[Antalya - MT]

cem herzaman beklerim...eskisi gibi işşiz olaydım karşılardım bile ama artık mümkün değil...ama uğra tanışalım...soneride(sonpol) al gel...sağlıcakla kal...

sen napıyon mehmetim..sana yakın yerde işe girdim...yeni banio yapı market...src hakan dersen şıp diye bulursun...sağlıcakla kal...arsa da bakamadan işe girdim ama unutmadım bakacaz ona göre...

obaaa on numara olmuş hakan abi :):queen::flower: yanındayım bu hafta sonu bi çayını içeriz artık :) cumartesi 12ye kadar ya da pazar günü tüm gün boşum birinden birinde gelirim ahberin olsun hakan abi :) sık swık yanındayım artık arsa işini de hallederim :D gelince konuşuruz bayadır da görüşmüyoz ha :D :DDDDD

burak merhaba....
mesajını ilk yazdığımdada görmüştüm...ama vaktim olmadığı için gidip inceleyemezdim...başkası yardımcı olur belki diye bir şey yazmadım...
ama ses seda yok...sanmaki hep böyleyizdir...ama şartlar el vermiyor satanıda ismen tanıyorum...yorum yapmayayım...erzincana selam...

slm arkadaşlar ben antalya 112 ye atandım 1 ay boyunca antalya merkezde eğitim varmış.Boş zamanlarınızda toplanalım etkinlik falan yapalım ama şimdilik bende motor yok :salut: şimdilik konyaaltında gündüz otelde kalıyorumm...telefon numaram 0541 637 95 91 ben Şenol TOKEL :mrgreen:

Arkadaşlar Hepinize Çanakkale den Selamlar.Buralara yolu düşen herkezi beklerim.(Biraz uzak ama)Arayın Tanışmak isterim.Saygılarımla.Herkeze kazasız sürüşler.
Telefonum:0535 437 15 59

arkadaşlar size bi sorum olucak antalyada CAN MOTOR sizce nasıldır bn ordn ikinci el motor almayı düşünüyorumda sizce güvenilirmi

arkadaşlar size bi sorum olucak antalyada CAN MOTOR sizce nasıldır bn ordn ikinci el motor almayı düşünüyorumda sizce güvenilirmi

hiç alışveriş yapmadım yorum yapamıyacağım ama güvenilir bir yer gibi :) alıcağınız motoru ne olsa bir ustaya göstereceğiniz için sıkıntı olacağını sanmam fiyatı da iyiyse alınır neden alınmasın :)

Antalyalı motorcu arkadaslara selamlar olsun. Aranızda yeniyim, birseyler yapmak isterim sizlerle ( motorsuzum, orası ayrı bir durum :queen: )

Selam arkadaşlar size bir sorum olacak mayıs ayı gibi nişanlımla birlikte bir antalya gezisi yapma fikrimiz var yalnız tam karar veremedim ben acaba antalyada sizi serseri tiplerin rahatsız etmeyeceği güvenlikli bir kamp alanı varmı yoksa otelemi gideyim ne dersiniz ?

Selam arkadaşlar size bir sorum olacak mayıs ayı gibi nişanlımla birlikte bir antalya gezisi yapma fikrimiz var yalnız tam karar veremedim ben acaba antalyada sizi serseri tiplerin rahatsız etmeyeceği güvenlikli bir kamp alanı varmı yoksa otelemi gideyim ne dersiniz ?

en güzeli otel olur galiba şehir merkezinde güzel yerler var ama akşam iyi olmaz kamp alanı derseniz kemer tarafında vardır da merkezde yok galiba :) sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım :)

ANTALYA MT YAZA HAZIRLAN BOŞ BIRAKMIYORUZ ŞİMDİLİK ARA VERDİK SADECE SIKI DURUN GÜZEL İŞLER YAPICAM İNŞ
HADİ HAYIRLISI !!!

selahattin hoş geldin...

Hosbuldum Hakan kardesim umarım yaza kadar hazırlanıp motorumla yanınızda olabilirim.

---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:11 ----------

Mehmet arkadas yazmıs aslında eklemede bulunmak istedim. Kemer tarafındaki kamp alanları yerle bir oldu, onun dısında birkac yerde belki cadır acılabilir ki gecen sezon ben yaptım. Gece surekli polis ve jandarma gelip her gece 2 er kere kontrol ettiler. Serseri tipler oralarda cok oluyor kuytu karanlık diye ve yengecler ( direkk deniz kenarı oldugundan ) En iyisi otel, öyle cok pahalıya kacmayada gerek yok. Konyaaltı ve Lara kısımlarında apart oteller var cuzzi rakamlara kalabilirsiniz pansiyon gibi. Kahvaltınızı dısarıda yemeginizi dısarıda hos bir hafta gecirirsiniz. Cok pahalı bir memleket değil sonucta antalya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar