Sevgili kabataşlıya hayranım kafasına taktığı geziyi yapmadan rahat edmiyor adam .:cherry: Arkadaşlar kabataşlı Sipil sipil diye diye başımın etini yemişti....
Kabataşlı galiba ihtiyarladı, bundan bir ay evvel yine bizim kabataşlının sipil krizi tutmuştu, Otobanın bornova çıkışında buluştuk , Önüne pencere camı gibi bir cam Taktığı "köylü motoru" diye tabir edilen bir motorla geldi ,( Honda Transalp ı garajda yıkayıp, silip, sevip saklıyor)
Kabataşlıya ; Benim motor için :cherry: " bak kabataşlı bu motor öyle çoluk çocuk motoru değil .!:cherry: süper spor hızlı bir motor , bu motorla bu havada ne giyersen giy uzun yol gidilmez dediydimsede anlatamadım :silent: Tamam bir şartla giderim dedim :cat:Ben senin önünde koskoca penceresi olan motoru alıyım sen benim CBR yi sür Kaynaklara gidelim eğer orya gidersen tamam ordan dönüp sipile gideriz dedim ve motorları değiştik ben kaynaklara gelene kadar kabataşlı arkamdan kaybolduğu için üç dört kere durup bekledim tın tın kaynaklara geldi:queen::queen::queen: yavaş yavaş gelmesine rağmen soğuktan seninkinin konuşma mecali kalmamış gelir gelmez "valla haklıymışsın dondum dondum dediğini unuttu galiba anlaşılan:queen::cherry: Yinede canigönülden tebrik ediyorum sevgili ekürimi güzel bir gezi yapmış karlı, sisli, dumanlı dağlarda dolaş :queen: YANLIZ KURT :queen: gibi...... Maşallah adamın kanı kaynıyor:cherry::cherry:
MOTOSEYYAH arkadaşımıza bizi unutmadığı tap ettiği için çok teşekkürederim .. 35emre35 diyeceğim tek bir şey var bak bravoo " kabataşlı duy ...! bak emre ne yazmış CBR ile maçada yemez , maça papazıda :cherry: bu tip motorlarla bu havalarda uzun yol yapılmayacağını biliyor
Not : Sisli ve dumanlı havayı kim sever ? Acaba sevgili ekürim evrimemi uğradı ? Hep yanlız ,karlı, sisli, dumanlı dağlarda tek başına geziyor..:cherry::cherry::rendeer: