Yorumlarınız için teşekkür ederim.
soa'nın motoru ciddi olarak düşündüğüm ilanlardan. Tek sorun Gölcük'te olması, bilen bir arkadaşımla gitmek istiyorum fakat ikimiz de çalışıyoruz.
Bütçe olarak şu anda 3.250 var. Ayın 10u gibi üzerine 750 daha ekleyebilirim ama bunun satış/trafik masrafları, ceket/kask gibi ekipmanları da olacak.
"Bilen bilir" gibi üstü kapalı açıklama içeren ilanlara da diğerlerine de mesajla arızası olu olmadığını, kurye olarak kullanım durumunu, kazasını, bakımını soruyorum. soa'ya da mesaj atmıştım sahibinden.com'dan sağolsun cevapladı.
4nolu ilanın süresi bitmiş, yazdığı cevapta yandan 1 arabanın çarptığını, ön boruların yamulduğunu o yüzden değiştirdiğini söylemişti.
1 nolu ilan için 1 arkadaş iyi derken 2 arkadaş şüpheli yaklaşmış. Mesela göstergesi değişmiş demiş ReiZzZ, ben farkedemem bunu neye dikkat etmek gerekir?
5 nolu ilanı koruma demiri olmadığı, 30bin km'de olup 2.900'e sattığı için eledim. Birkaç yüz lira daha koyup 10-20 bin km civarında daha donanımlı bir ilanı seçebilirim.
Konuyu meşgul etmiyorumdur umarım ama gerçekten kısa sürede sahip olmak istediğim bir motor ve buranın bana yardımcı olacak doğru adres olduğunu düşündüm.
Teşekkür ederim.