Adem80 İLE R1

Adem abi sen cg cisin,titanı 200 yap bi 10 sene daha binersin :queen::queen:

125 den sonrası sakat ya.sen dayanaman basarsın,bence binme :queen:

adem hayırlı olsun. eğer 250cc commuter tarzında güzel bir şey bulursan bana da haber ver. :) Bence sektördeki en büyük eksiklik o. Bir çok önereceğim insan var. Bu arada bende sana r1 yakıştıramıyorum. Daha doğrusu sana değil kimseye yakıştıramam. :) O tarz motorlara nedense ısınamadım. Sende dikkatli bin. Ben altımdaki sakin 700cc'lik motorla bile 180 yaptığım için yüksek beygirin insanı nasıl gaza getirdiğinin farkındayım. Bende o yüzden asla nc700x'ten daha agresif bir motor almama kararı aldım. Benim şu an aklımda cb125e'yi satıp üzerine 3-5 bir şeyler koyup taksitle crf250l almak var. bugün fuarda görünce netleştireceğim iyice. tekrar hayırlı olsun.

agilty teşekürler. Dikkat edicem sagolun.
Tatlı hala içimde cg yi modifiye etme işi geçmiyo değil hani :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------

adem hayırlı olsun. eğer 250cc commuter tarzında güzel bir şey bulursan bana da haber ver. :) Bence sektördeki en büyük eksiklik o. Bir çok önereceğim insan var. Bu arada bende sana r1 yakıştıramıyorum. Daha doğrusu sana değil kimseye yakıştıramam. :) O tarz motorlara nedense ısınamadım. Sende dikkatli bin. Ben altımdaki sakin 700cc'lik motorla bile 180 yaptığım için yüksek beygirin insanı nasıl gaza getirdiğinin farkındayım. Bende o yüzden asla nc700x'ten daha agresif bir motor almama kararı aldım. Benim şu an aklımda cb125e'yi satıp üzerine 3-5 bir şeyler koyup taksitle crf250l almak var. bugün fuarda görünce netleştireceğim iyice. tekrar hayırlı olsun.
vallaha ne yalan söylüyeyim, bende pek ısınamadım. Biraderin hatrına aldık işte. Nc700 ler güzel bak. O bile fazla bana. Gerçi süremeyeceğim, hakkından gelemeyeceğim motor yok. Ama fazla hp bana yaramaz. Bu devirde en ideal 250 cc. İyi dilekleriniz için teşekürler.

F54

Adem bence motor U kardeşine fazla verme ne olur ne olmaz

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
hayırlı olsun abi... güle güle kullanın....

Zaten bu motoru sırf apaçi f54 fatihi tokatlamak için aldım. şimdi yandın fatih :pl:

of offf valla kavgada söylenmez bu söz... :pl:
fatih abi bu lafın altında kalmazsın elleham :p

Hayırlısı olsun adem güle güle kullan , kazasız belasız .

hayırlı olsun abi... güle güle kullanın....

of offf valla kavgada söylenmez bu söz... :pl:
fatih abi bu lafın altında kalmazsın elleham :p

sağol arkadaşım teşekürler. Fatihin bu sefer beni tokatlaması için hayabusa alması gerek :pl:
benli abi teşekür ederim sağol.

Adem hayırlı olsun tekerine taş deymesin .
Her sene Güllük körfezindeki biraderin yazlığına giderim.Geldiğim zaman bi tur verirsin umarım.
R1 : Söylemeye ne hacet ,sen de deneyimli birisin sıkıntı yaşamazsın sanırım.
Pek çok sürücü, ayarsız şekilde gaz verince motorun 50 m. arkasında kalmıştır aman dikkat.

Adem hayırlı olsun tekerine taş deymesin .
Her sene Güllük körfezindeki biraderin yazlığına giderim.Geldiğim zaman bi tur verirsin umarım.
R1 : Söylemeye ne hacet ,sen de deneyimli birisin sıkıntı yaşamazsın sanırım.
Pek çok sürücü, ayarsız şekilde gaz verince motorun 50 m. arkasında kalmıştır aman dikkat.

sağolun teşekürler. Vakit bulup gelebilirsem veririm tabi. Yanlız r1 le uzun gezi akıl işi değil. Zaptetmesi zor olduğundan ve sürüş şekli itibarı ile adamı yoruyor.zaten yakıtı akıllara zarar. Tabi süs içinde almadım. Biraz tecrübe kazanip satacam. 250 cc ekonomik bi model düşünüyorum. Sym wolf, inzuma, cbr 250 gibi enjeksiyonlu modellerden. Teşekürler.

Efem hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız binin binerkende kazançlı bi şekilde satın inş. :rendeer: dediğin gibi 1200 cc harleyle çok farklıdır ss hele litrelik ss aman dikkat edin kardeşim :rendeer:

ahmet abi teşekürler. :rendeer: sen gelene kadar satmazsam ufaktan bi turlarız. Artçın olurum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayirli olsun.
Kazasiz belasiz kullanmani dilerim.

geçemi? İstersen r1 i sen al, ben seni wolf nen tokatlayam. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar