[Antalya - MT]

Motosikleti
Su Motoru
Selamlar, ortalama 5 yıldır falan forumdan uzağım ve motosiklet hobisinden. Antalya ve yakın çevresinde temiz, kmsi az, Honda Twister (Honda CBF istemiyorum), Kawasaki ER-5, Hyosung GT 250 Naked (fiyat uygun olursa 650 de olabilir) tarzı Çin olmamak kaydıyla Naked motosikletler arıyorum. Yardımınız dokunursa çok sevinirim. Hayırlı geceler, kazasız belasız sürüşler dilerim ...

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
merhaba ben manavgatta yaşıyorum haftaya direksiyon sınqvına girecem bana vitesli motoru ögretebilecek birisi varmı acaba?

forumu canlandıralım arkadaslar o zaman. gezelim tozalım yahu. ama bu hafta bi geçsin öyle. sınavvvv xD lord of the vize

Merhaba arkadaşlar kendi motosikletlerimizden kalma sıfır ve çıkma olmak üzere orijinal parçalar vardır;
Hayabusa kilometre saati 300lük
Burgman 650 lastik paspasları takım halinde
Volusia 800 komple stop lambası

forum iyice öldü ha neyse yazın canladıracam ben acele etmeyek :) geçen yaz 2 gezi yaptık sadece bu yaz daha da artar 10 g.bi olur :)

bu arada arkadaşlar 2005 HONDA BEAT , 2006 YBR , 2008 TVS apache rtr 150 , 1993 SERÇE beyaz satılık almak isteyen bana ulaşabilir detaylar için :)

herkesin tekeri düz bassın sağlıcakla kalın .....

hayırdır mehmetim galerimi açtın....serçenin foto atsana...ben de düşünürüm...

şerçeyi biz alak memo :) kaç para istion :D

olm sende serçe varya napcan 2. yi galeri mi açacan :) biriyle bakkala biriyle okula :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

hayırdır mehmetim galerimi açtın....serçenin foto atsana...ben de düşünürüm...

fotosu pcde yok hakan abi ciddi düşünüyosan bi konuşalım seni ararım az sonra :)

olum sen satıcıysan bende alıcıyım ne yapcagımı ne neyapcan satıyon mu kaç istiyon flan bunları sana bana haber ver kafama uygun olursa bakarız :) ciddiyim haa dalga gecmiyorum satılıksa alalım

olum sen satıcıysan bende alıcıyım ne yapcagımı ne neyapcan satıyon mu kaç istiyon flan bunları sana bana haber ver kafama uygun olursa bakarız :) ciddiyim haa dalga gecmiyorum satılıksa alalım

sana satarız o zaman kanka yabancıya gitmesin :) konuşalım bi seni ararım bugün

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba abiler kardeşler, AnkaraMT başlığından geliyorum :)

Ankara dan Antalya ya (usta bulamadığımdan) motorum hakkında genel bakım-sorun çözümü için geliyorum.

Kargo ve araç kiralama maliyetli olduğundan, otobüs ile geleceğim inş.
Eğer bildiğiniz Ankara dan gelen araç varsa yardımcı olabilirseniz sevinşrim. konu başlığı bu http://www.motosiklet.net/forum/mot...dan-antalya-ya-1-veya-2-motosiklet-kargo.html

Anltalya da Kumluca ya gideceğim inş. Aras Ege motor Vedat abiye. Cumartesi akşama kadar bakım vs yapacağız.

benim sormak istediğim başka konu;
( Motorum RKS 200 ) ANTALYA da koruma demiri, Alt sakal ve ( 3 lü de olabilir ) Çanta Demiri satan yer bilen var mı ?

İzmir İl Temsilcisi
selam antalya mt. izmirden bir gezi yapacagım antalyaya dogru havalar ısınınca herkeze selamlar

selam antalya mt. izmirden bir gezi yapacagım antalyaya dogru havalar ısınınca herkeze selamlar

cem herzaman beklerim...eskisi gibi işşiz olaydım karşılardım bile ama artık mümkün değil...ama uğra tanışalım...soneride(sonpol) al gel...sağlıcakla kal...
sen napıyon mehmetim..sana yakın yerde işe girdim...yeni banio yapı market...src hakan dersen şıp diye bulursun...sağlıcakla kal...arsa da bakamadan işe girdim ama unutmadım bakacaz ona göre...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar