Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

GRUP yaparsanız benım wolfude vereyım size benımkınınde mart ayı geldı arada elden çıkarıverın grup sürüşü hem daha keyifli olur gıbıme geldi:)
terbiyesiz arkadaşlar sizi:::)

ohoooo, yavru zor iş abi. yağına bakıcan, balatasına bakacan, rodajına itina ile yapıcan, gece uyku tutmayacak kalkıp kontrol edecen :) e tabi servis bakımlarıda var (aşı gibi)
en güzeli büyütülmüşü :)

ohoooo, yavru zor iş abi. yağına bakıcan, balatasına bakacan, rodajına itina ile yapıcan, gece uyku tutmayacak kalkıp kontrol edecen :) e tabi servis bakımlarıda var (aşı gibi)
en güzeli büyütülmüşü :)

Ama onun güzelliği orada. Elinde büyüyecek kerata.. Herbişeyini bileceksin! :mrgreen:

o güzelim dişi yavru elinde büyüyecek, sonra bi gün içgüdüsel olarak azacak. başlayacak gurrrrk gurrrk diye böğürmeye.
sonra arkadaşın erkek gay kedisi de aynı durumda olduğundan, ev ayarlayıp iki kedi yalnız bırakılır.

ama bide bakarsın ki ikiside camdan bakıyor. eve gelirsin gene başlar gurrrrk gurrrrkkkk :)

o güzelim dişi yavru elinde büyüyecek, sonra bi gün içgüdüsel olarak azacak. başlayacak gurrrrk gurrrk diye böğürmeye.
sonra arkadaşın erkek gay kedisi de aynı durumda olduğundan, ev ayarlayıp iki kedi yalnız bırakılır.

ama bide bakarsın ki ikiside camdan bakıyor. eve gelirsin gene başlar gurrrrk gurrrrkkkk :)

Şaka maka bizim kedi bu haftasonu dişi evine gidecek; bakalım neler olacak.. :)

Evet zordur.. Kimisi koku bırakıyor, kimisi hiç bırakmıyor. Karakterleri falan hep farklı ufaklıkların.
cimbomlu benim kediler=)
k096s.jpg

gs-antalya macı dün akşam =)

Bu arada debriyaj teli ve kilometre teli YBR125'inki ile aynı mı? Elimde varda bu teller.. Olurda makineyi alırsak kullanırız. :mrgreen:

debriyaj teli uyar ama km teli ybr ninkiyle uyuşmuyor diye biliyorum ben.
Arkadaşlar düğünümüz yemekli. Ben veriyorum yemekleri. Hani yazın hepiniz toplanıp gelecekya, hah o zaman yemekler benden :) ahmet abiye özel olarak kokoreç sözüm var. :)

debriyaj teli uyar ama km teli ybr ninkiyle uyuşmuyor diye biliyorum ben.
Arkadaşlar düğünümüz yemekli. Ben veriyorum yemekleri. Hani yazın hepiniz toplanıp gelecekya, hah o zaman yemekler benden :) ahmet abiye özel olarak kokoreç sözüm var. :)

abi bende varım.. wolf olmasada gelirim, çok yerim, sonra uyarmadı deme.. :cherry:

abi bende varım.. wolf olmasada gelirim, çok yerim, sonra uyarmadı deme.. :cherry:

yazın bizimkiler toplanıp gelecek. Sende katıl. Wolfün olup olmaması önemli değil. Yanlız bana gelen misafir benim yemeğimi yemezse veya yiyemezse döverim ona göre :queen:

ahmet abi, meriç, fatih askerden gelirse fatih, mutlu da gelirim dedi.yokmu arttıran? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar