[Ankara - MT]

Olm senin motorun şimdiki kafa gayet güzel duruyor bence. O farların gideceğini sanmam. Biraz daha modernize klasik ( :sunny: ) birşeyler bak bence.

Olm senin motorun şimdiki kafa gayet güzel duruyor bence. O farların gideceğini sanmam. Biraz daha modernize klasik ( :sunny: ) birşeyler bak bence.

İyi duruyorda, ampule müdahale edemediğim ve aydınlatmanın iyi olmaması yüzünden değiştirmek zorundayım.

Evet son linkteki 2 adet sis lambası için fiyat. Ama diğerlerinin Er6 motora uydurulabileceğini hiç sanmıyorum, sabit kafa grenajı lazım.

Benim kafa grenajı farklı olduğundan ve kafa tarafında bir çok vida yeri vb. yerler olduğundan belki uydurulabilir diye düşündüm.

Bende şuna benzer farlar var, 17,5 cm, uyarsa al kullan. Vosvosa almıştım da hoşuma gitmedi, duruyor kenarda.

http://www.ebay.com/itm/PROJECTOR-7-ROUND-UNIVERSAL-HEADLIGHTS-1997-2002-JEEP-WRANGLER-HEAD-LAMP-/350590151203?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AVolkswagen%7CModel%3ABeetle&hash=item51a0cd2a23&vxp=mtr

tüm hemşerilerime merhaba aranıza yeni katıldım inşallah aksilik olmadıkca sürekli buradayım.

rencide olma mevzusuna girmek istemiyorum, sırf artık rencide olmayayım diye motor aldım, hala oluyorum, bana böyle dememişlerdi, belki bi de dövme yaptırırsam yırtarım :)

Soykan bence Lütfücümdekileri bi dene, öbürleri çok abes, takabilsen bile mal gibi ortada olacaklar, grenaj falan olmadığından saçma gözükür yani.

Rencide olsan bi dert olmasan bi dert, iki ucu kirli değnek misali :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ozan pazartesi yanına gelsem diyorum:)

Ulusan'dakine bugün gittik baktık elcikleri gidik baya bi düşmüş kalkmış. Ulusandaki KTM 990'ada baktık. Ama üzücü bir hikayesi var. Motor geçtiğimiz yaz İncek tarafında geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden arkadaşlardan arkada oturanına ait. Motosikletin uzun bir asya-afrika gezisi için hazırlamış. Ama ne yazıkki kullanamak nasip olmamış. Bende duyunca bu hikayeyi bi anda ilgimi kaybettim daha fazla sormadım. O motorda başkasının gerçekleştiremediği hayaller var :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------

Bu arada cuma gecesi tayyare ile gider Cumartesi 10-12 arsında fuarda olurum. Beraber gezmek isteyenler olursa numaram facebook grubumuzun dosya bölümünde var oradan alıp ulaşabilirsiniz.

Ulusan'dakine bugün gittik baktık elcikleri gidik baya bi düşmüş kalkmış. Ulusandaki KTM 990'ada baktık. Ama üzücü bir hikayesi var. Motor geçtiğimiz yaz İncek tarafında geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden arkadaşlardan arkada oturanına ait. Motosikletin uzun bir asya-afrika gezisi için hazırlamış. Ama ne yazıkki kullanamak nasip olmamış. Bende duyunca bu hikayeyi bi anda ilgimi kaybettim daha fazla sormadım. O motorda başkasının gerçekleştiremediği hayaller var :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------

Bu arada cuma gecesi tayyare ile gider Cumartesi 10-12 arsında fuarda olurum. Beraber gezmek isteyenler olursa numaram facebook grubumuzun dosya bölümünde var oradan alıp ulaşabilirsiniz.

senin teyyare saat kaçda?

Ulusandaki çok düşmüş kalkmış madem öbürüne bi bak bence güzel duruyor ama fiyatlar biraz saçma geldi bana, yani 13e düşmezler ki benim kafada en fazla 13, hadi 13.5 olsun 2008 model. Neyse acelen yok ekle favorilere bekle biraz daha, belki vfr geri döner o arada :)

Konuyu takip edenlere bakıyorumda millet bu havada hepsi evde pinekliyor demekki arkadaş!

ee ne yapalım toplşıp biyerlere gidelim mi kaçmaz bu hava beyler?

yoksa ev arıyorum ev değiştrecek o işle uğraşacağım anasını satim!

Şu vfr işini harbiden taktım kafaya, sanki benim motoru trafikten men etmişlerde onu bekliyo gibiyim, onun yerine ne alırsam alayım gelecek sene satarım havasındayım, ama bi yandan da 2-3 seçeneğimden birisini alayım diyorum, perşembe cuma istanbuldayım hiç bir işim yok, sırf gezmeye gidiyorum. vfr olmak üzere 5-6 motor favorilerde, gidip görmemek, görüp beğenmemek, beğenip almamak için kendime hakim olmam lazım. İdeal motoru bulsam bile yanımda kask yok, mont yok buraya getirmek için

Off nabıcaz be kamil!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar