Honda'dan 2013 Motosiklet Fuarı Çıkarması

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motobike 2013 Fuarı’na Honda çıkarması. Motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği Eurasia Motobike Expo 2013 Fuarı’nda 4’ü yeni olmak üzere 23 model sergileyecek olan Honda, ilk kez bir ATV’yi de tanıtacak.

Honda’nın kişisel mobilite aracı olan ve dünyanın her yöne hareket sağlayan ilk sürüş sistemi olan U3-X ile yapılacak gösteri de ziyaretçilerin nefesini kesecek

Motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği Eurasia Motobike Expo 2013, 28 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarın gözde markası Honda ise dokuzuncu salonda 630 metrekarelik standında en yeni dört modelini görücüye çıkartırken toplam 23 modelin yanısıra ilk kez bir ATV modelini de tanıtacak. Honda standı, kişisel mobilitede hareket özgürlüğü sağlayan U3-X gösterileri ile de ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

Honda standında sergilenecek modeller arasında yer alan yeni CRF250L, hem trafikte, hem de off-road'da kullanılmak üzere, iki amaçlı tasarlanmış bir model olarak dikkat çekiyor. Cub motosikletlerin yaratıcısı olan Honda’nın 55 yıllık Cub deneyiminin ürünü olan WING-go modeli de Türkiye’de ilk kez motosikletseverlerin beğenisine sunulacak. WING-go modelinin yanısıra, efsane supersport CBR600RR’ın yeni versiyonu, ve yeni commuter CB125 Ace’de Türkiye’deki motosiklet tutkunlarıyla ilk kez buluşmaya hazırlanıyor. Honda bu seneki fuarda ilk kez bir ATV modelini de ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Honda, güvenli sürüşe gösterdiği önemi, Motobike 2013 fuarında da vurgulamaya devam ediyor. Honda standını ziyaret eden motosikletseverler, kurulduğu 2005 yılından beri 10.000’den fazla sürücüye güvenli sürüş eğitimi veren Honda Motosiklet Eğitim Merkezi hakkında bilgi alma ve yeni dönem eğitimlerine kayıt olma imkanını yakalayacaklar. Ziyaretçiler ayrıca Türkiye’de ilk kez Honda tarafından hayata geçirilen ve müşterilerine motosiklet satın aldığı anda temel güvenli sürüş eğitimi vermeyi amaçlayan 4S bayi ağı hakkında detaylı bilgiye de sahip olacaklar.

Kişisel Mobilite’de Devrim: U3-X

Honda’nın ASIMO robot araştırmaları ile geliştirdiği kişisel mobilite cihazı U3-X, dünyanın her yöne hareket sağlayan ilk sürüş sistemi olarak dikkat çekiyor. Tıpkı insan yürüyüşü gibi ileri, geri, yana ve çapraz olmak üzere tüm yönlerde serbest hareket edebilen U3-X’te hız ve yönün ayarlanması için sürücünün vücut ağırlığını değiştirmesi yeterli oluyor. Kullanıcı bedeniyle eğildiği sırada hareket, dönüş ve durma eylemlerinin gerçekleştirilmesini mümkün kılıyor.

Ayrıca, kompakt boyutlu ve tek tekerlekli sürüşe sahip U3-X, sürücünün ayak dayanaklarından zemine kolaylıkla ulaşmasını sağlayarak ve sürücüyü diğer insanlar veya yayalarla hemen hemen aynı göz seviyesinde konumlandırarak, hem kullanıcısına hem de çevredeki diğer insanlara dost olacak şekilde tasarlanan U3-X, fuar kapsamındaki gösterilerle ziyaretçilerin nefesini kesmeye hazırlanıyor.

Kaynak: Milliyet

Ekli dosyalar

• hondaU3-X.jpg
    hondaU3-X.jpg
    19.9 KB · Görüntüleme: 20,254
Son düzenleme:
Ülem honda yaktın beni
bir ay önce yüz kez aradım
CRF250L için kesin bir şey söylemedin ya
Dilini eşşek arıları soksun.
Offf of....

F54

İnş bu enduro yağ yakmaz da alırım hem 250 hem enduro
Yani hem ön koltuk hemde cam kenarı olmuş

Hani her fırsatta 'hadi bunuda açıklayın ataizler' diyen tipler varya.Bende diyorum hadi bunuda açıklayan Honda'yı kötüleyenler :queen:

Bakalım gelsinler göreceğiz

İnş bu enduro yağ yakmaz da alırım hem 250 hem enduro
Yani hem ön koltuk hemde cam kenarı olmuş
sen o motoru her türlü almazsın çinli mondialin bile 250cc crosları kaç para honda bu motoru 14-15 den aşa sokmaz bence :D AYrıca anlamadım gitti bayiyi arıyroum 500r gelicek diyor hondaya maill atıyorum gelicek diyor burda adı bile geçmiyor vazgeçtiler sanırım :D

F54

Vallaha 10000 tl den fazla isterse kendileri binsin 14 veya 15 2005 2006 f650 alırım yakıtları 250 cc ile aynı olur hemde BMW hem 650 cc akıl var mantık var
Ben Cbr ile fiyatı aynı olur diye düşünüyorum

F54

250 cc daha ne olsun ki ha wr250 derseniz o başka
Dışarda Honda 4500 USD
Yamana 6700
Tr de ise yamana 15000 tl yani 8500 USD civar
Bu hesaba bakarsak 6000 USD olur yani 9500 falan yoksa yandı gülüm keten helva

Bakma sen aslında şaka yapıyorum :cherry:

Genel olarak yazılarını okuyanlar anlıyordur zaten art niyetli konuşmadığını Mengu.

Bu yüzden yazdıklarına takılmakta keyifli oluyor :mrgreen:

Bi başkası cümlesine +bi kelime daha ekliyor, sövsen daha iyiydi diyorum ( ama içimden :queen: )

F54

len hiç aklıma gelmezdi birgün honda hayali kuracağım:p
çok güzel renkleri var muhtemelen kit olarak satılıyordur bu grenajlar şu rengi çok güzelmiş:sunny:
zaten motor bakarken ilk önce kırmızıya bakarım yoksa beyaz olmadı mavi sarı da olabilir::haapppy:

zaten honda bu renklerin hepsini getirmez bize komple kit gazlamak için:pr:

Köylü modeli de getirdi :D Gerçi uzay kafa olan Ace fena durmuyor. Muhtemelen 3.000 tl fiyat çekecekler. Bu sayede Kanuni,Mondial v.s markalardan müşteri kapmaya çalışacaklar. Gerçi 125 cc, 4 vites, 8,6 ps :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

Köylü modeli de getirdi :D Gerçi uzay kafa olan Ace fena durmuyor. Muhtemelen 3.000 tl fiyat çekecekler. Bu sayede Kanuni,Mondial v.s markalardan müşteri kapmaya çalışacaklar. Gerçi 125 cc, 4 vites, 8,6 ps :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=0uRi0fkwMxI
Ayrıca önde disk fren yok ve sadece kick-start(tepik) la çalışıyor. Yakıt tankıda 10 litre.

tek kişilik motorda her an sıçıcakmış gibi bir görüntü var

"Honda’nın 55 yıllık Cub deneyiminin ürünü olan WING-go modeli de Türkiye’de ilk kez motosikletseverlerin beğenisine sunulacak."

nerdeymiş bu motor honda wing-go diye arayınca goldwing çıkıyo sadece ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar