İşte gerçek motor sevgisi !!!!

arkadasım ben motorumun ustune cıkıp yatamam granajı falan kırılır cızılır falan kıyamam ben :mrgreen:

madem konu hortladı bir tane de benden:

x0pt8x.jpg

sonradan ben de düşündüm bunu. buzlayıp koysaydım keşke.. adminler ne güne duruyor :) gerekli görürlerse kaldırırlar

Sadece bir uyarı :) Çünkü halka açık bir forum .Ayrıca forumda bayan üyeler ve çocuklarında bulunduğunu söyleyim dedim :cat:

Kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Sadece bir uyarı :) Çünkü halka açık bir forum .Ayrıca forumda bayan üyeler ve çocuklarında bulunduğunu söyleyim dedim :cat:

Kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Bir arkadaşımız bayandan motorcu olmaz diyor, başka bir arkadaşımız da ne kadar bayan motorcu olursa o kadar seviyeli olunur diyor, ama tabi bu tartışılır bir konu ve kesinlikle kim nasıl düşünürse düşünsün saygı duyuyorum, herkesin kendi fikri, fikirlerine belli bir tecrübeyle ve gördükleriyle sahip olurlar...

Bense biraz 2. fikre katılıyorum, belki bir bayan varsa ortamda kendini bilen kişiler daha derli toplu olabilirler, tabi gene bu kişiden kişiye değişebilir...

+18 olmaya başladı diyenler sanırım yazın sahile falan gitmiyorlar değil mi?

Neye kulp uyduracağınızı şaşırır hale gelmişsiniz... Yazık... Şu resimlerden etkilenip ufkunu da katıp sokakta ilk gördüğü kadına saldıracak tipte insan olduğunu düşünenlerin de aynı yapıda olduğunu düşünüyorum...

Forumda bayanlarda varmış. Gittiğim plajlarda yüzlerce bikinili mayolu bayan var. Plajda münasip oluyor galiba burda bayanlara ayıp mı oluyor ?

cesur509, sen plaja falan sakın gitme arkadaşım, buna +18 diyorsan canlısını gördüğünde neler olacağı belli olmaz.

Arkadaşlar polimik yaratmayın ben sadece fikrimi söyledim sizede saygı duymak düşer .Paylaşırsınız paylaşmazsınız beni ilgilendirmez. Bodrumda yaşıyorum bu arada ...

Forumda bayanlarda varmış. Gittiğim plajlarda yüzlerce bikinili mayolu bayan var. Plajda münasip oluyor galiba burda bayanlara ayıp mı oluyor ?

Sen plajlarda bayanlarla böyle mi konuşuyorsun, resimlerde değil yazılanlarda sorun var dedik.. konunun sahille bikinili mayolu bayanlarla ne alakası var, sorun görsellik değil, ettiği lafın nereye gittiğini dikkat etmeyen arkadaşlara diyoruz ki lütfen dikkat edin bayanlar var çocuklar var... bu gayet açık ve net bir cümle, plajla bikiniyle alakası yok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar