Lastikler inşallah yakın zamanda gelir. Valla büyük merak içersindeyiz. Sizin orda havalar iyide, burda dötümüz donuyor. Bırak motoru yürürken donuyoruz

Benim kask ufak tefek çizikli olsa elimi bile sürmezdim. Ancak sağa sola fırlatıp yerde sürünmesine izin verdiğimden

her yeri çizik oldu. Bende test edip heba edeyim dedim.
Önce sallama siyaha boyadım. Çok güzel tuttu. Ama ilk çizilmede alttaki orjinal boyayı göstereceği bir gerçek. Gerçi ben ertesi günü üzerine farklı renkler ile çalışma yaptım.
Akan yerleri bezle silerken tüm boya elimde kaldı. ve en alttaki orjinal boya açığa çıktı. konuştuğumuz gibi zımpara şart, peşinden astar, sonra çizim, boyama, vernik ve cila yapacağım.
Maliyet 100 TL tuttu. Sıfır LS2 kask o fiyata ama benim el emeğim göz nurum olacak. Aynı zamanda bana özel bir kask tabii ki, Gönül isterdiki daha proff bir çalışmam olsun.
Sanayide olsam tabanca ile kral bir boyama yaparım ama malesef olmuyor. Airbrush malzemeleri pahalı yoksa hobi olarak yapmak istediğim bir şey. yıllardır iç çekip airbrush izliyorum.
Durumum müsait olsa, evim ve uygun yerim olsa hemen airbrush seti ve komprösor alır bu işe el atardım. Max ler bedavaya airbrush yapılır
Zımpara olarak kask çizilmesin diye 22284 zımpara aldım ama çok ince geldi gibi , 10x10 boyutunda zımparayı öldürdüm. 3x3 boyutunda boya kazıyabildim. zımparayı sanırım biraz daha sert almalıyım. Sert zımparada kaskı çizsin istemiyorum. O zımpara kağıdı ile yaparsam, en az 4 tane a4 büyüklüğünde zımparayı öldürmüş olurum. Acaba bu normal mi ?
Önceden kapı yada metal parça boyarken a4 yarısı kadar sert zımpara yetiyorda artıyordu bile

, Bu işi çözeceğim az kaldı. Coming soon