[Ankara - MT]

Tasarımı ve yapımı tamamen şahsıma ait navigasyon tutucu :)

13022013.jpg

13022013002.jpg

Atilla Abi ben goproyu sportcity den almıştım.
Şu anda gopro3 WHITE EDITION (dikkat). 708 TL . bir bak istersen

http://www.sportcity.com.tr/Hero-3-White-Edition,PR-27460.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------

Polat ER-5 aynasımı sipariş ettin :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

Go Pro Hero 3 için en ucuz fiyatlısı bu idi
http://www.ebay.com/itm/New-GoPro-HD-Hero3-White-Edition-1080P-Helmet-Camera-Go-Pro-Camcorder-/281052859942?pt=Camcorders_Professional_Video_Cameras&hash=item41700e4e26

239$ + 55$(kargo) = 294$ 294*1,77=520 TL 520TL + %18KDV(93,16TL) = ~613TL gibi bir rakam çıkıyor Atila abi.
Bizin ülkede ise GoPro Hero2'leri 800 TL'ye satıyorlar. http://www.istanbulbilisim.com.tr/hero-2-motor-sports-edit-gopro-hd-hero-video-kamera-en-ucuz-fiyatlari,35691.html
Şimdi bununla ne yapalım. yarın sabah uyandığımızda bütün gümrüklerimiz bi anda mucizevi bir şekilde yeryüzünden yok olurlarsa %60 daha zengin oluruz hepimiz.

Ozan bu white edition TR de 708 tl zaten abi :) ben mi yanlış görüyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

geçen Altın elbiseli adam videosunu izliyordum. Adam motosiklettenden indi kıyafetleri çıkarıyor herşey terlemiş, BOYNUNDA ise ACAİP birşey. Biraz araştırınca BOYUNLUK giydiğini anladım. Sonra BOYUNLUK konusunu bir araştırayım dedim. Şekli falan aynı alttaki sitedeki gibi. Artı boyunluk konusunda da bütün yollar leaat brace gpx pro'ya çıkıyor gibi ..???
Soru 1) Endurocu/crosscular yarışlarda bunlardan mı giyiyor?
Soru 2) MOTO GP yarışçıları BOYUNLUK kullanıyor mu ?

http://www.leatt-brace.com/index.php/choose-your-sport/mx/leatt-gpx-pro

Evet ÜSTADLAR bilgilerinizle aydınlatın lütfen :)

Yo doğru diyosun ben 800 TL'ye black edition getirtmekten bahsetsem nasıl olur :p

Hayır yanılıyorsun internette videosu ar sık kullanılanlarda kayıtlı eve gidince eklerim face'e. ADVrider'da da var zega'lar ile aynı büyüklükte çantalar AT ile hindistan pakistan turu yapıyorlardı. Orda bütün zegalar falan ezildi yamuldu ama bu kutular dayandı. Aynı iç hacime sahipler tek yapman gereken içteki batarya için olan yuvaları çıkarmak ondan sonra herşey değişiyor.

Doğrudur ama verdiğiniz linklerde ölçüleri verilmiş kutuların. Ben sadece çarptım :) First aid çantası 2 linkte de aynı ebatlardaydı mesela. Ama elbet büyükleri de vardır.

Yo doğru diyosun ben 800 TL'ye black edition getirtmekten bahsetsem nasıl olur :p

Ya GPH3 istemiyorum ben mesela. Millet GPH3 çıktı GPH2 ler ucuzlamıştır dedi ben de ozaman GPH1 ler daha da ucuzlamıştır dedim :) Ama GPH1 satılmıyor galiba artık, hiçbir yerde bulamadım....:silent:

...geçen Altın elbiseli adam videosunu izliyordum. Adam motosiklettenden indi kıyafetleri çıkarıyor herşey terlemiş, BOYNUNDA ise ACAİP birşey. Biraz araştırınca BOYUNLUK giydiğini anladım. Sonra BOYUNLUK konusunu bir araştırayım dedim. Şekli falan aynı alttaki sitedeki gibi. Artı boyunluk konusunda da bütün yollar leaat brace gpx pro'ya çıkıyor gibi ..???
Soru 1) Endurocu/crosscular yarışlarda bunlardan mı giyiyor?
Soru 2) MOTO GP yarışçıları BOYUNLUK kullanıyor mu ?

http://www.leatt-brace.com/index.php/choose-your-sport/mx/leatt-gpx-pro

Evet ÜSTADLAR bilgilerinizle aydınlatın lütfen :)

AEA nın bir videosu vardı, motora binmeden önce nasıl/ne giyinilir-hazırlanılır diye anlatıyordu. O da faydalı bir video.

Bu boyunluklardan cross'çular kullanıyor. Yanlız GP yarışçılarının kullandığını hiç görmedim.. Bir de şunlar var "street" versiyonu olarak geçiyor.
http://www.leatt-brace.com/index.php/choose-your-sport/street/leatt-stx-road

Olm adam o boyla parmak ucuyla degiyor yere, donerken duseyazdi falan :) heralde bunu rahat kullanabilmek icin ya cok tecrubeli endurocu krosscu falan olmak lazim, ya da en az 1.90 olmak lazim :)

Ben Poti ye guveniyorum, kendi motorunu kullanabiliyosa bunu da kullanir, yalniz Turgay basgandan pek emin degilim :)

Olm adam o boyla parmak ucuyla degiyor yere, donerken duseyazdi falan :) heralde bunu rahat kullanabilmek icin ya cok tecrubeli endurocu krosscu falan olmak lazim, ya da en az 1.90 olmak lazim :)

Ben Poti ye guveniyorum, kendi motorunu kullanabiliyosa bunu da kullanir, yalniz Turgay basgandan pek emin degilim :)

bülocum iki ayağının tam yere değmesi gerekmiyo zaten bunda,

bu arada totoşunu sevenler için kampanya varmış..(bilemedim şimdi polata göstersekmi ne yapsak acaba ::blusssh:)

haberler169_01.jpg

haberler169_02.jpg

haberler169_03.jpg

haberler169_04.jpg

haberler169_05.jpg

haberler169_06.jpg

haberler169_07.jpg

haberler169_08.jpg

haberler169_09.jpg

haberler169_10.jpg

Motosikleti
VFR1200X
Beyler forumun il grupları veya diğer başlıkların RSS adresleri hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? Ben feedroller adlı rss okuyucuyu kullanıyorum. İkinci monitörümün ekranın en üstünde 2 satırlık dikkat çekmeyen bir yazıda sürekli güncel haberler falan dönüyor ama forumun rss adreslerini bir türlü çalıştıramadım. Mesela şöyle ankara topiğinin bi rss adresi olsa son yazılanlar arada üstten geçse ve çalışırken çaktırmadan arada göz atsam ne güzel olurdu be yaw..

Arkadaşlar bi ilgilenebilirmisiniz.
Maksimum bütçe 17.bin belki 18.bini geçmeyecek Ankara'da bildiğiniz
DL650 V-Storm
DL 1000 V-Storm
Kawasaki KLV 1000
Honda XL 700 Transalp
Honda XL 1000V Varadero
BMW R 1150 RT
BMW R 1150 GS yada ADV
Bu motosikletlerden birini almayı planlıyoruz. Eğer tanıdığınız bir motosiklet sahibi varsa yardımcı olurmusunuz. Sizinde önerebileceğiniz enduro ya da touring'ler varsa sevinirim.

arkadaşlar; elinizdeki kaynak, veri ve tecrübelere dayanarak, şubat 27-28 gibi, istanbuldan buraya gündüz vakti motorla gelmemin riski nelerdir ve ne kadardır...?

arkadaşlar; elinizdeki kaynak, veri ve tecrübelere dayanarak, şubat 27-28 gibi, istanbuldan buraya gündüz vakti motorla gelmemin riski nelerdir ve ne kadardır...?

Bolu dağında kar yok ise, en azından yollar temiz ise gelinebilir. Sonuçta oradan buraya kadar otoban, ağır ağır gelinir.

Erhan tecrübesiz birisi değilsin tabi senide yanlış yönlendirmek istemem ama bi istersen Okan abiye sor o biliyor senin nasıl kullandığını.

Arkadaşlar bi ilgilenebilirmisiniz.
Maksimum bütçe 17.bin belki 18.bini geçmeyecek Ankara'da bildiğiniz
DL650 V-Storm
DL 1000 V-Storm
Kawasaki KLV 1000
Honda XL 700 Transalp
Honda XL 1000V Varadero
BMW R 1150 RT
BMW R 1150 GS yada ADV
Bu motosikletlerden birini almayı planlıyoruz. Eğer tanıdığınız bir motosiklet sahibi varsa yardımcı olurmusunuz. Sizinde önerebileceğiniz enduro ya da touring'ler varsa sevinirim.

Murat Abinin (blackbird75) DL 1000 V-Storm'u var. Endo Motorun genel müdüründen satın almıştı.
Maddi durumlar yüzünden satıyor düşünürseniz fiyatta yardımcı olabilir.
ilanı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-shbndn-2007-model-hatasiz-servis-bakimli-v-strom-dl-1000-96874909/detay

Bolu dağında kar yok ise, en azından yollar temiz ise gelinebilir. Sonuçta oradan buraya kadar otoban, ağır ağır gelinir.

hacı yollar temizse zaten sıkıntı olmaz...yani o tarihte kar olma ihtimali nedir, olabilecek soğukluk ne derecede beni etkiler, kar yok diye yola çıktık ama yolda kar yağdı ya da bolu da, cankurtaranda yollar hafiften kaygan...yavaş yavaş oralar geçilir mi, yavaş geçilirse yol biter mi vs...

Erhan tecrübesiz birisi değilsin tabi senide yanlış yönlendirmek istemem ama bi istersen Okan abiye sor o biliyor senin nasıl kullandığını.

evet ona danışmak lazım...geçen sene o zzamanlar yani fuar zamanı hem çok soğuktu hem de otobanda yer yer 1,5 şerit açıktı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar