Adem80 İLE R1

hayırlı ugurlu olsun
darısı isteyipte alamayanlara diyelim:cat:

eee hem 1000 cc, hem 4 silindir , hemide racing :cherry:

bu ülke şartlarında, benzin fiyatlarıyla kullanmak zor gercekten :)

allah kaza bela vermesin.

Öncelikle hayırlı olsun sonrasında aman dikkat Wolf yada commuterlardan sonra racinge direkt geçiş cidden tehlikeli,tavsiyem ileri düzey motosiklet kurslarından eğitim almanız,güvenlik ekipmanlarına değinmiyorum bile o Allahın emri zaten :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Adem abim Allah kaza,bela vermesin,hep güzel günlerde kullanırsın insallah.

Öncelikle hayırlı olsun sonrasında aman dikkat Wolf yada commuterlardan sonra racinge direkt geçiş cidden tehlikeli,tavsiyem ileri düzey motosiklet kurslarından eğitim almanız,güvenlik ekipmanlarına değinmiyorum bile o Allahın emri zaten :)

teşekürler arkadasım. Tecrübem çok ama ss tecrübem pek yok. Hakkından gelmek zor ama ben sürerim. Sürüyorumda. Ekıpmanlar tam. Kursa gidecek vaktim yok. Kursu kendi kendime sürerek kendime veriyorum zaten :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Adem abim Allah kaza,bela vermesin,hep güzel günlerde kullanırsın insallah.

uğurcum teşekürler. Biraz kullanıp 1 yıla kalmaz satacam. Yazdım zaten. Yani birader istemese bu kadar güçlüsünü almazdım. Biraz tecrübe kazanmak iyidir. :)

Bu ne kir :) İnsan iki su tutar üstüne öyle fotoğrafını çeker. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belesız kullanın inşallah.

hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. bunun ıslatmasıda çoktan olmuştur. Gitti baklavalar biz daha yeni öğrendik :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar