao: bu motorlarla yaptığım 120 km deki zevki r1 de yaptığım 160 km de alamadım.

İyi geceler arkadaşlar nasılsınız bakalım bu akşam İzmire gidiyorum bende sabaha orada olucam nasipse kafama göre bi scoter buldum orda yarın bi bakıcam hoşuma giderse alıp havada güzel olursa binip önce Manisaya Meriçin yanına sonrada memlekete dönme niyetindeyim ama bakalım nasip işte ne olacak hava bozuk olursa otobüsün bagajına atıp otobüslede dönebilirim :sunny:

ahmet abı o scoterle benimi tokatlıyacan? :sunny: abi motor ne marka model?

tsubasa benim cg aşkım körüklendi :rendeer: xcg nin fiyatı gayet makul. 2150 tl. Görünüş güzel. 11.3 hp. 150 cc nin torku var. Benim cg aşkım bitmez. Dayanamıyorum alacam sıfır xcg yi. Wolf te duracak. 2005 es i satacam. Öyle bişeyler. Düşük cc forewer, büyük cc :farao: bu motorlarla yaptığım 120 km deki zevki r1 de yaptığım 160 km de alamadım.

hayırlsıyla bir ayar cekseydik abi benimkine..
cok kafam bulandı abi..
ölücü cok salak sacma teklifler geliyor..
hayırlısıyla bir dogru dürüst insana verseydim..

ahmet abı o scoterle benimi tokatlıyacan? :sunny: abi motor ne marka model?

yok Adem aga scoterı alırsam wolfü kızağa çekcem silcem temizlicem pırıl pırıl Kütahya tabelası geçileceği zaman çıkarcam onu sadece :p Kütahya tabelası geçilmeyeceği zaman çarşı pazar bakkal çakkal market iş güç hep scoterı sürcem bincem üzerine vercem kırbacı vercem kırbacı :cherry:

titan es şu anda konjektörü değişecek. Konjektör bozuk olduğu için ön, arka ampül yandı, değişecek, arka jant göbeği değişmişti, usta aynı kendısi gibi takmış, biraz ufaktan yamukluk var. Ama o kadar kötü değil. Bide çok devirli kullanıldığında klasik honda yağ yakma var. Segmanlar değişse biraz keser yağ yakmayı. Zaten kayınçonun üstüne ruhsat. 2 ay sonra gelecek. O zaman satacam. Ruhsat, sigorta, vize, vergi hepsi tam. Uğraşamıcam artık. Onun yerine xcg alıcam.
Hayırlısı olsun ozaman Allah kötü müşteri ve ustalarla(?) karşılaştırmasın.

Evet arkadaşım ybr nin fakat salcanoya uymuyor uyduruyoruz:) neyseki benim elimden geliyor kaynak makinesi var kendim uydurdum fakat araştır belki direk uyan vardır aldığım yerdeki satıcı uyar demişti ama uymadı uydurdum yakınlarda olsaydın inan yardımcı olurdum yardımı severim sağlıcakla:)Ha unuttum bizim forumda koruma demirini nasıl uydurduğumu resimli anlatmıştım istersen aratıver.

Eyvah eyvah. Dilerim uyan birşeyler bulabilirim çünkü pek anlamıyorum kaynak maynak konularından.
Bu arada çok sağol hemşehrim, düşünmen yeter..

Beyler, İstanbul'dan kimler var burada şimdi? Havalar toparlayınca bir mangal organizasyonu falan yapsak Wolf ailesi olarak?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eyvah eyvah. Dilerim uyan birşeyler bulabilirim çünkü pek anlamıyorum kaynak maynak konularından.
Bu arada çok sağol hemşehrim, düşünmen yeter..

Beyler, İstanbul'dan kimler var burada şimdi? Havalar toparlayınca bir mangal organizasyonu falan yapsak Wolf ailesi olarak?
Forumdan uyan modeller olduğunu ve sorunsuz taktıklarını yazanlar oldu deneme imkanın olursa deneyip al.

ahanda poku yedik :santa: :sunny: :queen:
muratcım gezi fotolarını birazdan incelicem.

gezı fotoların cok guzel.mukemmel bı haftasonu gecırmıssın.muthıs enerjı bırıkımı olmus adına sevındım.daha ıyılerınıde yapmak nasıp olur umarım.

gezı fotoların cok guzel.mukemmel bı haftasonu gecırmıssın.muthıs enerjı bırıkımı olmus adına sevındım.daha ıyılerınıde yapmak nasıp olur umarım.

Teşekkür ederim umarım sizlerede nasip olur.

QUOTE]İki kişiyle çok iyi,tek başına dahada iyidir Sürat felakettir fakat boş ve uzun bir yolda hız denemesi yapılabilir kazasız belasız sonsuz km lere...[/QUOTE]

TEşekkürler

MURAT arkadaş gezi günlügünü inceledim çok güzel bir hafta sonu geçirmişsin bol fotoğraf çekilmiş artçı lı gezmenin faydaları bol resil çıkıyor baka baka bitiremedik doğa ve tabiat canlanmış sizin oralarda bizde canlanmasını bekliyoruz tekeriniz düz bassınn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar