Manisa spil dağına günübirlik tek başına bir gezi

Abi içime su serptin çok güzel bir gezi olmuş ..12 yılım geçti manisada ve gerek tırmanış olarak gerekse araçla kaç kere çıktım hatırlamıyorum ..Şİmdi ne güzeldir oralar .. Ama turgutalp'i unutmuşsun abi keşke orada şömine başında bir çay keyfi yapsaydın sucuklu yumurtasıda meşhurdur ayrıca :)
Halbuki Turgutalpe de gidecektim ama yalnız olduğum için bir de geç olunca gidemedim.Gerçekten bir kayıp.Teşekkürler

kabataşlı eline sağlık fotoların sayesinde biraz da olsa şehir karmaşasından çıkardın bizi,bu tür paylaşımları hiç kaçırmam,çünkü severim gezmeyi,bu yaz bir yurt dışı gezisi düşünüyorum kısmet olursa paylaşırım,saygılar..

Ben fotoğrafları yeterince beğendim, bu soğuk günlerde biraz olsun içim açıldı...

Ayrıca yürekli bir gezi olmuş:)

Sevgili kabataşlıya hayranım kafasına taktığı geziyi yapmadan rahat edmiyor adam .:cherry: Arkadaşlar kabataşlı Sipil sipil diye diye başımın etini yemişti....
Kabataşlı galiba ihtiyarladı, bundan bir ay evvel yine bizim kabataşlının sipil krizi tutmuştu, Otobanın bornova çıkışında buluştuk , Önüne pencere camı gibi bir cam Taktığı "köylü motoru" diye tabir edilen bir motorla geldi ,( Honda Transalp ı garajda yıkayıp, silip, sevip saklıyor)
Kabataşlıya ; Benim motor için :cherry: " bak kabataşlı bu motor öyle çoluk çocuk motoru değil .!:cherry: süper spor hızlı bir motor , bu motorla bu havada ne giyersen giy uzun yol gidilmez dediydimsede anlatamadım :silent: Tamam bir şartla giderim dedim :cat:Ben senin önünde koskoca penceresi olan motoru alıyım sen benim CBR yi sür Kaynaklara gidelim eğer orya gidersen tamam ordan dönüp sipile gideriz dedim ve motorları değiştik ben kaynaklara gelene kadar kabataşlı arkamdan kaybolduğu için üç dört kere durup bekledim tın tın kaynaklara geldi:queen::queen::queen: yavaş yavaş gelmesine rağmen soğuktan seninkinin konuşma mecali kalmamış gelir gelmez "valla haklıymışsın dondum dondum dediğini unuttu galiba anlaşılan:queen::cherry: Yinede canigönülden tebrik ediyorum sevgili ekürimi güzel bir gezi yapmış karlı, sisli, dumanlı dağlarda dolaş :queen: YANLIZ KURT :queen: gibi...... Maşallah adamın kanı kaynıyor:cherry::cherry:
MOTOSEYYAH arkadaşımıza bizi unutmadığı tap ettiği için çok teşekkürederim .. 35emre35 diyeceğim tek bir şey var bak bravoo " kabataşlı duy ...! bak emre ne yazmış CBR ile maçada yemez , maça papazıda :cherry: bu tip motorlarla bu havalarda uzun yol yapılmayacağını biliyor
Not : Sisli ve dumanlı havayı kim sever ? Acaba sevgili ekürim evrimemi uğradı ? Hep yanlız ,karlı, sisli, dumanlı dağlarda tek başına geziyor..:cherry::cherry::rendeer:

abi bir de kızak alsaydın yanına onun'lada kayar dın vallaha çok güzel olurdu :)
soğuk ama güzel bir gezi olmuş emeğine sağlık

Gerçekten de CBR tipi motorlar soğuk havada kullanmaya müsait değil.
Cepheden gelen soğuk havayı ne yaparsanız yapın durduramıyorsunuz.Siperlik şart oluyor.
Motokurt bu yüzden biraz haklı daaaaa,madem soğuğu, sisi, pusu sevmiyorsun,neden kendine motokurt diyorsun kardeşim?
Madem sıcağı seviyorsun Motokedi de o zaman,sırtına da kedi resmi yaptır tamammı:queen:

Bu güzel geziyi fotoğraflayıp bizleri de ortak ettiğin için teşekkürler Yücel bey,ellerine sağlık.

Harika bir manzara hele Manisa nın kuş bakışı görüntüsü süper fakat hava kötü yollar kötü tek başınıza sipil dağı gibi bir yere çıkıyorsunuz sanki biraz tehlikeli ve riskli bir gezi Allah korusun istenmedik bir durum olsa sakat yanii

abi güzel gezi olmuş.bende manisadayım eğer gezi düzenlersen katılmak isterim mesafe fark etmez :D

güzel bir gezi olmuş.kışın ayrı bir güzel spil dağı ama asıl yazın gitmek lazım.çamların arasından virajlı yollarda yol almak harika oluyor.

Harika bir manzara hele Manisa nın kuş bakışı görüntüsü süper fakat hava kötü yollar kötü tek başınıza sipil dağı gibi bir yere çıkıyorsunuz sanki biraz tehlikeli ve riskli bir gezi Allah korusun istenmedik bir durum olsa sakat yanii
Gerçekten riskli,bugüne kadar pek birşey olmadı,ama olmayacak diye bir şey yok,bundan sonraki bu tür gezilere yalnız gitmeyeceğim,bir kaza olsa sonu kötü olur:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar