Sinyaller kolay,
eleman yan çantalı kullanmış sürekli anlaşılan o yüzden sinyaller öyle,
yarını beklerken buda gitmesin bak sonra![]()
2 aydır bekliyoz zaten bi miktar daha bekleriz napalım kısmet...
Sinyaller kolay,
eleman yan çantalı kullanmış sürekli anlaşılan o yüzden sinyaller öyle,
yarını beklerken buda gitmesin bak sonra![]()
2 aydır bekliyoz zaten bi miktar daha bekleriz napalım kısmet...
Erhan canını sıkmak istemem ama o elciklere iyi bak olurmu sağ elciğe özellikle umarım kırık değildirler hala biz bakmıştık o motora Orhan abi ile.
Elcik kırık olursa en azından onu bilir ve adamlara sorabilir. Motorda birşey olmasa dahi en azından belki yeni elcikleri indirimli ya da ücretsiz verirler. Ya da en azından biraz indirim yaparlar. Fazladan bi şeyler bilmek kimseye zarar getirmez.Elcik kırık olmuş olsa ne olacak ben onu anlayamadım hala :silent:
Elcik kırık olursa en azından onu bilir ve adamlara sorabilir. Motorda birşey olmasa dahi en azından belki yeni elcikleri indirimli ya da ücretsiz verirler. Ya da en azından biraz indirim yaparlar. Fazladan bi şeyler bilmek kimseye zarar getirmez.
Erhan canını sıkmak istemem ama o elciklere iyi bak olurmu sağ elciğe özellikle umarım kırık değildirler hala biz bakmıştık o motora Orhan abi ile.
Erhan bende biraz önce Ulusan önünden geçerken boyunluk bakmak için durdum, versy'in bu eski kasalarının farı benim hiç hoşuma gitmiyor ama zevkler farklı olabilir. Birde montaj yapılan ve sahibini bekleyen biri beyaz, biri yeşil 2 adet yanyana duran er6f'lere kaydı dikkatim o yüzden versyse fazla bakmadım. Ama er6f montajı bugün akşama biter dediler, 1 saat falan sonra tekrar Ulusana gidip bakmayı planlıyorum. İstersen ve/veya sormak istediğin varsa sorayım motosiklet hakkında....
Birde arkadaşlar almayı planladığım motosiklete 2 veya 3 sene YALNIZ(artçı olmadan) binmeyi planlıyorum.
a)diversion f abs (4 silindir olduğu için ve tipi hoşuma gitti ancak 2013 füme rengi gözüme kötü geldi. renk piyano siyah olsa almıştım motosikleti. 4 silindir olması ANA TERCİh NEDENİ)
b)honda nc 700x (tipi hoşuma gitmiyor ama ne yapayım 2 sene tecrübe edinmek için alayım bari diyorum. Ama bunda ki sorun NC500x gelirse motor elimde patlar mı?)
c)Kawasaki er6f (görünce fena gelmedi gözüme ama biraz gözüme küçük göründü sanki. Montaj bitsin de bir bakayım.)
d) Bazen aklım 4 silindir olsun, cbf 1000,fazer 8 de fena değil vs diyor ama ağır makina rahat edemem henüz erken diyorum...(kafamdan siliyorum,şimdide sildim.)..
e) SİZDEN GELECEK ÖNERİLER ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
erhan bu arada bende YÜKSEK TANSİYON ADAYI çıktım... Tuz,turşu vs. yasaklandı. Spor tavsiye edildi...Senin anlayacağın bende bir bisiklet alıp hem spor işini halletmeyi hemde motosiklet sürüş eğitim aracı olarak kullanmayı planlıyorum... Sen bisiklet işini araştırdıysan, şöyle haftada 3-4 gün / günde 0,5-1 saat arası asfaltta kullanacağım bisiklet tavsiye et abi...Fiyatı çinli olmasın ama ducatide olmasın .. anladın sen ne demek istediğimi... Ben bu konuda sıfırım...
pOLAT yanında olan XJ6 naked in siyah rengi bunda olaydı, sipariş vermiştim ... şu an iki arada 4 deredeyim yukarıda saydığım gibi ama füme hala akılda... Fuarda kawasaki olaydı yanyana diversionf le er6f i görsel kıyaslama şansım daha fazla olacaktı... birde hala yurtdışı dergi testlerinde nasıl olurda 2 silindir er6f / 4 silindir diversionf den daha iyi çıkar anlamış değilim..zira rake açıları, iz mesafeleri vs.. neredeyse eşit
Birileri hemen Ulusan'a gitsin ve bütün ER6'lara yaklaşanı vursun.
Osman Abi sana fuarda gördüğüm F800 GT yi önericem ama fiyatı 40 lira olduğundan hiç önermiyorum....
osman abi kullanım %90 şehiriçi olacaksa nc700 (kullanıcıların iddiası ben kullanmadım) yakıt olarak 3 lt iyi bir rakam. ama bu oran %50 ş.içi oluyorsa daha güçlü makine almanı acemi şöför olarak söylebilirim.
Katılıyor ve de artırıyorum, o motoru alacak olan varsa girsin şunu alsın;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-2012-ducati-multistrada-1200-109272902/detay
yada şunu;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...siz,iyi-kullanilmis-mts-1200-111658298/detay/
:bounce:
%90 h.sonu binecek adam için o yakıt tüketimi bişey ifade etmiyor işte :wiinkk:
Sahibinden.com dan motor araştırırken dikkat edilecek hususlar:
Madde 7:" Eğerki bir ilan 30 günden fazladır yayında kalmış ve 2000 adetten fazla hit alıp hala satılamamış ise o motordan uzak dur. "
Abi yapma gözünü seveyim...Bu yazdığın cümlenin sonuna uzak dur yerine "tertemiz olmayabilir" dersen anlarım. Ama bu mantıkta kimsenin motor alamaması gerekiyor o vakit. İstatiksel olarak yazdığını uygularsan yani...