Millet'te neyin kafası var anlıyamıyorum. Yamaha kocaman dev bir firma, bununda ana sebepi; reklam ayağı var, yarış'ı var, var oğlu var bunlardan dolayıdır kocamanlığı. Bunların hepsi maliyet demek. Bu parayı da doğal olarak sattığı ürünlerin üzerine ekliyor. Bu masrafları cebinden karşılamıyor haliyle. Mal oluyor 4.350 - 4.190 TL. Jianshe ise; ''ben sadece üretirim, Dünya'ya da kendimce pazarlarım'' mantığı güdüyor, haliylede maliyet fazla olmuyor, Yamaha'ya göre. Ve doğal olarakta fiyat 2.700 - 2.900 TL arasında oluyor. Bunları göz önünde bulundurmadan da; ''Jianshe şu kadar para, Yamaha şu kadar para öyle ise Jianshe; dandik''tir gibi mesnetsiz yorumlarda bulunuluyor. Açık söyliyim sizler için (tırnak içerisnde yazdığım gibi düşünenler) çok üzülüyorum! Jianshe'nin ürettiği motorlar, Yamaha'dan katbe kat daha kalitelidir, olmadı aynı kalitededir. Daha aşağı kalitede olmasının mümkünatı yok. Gördüm, inceledim, test ettim; onayladım. Sizin bahsettiğiniz üretici; Sundiro-Honda'dır. Jianshe ile karıştırmayın. Biraz düşünerek yazın, konuşun, davranın... Sırıtıyor cahillik. Paçalardan pıtır pıtır akıyor ::dalga::