[Adana - MT]

tuc

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

[/COLOR]

yok taha kardeş,sen arkadaşlarımın öyle dediğine bakma,muzaffer melek gibi biridir.::melek02:

valla şaka felan adanaya gittiğimde uğrarım muzaffer abimin yanına bakarım kasklara felan beğenirsem nisan ayında motorun bakımına geldiğimde alırım kaskımı.Yani muzaffer abi okuyorsan önce gelip bakacağım sonraki gelmeme alacağım kaskımı :) :)

valla şaka felan adanaya gittiğimde uğrarım muzaffer abimin yanına bakarım kasklara felan beğenirsem nisan ayında motorun bakımına geldiğimde alırım kaskımı.Yani muzaffer abi okuyorsan önce gelip bakacağım sonraki gelmeme alacağım kaskımı :) :)

Korkunun ecele faydası yok Taha Korkma korkma... :queen:

Bora Başkanım paylaşım için teşekkürler... :cat:
Sayın Yüzbaşım... :) Yusuf Abim fotolara bayıldım... Hele hele BMW 1600 GTL üstündeki foto süper muhteşem bir ikili olmuşsunuz. Dilerim en yakın zamanda alırsın abicim...:flower:
Haaa unutmadan bi de Beyaz Hayabusayı beğendim... :queen:

Başkanım,
Eline sağlık.
Çektiğim fotoğraflar sayende değerlenmiş oldu.

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:22 ----------

Korkunun ecele faydası yok Taha Korkma korkma... :queen:

Bora Başkanım paylaşım için teşekkürler... :cat:
Sayın Yüzbaşım... :) Yusuf Abim fotolara bayıldım... Hele hele BMW 1600 GTL üstündeki foto süper muhteşem bir ikili olmuşsunuz. Dilerim en yakın zamanda alırsın abicim...:flower:
Haaa unutmadan bi de Beyaz Hayabusayı beğendim... :queen:

Murat hocam,
Söylemlerine katılıyorum. Hayabusa' yı bende beğendim.

Yusuf eline saglik, fotolar muthis... Gitmis kadar oldum. Ayrintilari carsamba toplantida dinleriz kismet olurda katilabilirsek.

Taha'cim sen de hic merak etme geregi ne ise Muzaffer abin buyuk bir zevk ve iyi niyetle halleder....

merhaba arkadaşlar,

---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:47 ----------

günaydın dostlar.bu hafta hava AMPUL.:cherry:

önemli değil kardeş,sen yeter ki çek.:p bu arada honda CB 500 herhalde fuarda yoktu!

Üzgünüm,
Fuarda yoktu. Sanırım bu yıl Türkiye' de satmayacaklarmış.:silent:

Yusuf eline saglik, fotolar muthis... Gitmis kadar oldum. Ayrintilari carsamba toplantida dinleriz kismet olurda katilabilirsek.

Taha'cim sen de hic merak etme geregi ne ise Muzaffer abin buyuk bir zevk ve iyi niyetle halleder....

Recep,
Fuarda yedek parça satışı yoktu, sana yardımcı olamadım. Üzgünüm.:pale:

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:21 ----------

Madem bu hafta ampul.Gezi varmı gezi.:queen::queen:

Sende çok kurtlusun be hocam.:p

Evvvveeeeet güzel bir rut
Oradan eski tekir yoluna çıkıp döneriz.:cat:

Kozan için hazırlanmaya değmez dediğinizde ciddiye almıştım :) , Karaisalı 35 km. uzaklıktaymış ,
benzin almaya bile değmez mesafe :)

henüz toplantısına katılamadığım Adana MT , ne zaman şanına yakışır konaklamalı kamplamalı gezi düzenleyecek merak ederim.

Adana İl Temsilcisi
kamp planımız zaten var oğuz kardeş,hemde bir kaç tane ama baharı bekliyoruz kumrular gibi.:bounce:

kamp planımız zaten var oğuz kardeş,hemde bir kaç tane ama baharı bekliyoruz kumrular gibi.:bounce:

çok şükür Bora abi,

artık eşimle tek başımıza açar açar toplarız çadırı diye düşünmeye başlamıştım,

ee tabi, 7 aydır tek bir toplantıya katılamazsan nerden haberin olur ki :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar