Arkadaşlar merhaba.Bende dün siyah bir Twister 250 aldım.Motorun benden önceki sahibi düştüğü içim km saati değişecek onu bekliyorum.Motorum şuan Tekirdağda kısa zaman içinde gelmesini bekliyorum ama içim içime sığmıyor özellikle sizin yazdıklarınızı okudukça zaten sevdiğim Twister modelini dahada çok sevmeye başladım.Bundan önce 4 sene hussar 125 kullandım ilk vitesli tecrübem olacak merakla bekliyorum.
Benim sormak istediğim kronik arızaları nelerdir ? Eksantrik zincirinden çok şikayet duydum fakat sizinde görüşlerinizi duymak isterim![]()
hayırlı uğurlu olsun.adam akıllı kullanıldığı, bakımları aksatılmadığı sürece sorun çıkartmaz iyi motordur.red-line kullanma fazla zaten maksimum torku 6000-6500 dd.da veriyor en ideal hız 100/110 kmh.hız bunun üzeri hem tadı hem tuzu kaçıyor.ben 4.000 km oldu kullanalı şehiriçi tüm beklenti ve ihtiyacımı karşılıyor. bu arada givi follow topcase aldım gri renk, henüz takmadım takınca fotoları yükleyecem.ayrıca orta sehpa cbf 150 yada cb125 inkiler uyarmı ne dersiniz varmı bilen eden??