Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geçen gün esenyurt muayene istasyonuna gidiyim derken kaybolup kendimi (muhtemelen) Avcılar gölünün orda buldum.Zaten sonra canıma tak etti, gidip navigasyon aldım; hemde VATAN'da kampanya vardı güne özel 4.3" tomtom'un XL modelini aleti 129 tl ye aldım.

kf4ln.jpg

kf4p9.jpg

kf4sy.jpg

kf4vw.jpg

kf4y3.jpg

Kuyruk altı acılır-kapanır plakayıda yaptım, şuan gönül rahatlığıyla geziyorum: Emniyet şeridinde, yüksek hızlarda, hatta gece gec saatlerde incin olmayan yerlerde kırmızı ışıklarda vs.
Zaten sticker setti falanda derken motorla aramda bi bağ oluştu.Muhtemelen bi 40 bin km satmamayı planlıyorum ama bakalım. Duruyo keyfi bi ilan, benim istediğim fiyata almak isteyen olursada veririm tabiki.

kf545.jpg

Şu bizim bagajıda benim kadar aktif kullanan yoktur heralde.Kuzenim cok takıp dalga geçmişti cok kücük diye, ona özel böyle bi kaç resim daha vardı arşivimde...

Plakalık güzelmiş, şemasını falan paylaşırsan bizde yapalım :)

Bu arada Alper Kaya' dan haber varmı ? Barkın' ın testi bugun ve yarındı acaba hyonun çekimleri bitmiş mi, yorumlar nedir ?

Merhabalar.Bu topik neden bu kadar durgun yahu :) Biraz resim paylaşında gözümüz gönlümüz açılsın :)

Bugün okmeydanı örnektepede kırmızı renk eski kasa gt250r gördüm. Üzerinde ixil egzoz vardı ve yer gök inliyordu. V silindir sesi gerçekten çok başka. Arkadaş motosikleti yeni almış olucak ki aragaz yapıyordu habire :) Kendisi burdanmıdır merak ettim?

plakalığa hasta oldum. elektriklimi manuelmi?

Manuel tabiki hocam, elektrikli bi sistem kurmak ciddi bi işcilik isticektir.Uğraşcak usta olurmu, olursada sağlam fiyat ister.

Plakalık güzelmiş, şemasını falan paylaşırsan bizde yapalım :)

Bu arada Alper Kaya' dan haber varmı ? Barkın' ın testi bugun ve yarındı acaba hyonun çekimleri bitmiş mi, yorumlar nedir ?

Valla hocam ben kendim yapmadım, yağ falan değiştiririm hani iyisi kötüsü olmayan işleri hertürlü yaparımda.Azıcık elbecerisi isteyen bişe oldumu uzak dururumki, bu plakalık işide cok ince işcilik istiyo valla usta tanıdıktı temiz bi saat uğraştı hiç abartmıyorum.Komple kuyruğu söküp camurluğu cıkardı önce, sonra temiz bi şekilde kesti camurluğu, sonra plakalığın girebileceği şekilde 1 mm uzunluğunda 3-4 cm genişliğinde bi delik actı, aynı cd sokar gibi plaka aparatını soktu oraya monte etti falan.Sinyaller - plaka aparatı + işcilik 85 tl verdim.

Merhabalar.Bu topik neden bu kadar durgun yahu :) Biraz resim paylaşında gözümüz gönlümüz açılsın :)

Yazmışsın ama az yukarıda şölen yapmışım ben, bi celişki olmuş yani. :) Bu başlık hiç bi zaman durmaz, ancak kışın motor sürme işi minimuma indiği icin resim konusuda öyle oluyo.

şu enjeksiyona kaçan pislik olayına pek mantık yürütemedim. aydınlatabilir misin ? bide 130 TL neye verdin?

1 2 sayfa önce bir resim paylaşmıştım egzozun içi kor gibiydi motorun depo altındaki silindir çalışmıyordu yetkili servis 60 km uzakta ben de öldürseler o halde motoru yola çıkarmam burda eski bir st kanuni servisçisi buldum sağlam usta filan dediler gittim yanına 3 5 yerine baktı bujisidir hava filtresidir filan sonra dedi ki enjeksiyonda bir sorun var ateşlemeyi düzgün yapmıyor bunu komple temizlerim garantili şekilde sorununu hallederim dedi aynı sorunu yaşarsan gelip paranı da alırsın diye garanti verdi ben de karşılığında 130 tl verdim :) neticede motor şuan canavar gibi

Katlanır plakalıklar;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-hyosung-gt-gtr-250-650-icin-ucresiz-kargo-115833923/detay
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-cbr-250r-katlanir-plakalik-not-her-marka-motosiklet-icin-114522151/detay
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-katlanir-plakalik-univesal-alfamotomarketim-107744299/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:57 ----------

abi iyi akşamalar hala bulamadım dogru dürüst bişi =)

Hocam bu ilana baktınız mı belki gözünüzden kaçmıştır diye koyuyorum. 2010 model 16.000'de yazmış.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-fiyati-dusurdum-kisa-ozel-rakam-113294694/detay

abi 7ye dayarım parayı ararım seni iyi bak motoruma :rendeer:

hacı bunu arkadaşa arattım ben ..
bu çizik mizik var demiş motorda yan yatması yok demiş .
sonra bir kere bi yere vurdum mu ne demiş yan yattı boyattık filan demiş
böyle deyince migdem bulandı.
abi yalan oldu mu ben soguyorum ya..
abi nolucak boyuttuysa motor aksamı temiz mi temiz , sıfırı gibi olmaz ama insan söyler bu değişti diye
kime güvenecegime şaşırdım..
üç kagıt mı yapmak lazım illa ki?
ben 4 motor sattım bugune kadar ne olduysa söyledim..
şansıma hemende gitti istediğim paralara
bir cbf sattım 17 binde aldım 36 binde sattım, alan cocuk 2 sene bindi yazın gördüm kilometresi 24 binde
bizim kilometre geri çalışıyor dedi yavşak..
aferin dedim devam et ..
böyle adamlardan motosiklet alacagıma yürürüm abi..
yalan mı ?
dünkü gt250 muhabeti de öyle ..
cocuk benim ailemin yaşadıgı yerde. aramışlar elamanı motor tertemiz değişeni yok demiş..
böyle yalan mı olur ya? bunun adı nedir? sıfat olarak bilemedim ben

Arkadaşım motorun sahibi benim.Yorum yaparken keşke arattım öyleymiş böyleymiş deyip insanların günahını bu kadar kolay almasanız.Ben hiç bir arayana boya demem çünkü motorda yanyatma kaza boya yok.. allah yukarda başka da bir şey söylememe gerek yok

Plakayı çamurluğun altına koyarsak polis sıkıntı yaratıyor mu ? Katlanır falan yapmadan direk orda dursa ?

Plakayı çamurluğun altına koyarsak polis sıkıntı yaratıyor mu ? Katlanır falan yapmadan direk orda dursa ?

Kimi polis umursamıyor kimisi ceza kesiyor. En güzeli katlanır bence. Yanlış hatırlamıyorsam 72 Tl'ydi cezası fakat yeni kanunlardan sonra ne kadar oldu açıkcası bilmiyorum. Katlanır yap cezaya ödeyeceğin parayı katlanır plakalığa ver hem görüntüsü olsun hem işlevi :cat:

arada bir bende karabüke giderim istanbuldan. gerededen sonrası çok zevkli. 2007,de samsun karabük yol ayrımına yaklaşırken kemikli rampasında gsxr motorumla kaza yapmıştım. hey gidi günler

arada bir bende karabüke giderim istanbuldan. gerededen sonrası çok zevkli. 2007,de samsun karabük yol ayrımına yaklaşırken kemikli rampasında gsxr motorumla kaza yapmıştım. hey gidi günler

Gsxr dan sonra direk hyo'yamı geçtiniz, yoksa araya başka motorlarda girdimi ?
Öyle tam anlamıyla gerçek bi yarış motordan hyo'ya düşünce nasıl oldu ? Tamam görüntü olarak belki eksiği yok fazlası var ama performans olarak dünyalar kadar bi düşüş yaşanıcağı kesin...
Benimde en büyük korkum büyük makine alıp, benzininin bakımının altında kalkamayıp, hyo'ya geri dönmek ve bu seferde hyo'dan zevk alamamak.Sırf bu yüzden büyük makineye geçmiyorum hatta, cok büyük pişmanlık olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-fiyat-dustu-acil-satilik-116160037/detay

Ey gidiya efsane motor.Buna bakmaya gecen yıl kışın gitmiştim mecidiyeköyde bi motor galericisindeydi.Cok cok ölü bi fiyata veriyolardı gerçi ama genede düşünmüştüm bunu kim alır diye, sonra gördüm Fatihte biri almış, sonra baktım, başka bi yerde, şimdide teee Kartallara gitmiş, ama alan uzun süre dayanamıyo tabi, nedeni malum :)

Arkadaşlar egzoz içi boşaltmayı anadolu yakasında kim yapar kaça yapar?

Son düzenleme:
görkem o kazadan sonra 3sene aktif motor kullanmadım evdekileri ikna etmek için tekrar kullanmaya sıfırdan başladım geçensene bi tvs apache alarak. yavaş yavaş alıştırıyorum evdekileri yavaş yavaş gene yükselticem.

arkadaslar yakın zamanda sıgorta yaptıran oldumu bugun sıgortacıya gıttım 300 lıra ıstedı ve motorun plakalı fotografları olmadan sıgorta yapmıyorlarmıs .cok mu ıstedıler fıyatı normal mıdırr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar