Olm senin motorun şimdiki kafa gayet güzel duruyor bence. O farların gideceğini sanmam. Biraz daha modernize klasik ( :sunny: ) birşeyler bak bence.
Evet son linkteki 2 adet sis lambası için fiyat. Ama diğerlerinin Er6 motora uydurulabileceğini hiç sanmıyorum, sabit kafa grenajı lazım.
Ben de rencide olmak istiyorumHe yaa, bende hep rencide oluyorum![]()
motorlarlamı gidelimAnkara MT Ozan'ın işyeri toplaşması etkinliği yapalım bir ara.
Hoşgeldin Ramazantüm hemşerilerime merhaba aranıza yeni katıldım inşallah aksilik olmadıkca sürekli buradayım.
Ankara MT Ozan'ın işyeri toplaşması etkinliği yapalım bir ara.
motorlarlamı gidelim)
Gel abi beklerim ama bi daha hiç çıkamayabilirsinOzan pazartesi yanına gelsem diyorum![]()
Ulusan'dakine bugün gittik baktık elcikleri gidik baya bi düşmüş kalkmış. Ulusandaki KTM 990'ada baktık. Ama üzücü bir hikayesi var. Motor geçtiğimiz yaz İncek tarafında geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden arkadaşlardan arkada oturanına ait. Motosikletin uzun bir asya-afrika gezisi için hazırlamış. Ama ne yazıkki kullanamak nasip olmamış. Bende duyunca bu hikayeyi bi anda ilgimi kaybettim daha fazla sormadım. O motorda başkasının gerçekleştiremediği hayaller var :salut:
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------
Bu arada cuma gecesi tayyare ile gider Cumartesi 10-12 arsında fuarda olurum. Beraber gezmek isteyenler olursa numaram facebook grubumuzun dosya bölümünde var oradan alıp ulaşabilirsiniz.