aramızda karikatürist arkadaşlar varmıdır??

Evet arkadaşlar..aramızda karikatürist arkadaşlarımız varsa danışmak istediğim bişeyler var..

bizim sıpa karikatür çizmeye başlamış..9 yaşında..

benim 40 senede çizmeyi başaramadığım,bir 40 sene daha geçse başaramayacağım şeyler çiziyor ..

eğer anlayan birileri çıkarsa buradan gösterip beğenip beğenmediklerini,işe yarar olup olmadıklarını sormak,fikir ve yol göstermelerini isteyeceğim...

Uploaded with ImageShack.us

bazıları bunlar..cep telefonuyla çekildiği için karanlık çıktılar ama fikir vermesi açısından işe yararlar yine de....
ekran ışığı açılırsa daha güzel görünüyorlar..denedim....:p

uzmanlık alanım bilgisayar fakat
bir insanın düz kağıt üzerine bu denli şeyler çizebilmesine hep hayran kalmışımdır.
bence destekleyin hobby olarak bile eğlenceli olur diye düşünüyorum.
bakınız erdil yaşaroğlu 15 yıldır işsizim bu benim hobim der. :)

selamlar

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Git tarama ucu al da pissin çocuk.
Bir daha da çocuk yaparken dikkatli olursun.:p

Bence bu kabiliyeti hafife almayın. Cem Yılmaz'ın belgeselini izlerseniz demek istediğimi anlayabilirsiniz :)

http://www.youtube.com/watch?v=p8S3ywIRacU

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Samet bey, çocuğunuzun öğretmeniyle irtibata geçip Bilim Sanat Merkezleri konusunda bilgisi olup olmadığını öğrenin.Eğer bilgisi varsa çocuğunuzu Bilim Sanat Merkezi'ne gönderin derim.Eğer yoksa da altta vereceğim linkteki Bilsem adreslerinden size en yakın olanını bulup irtibata geçin derim...

Kısa bilgi vermek gerekirse Bilsem'ler MEB'in Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışır.Üstün ve özel yetenekli çocuklara eğitim verirler.Ücretsizdir.Çocuklara okul dışında (üstün oldukları konularda eğitim verirler)Daha anlatacak çok şey var da en iyisi siz şu linki bir inceleyin.

Bilsem'ler hakkında detaylı bilgi için : http://www.bilsem.net/index.php?option=com_content&view=article&id=82&Itemid=245

(Linkle bir bağlantım yoktur.Sadece daha öncesinde böyle bir kurumda çalıştığım için bilgi amaçlı verilmiştir.)

Ben cok iyi karikatür okurum Ama bunları okuyamadım. Yanlış bişey var ama..... Neyse yatıp uyuyayım bari :D

teşekkür ederim arkadaşlar...

benim en iyi yaptığım adam resmine bakan kişiye aha da bu da adam demedikçe anlayanı görmedim..ama sıpa nereden aldıysa bu merakı,beceriyi,anlamadım...

değerlendirmeli,ustalarada göstermeli sanırım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Git tarama ucu al da pissin çocuk.
Bir daha da çocuk yaparken dikkatli olursun.:p

bi daha ancak karikatürünü yaparım abi...başarabilirsem tabiki...:pl::queen::flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

tarama ucunu bilmez bizimki..kurşun kalem tükenmez kalem ,çiziyor..yazıcıda kağıt kalmıyor ya hu...:p

Vallahi Samet kardeş benim 70 lerde GIRGIR koleksiyonum vardı, rahmetli Oğuz abinin tavsiyeleri olurdu hatırladığım budur.

Orhan abi..belkide bi avni tiplemesiyle (yada benzeri) ömür boyu çizer diye düşünmeden edemiyorum...
hayatım boyunca unutmayacağım üç küfürü vardı avni nin..
hıkık mıkık sipitim:p
dubul sumunu mufuk:queen:
mulıfıf nama nama gıbıl..:flower:

nasip bakalım hevesmi gerçekten yetenekmi anlamaya çalışıyorum...

Kocaeli İl Temsilcisi
valla kanka çok başarılı sıpa arkasını bırakma da hala çıkmadımı ulem bi karikatürist ? cem yılmazın neden tavan yaptığı belli herif tek tabanca abi :cherry: :p

Benim kardeşim karikatürle uğraşır şu an internette bazı dergilere çiziyor.Şu an o olsaydı çocuğunuzun arkasında durup geliştirilmesi gereken bir yeteneği olduğunu rahatça söylerdi.Benden tavsiye bu işin eğitimini veren yerlerle irtibat kurun belki geleceğin yeni yeteneği sizin elinizdedir.Saygılar.

Selamlar, çocuğunuz çok yetenekli. Ne şanslı ki sizin gibi bir babası var. Ben aileme hiç bir çizdiğimi gösteremezdim, yalvarsam da bakmazlardı, çoğunu da temizlik amaçlı atardı annem. Sonuç olarak pek yönlendirilmedim. İstatistik okudum. Ama paramı hala resim, airbrush, heykel, fotoğrafçılık işletinden kazanıyorum. Halime şükrediyorum. Çalıştığım iş yerlerinde okullu grafikerlerin üst düzeyinde creaf director'lük yaptım. Ama daima "alaylı" damgasını yedim. Siz benim ailemin yaptığını yapmayın. 1-0 yenik başlamasın hayata. Ankara'daysanız ben yardımcı olmaya çalışırım.

Reklam yapalim o zaman:
Orijinal Rotring rapido kalemlerim var sadece 2 kere kullandim(0.3 ve 0.5) murekkebiyle beraber. Isteyen varsa uygun fiyatla vereyim bana artik lazim olmaz :D

Selamlar, çocuğunuz çok yetenekli. Ne şanslı ki sizin gibi bir babası var. Ben aileme hiç bir çizdiğimi gösteremezdim, yalvarsam da bakmazlardı, çoğunu da temizlik amaçlı atardı annem. Sonuç olarak pek yönlendirilmedim. İstatistik okudum. Ama paramı hala resim, airbrush, heykel, fotoğrafçılık işletinden kazanıyorum. Halime şükrediyorum. Çalıştığım iş yerlerinde okullu grafikerlerin üst düzeyinde creaf director'lük yaptım. Ama daima "alaylı" damgasını yedim. Siz benim ailemin yaptığını yapmayın. 1-0 yenik başlamasın hayata. Ankara'daysanız ben yardımcı olmaya çalışırım.

Ankarada değil İstanbuldayım..uzun zamandır Ankaraya gitmedim..Aslında yakın olsak durumu değerlendirebilirdik..nasip...
hayırlısı bakalım..:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------

Benim kardeşim karikatürle uğraşır şu an internette bazı dergilere çiziyor.Şu an o olsaydı çocuğunuzun arkasında durup geliştirilmesi gereken bir yeteneği olduğunu rahatça söylerdi.Benden tavsiye bu işin eğitimini veren yerlerle irtibat kurun belki geleceğin yeni yeteneği sizin elinizdedir.Saygılar.

aslında kardeşinizin bu sitede bu konuya bakmasını sağlayabilseniz...güzel olurdu..

Mersin İl Temsilcisi
yeteneğini senden almamış olması imkansız samet.
bekmış ki, bir adam tek başına hem kendine, hem ailesine hem de MT ye yetişiyor... o vakit biz de babamıza yaraşalım demiştir.
( sanki çocuk bütüm yeteneğini babadan alırmış gibi konuşyon ama yengenin de tuzu var bu çorbada. anımsatayım dedim :p )

Allah razı olsun Sencer'im..

Ama bu yeteneğin bende zerresi yok..yukarıdada yazdığım gibi bi adam çizsem bakan kişiye ahada bu adam demediğim sürece onun adam olduğunu anlamaz...

o derece yani...:queen:

hadi bakalım..hayırlısı..

böyle olmaması için sebep yok..

yeteneklidir benim oğlum...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar