adem hayırlı olsun
yazına çok güldüm yaa :mrgreen:
demek selma veriyor çakallar :king:
evet. Ye kürküm ye misalı. Altındaki motora göre selam verıyolar :sunny:
adem hayırlı olsun
yazına çok güldüm yaa :mrgreen:
demek selma veriyor çakallar :king:
vallaha ne yalan söylüyeyim, bende pek ısınamadım. Biraderin hatrına aldık işte. Nc700 ler güzel bak. O bile fazla bana. Gerçi süremeyeceğim, hakkından gelemeyeceğim motor yok. Ama fazla hp bana yaramaz. Bu devirde en ideal 250 cc. İyi dilekleriniz için teşekürler.adem hayırlı olsun. eğer 250cc commuter tarzında güzel bir şey bulursan bana da haber ver.Bence sektördeki en büyük eksiklik o. Bir çok önereceğim insan var. Bu arada bende sana r1 yakıştıramıyorum. Daha doğrusu sana değil kimseye yakıştıramam.
O tarz motorlara nedense ısınamadım. Sende dikkatli bin. Ben altımdaki sakin 700cc'lik motorla bile 180 yaptığım için yüksek beygirin insanı nasıl gaza getirdiğinin farkındayım. Bende o yüzden asla nc700x'ten daha agresif bir motor almama kararı aldım. Benim şu an aklımda cb125e'yi satıp üzerine 3-5 bir şeyler koyup taksitle crf250l almak var. bugün fuarda görünce netleştireceğim iyice. tekrar hayırlı olsun.
Adem bence motor U kardeşine fazla verme ne olur ne olmaz
Zaten bu motoru sırf apaçi f54 fatihi tokatlamak için aldım. şimdi yandın fatihl:
hayırlı olsun abi... güle güle kullanın....
of offf valla kavgada söylenmez bu söz...l:
fatih abi bu lafın altında kalmazsın elleham![]()
Adem hayırlı olsun tekerine taş deymesin .
Her sene Güllük körfezindeki biraderin yazlığına giderim.Geldiğim zaman bi tur verirsin umarım.
R1 : Söylemeye ne hacet ,sen de deneyimli birisin sıkıntı yaşamazsın sanırım.
Pek çok sürücü, ayarsız şekilde gaz verince motorun 50 m. arkasında kalmıştır aman dikkat.
ahmet abi teşekürler. :rendeer: sen gelene kadar satmazsam ufaktan bi turlarız. Artçın olurum.
Hayirli olsun.
Kazasiz belasiz kullanmani dilerim.
illede cocacola diyon yani :sunny: