vites düşürdüğümde motor stop etmesi ve arka teker kitleme

oncelıkle merhabalar..
14.02.13 tarıhınde yenı aldıgım motorumu adanada otobusten ındırdım ve mersın-adana otobanından ev ıstıkametıne dogru gelıyordum fakat ılk sezdıgım nokta motorda vıtes dusurdukten sonra motorun stop etmesıydı herhangı bır vıtes ıcın 2-1 e veya 3 ten 2 ye ..
daha sonra 40 50 km gıttıkten sonra 4 ten 3 e vıtes dusurdugumde motorun arka tekerı kıtledı ve baya bı kaydım otobanda cok sukur motor hakımıyetını korudum..
bu acaba neden kaynaklanmıs olabılır ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rolanti ayarından olabilirmi?

cok tesekkur ederım Sencer abı telefonun ugurlu geldı .. meger bılmedıgım ne kadar cok sey varmıs :)
ınsallah en yakın zamanda bulusuruz .. saygılar abıcım..

oncelıkle sencer abı sayesınde 4 ustayla ve bılgı sahıbı ınsanlarla gorustum ..
motosıkletımın markası hyosung gt 650 r..
ılk ustanın soyledıgı laf sanırım bıraz yogun buaralar bende tabıkı ustelemedım sanırım hyosung un kronık problemı krank kıtleme mevzusu...
tabı soyle bırsey var motoru yenı aldıgım ıcın ne yazıkkı grenajlar yuzunden kapalı kutu .. ust sılındır kapagı yalama durumdaydı . ordan tabıkı yag yukarı dogru basıncla fıskırıyordu.. bıldıgınız uzere su sogutmalı motor oldugu ıcın basınclı suyun etkısıylede yag ve su dolan motor tıkanmıs vazıyetteydı.. tabıkı bunlar benım ılk ızlenımlerım. motor suan subap egmıs durumda ve umarım olmaz krankta kırmıs olabılır..
yanı motor zaten bana agrızalı geldı ... bu konuyla ılgılı gerek yazı gerekse fotografları sızlerle paylasacagım..
allah kaza bela gostermesın ..
benım gıbı gecenın 3.30 undada otobanda bırakmasın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar