ohoooo, yavru zor iş abi. yağına bakıcan, balatasına bakacan, rodajına itina ile yapıcan, gece uyku tutmayacak kalkıp kontrol edecene tabi servis bakımlarıda var (aşı gibi)
en güzeli büyütülmüşü![]()
o güzelim dişi yavru elinde büyüyecek, sonra bi gün içgüdüsel olarak azacak. başlayacak gurrrrk gurrrk diye böğürmeye.
sonra arkadaşın erkek gay kedisi de aynı durumda olduğundan, ev ayarlayıp iki kedi yalnız bırakılır.
ama bide bakarsın ki ikiside camdan bakıyor. eve gelirsin gene başlar gurrrrk gurrrrkkkk![]()
hacım günaydın bizim erkek saga sola koku bırakıyor nasıl yenicez bu huyunu..Şaka maka bizim kedi bu haftasonu dişi evine gidecek; bakalım neler olacak..![]()
hacım günaydın bizim erkek saga sola koku bırakıyor nasıl yenicez bu huyunu..
kedinin arkasında dolaşıyoruz resmen
Onun tek çözümü kısırlaştırmaktır hocam..
Kısırlaştırıldıktan sonra 1 ay kadar daha sürebilir koku bırakma.
Sonrasında kesilir.
delirtti bizi .. 2-3 gündür.
cimbomlu benim kediler=)Evet zordur.. Kimisi koku bırakıyor, kimisi hiç bırakmıyor. Karakterleri falan hep farklı ufaklıkların.
debriyaj teli uyar ama km teli ybr ninkiyle uyuşmuyor diye biliyorum ben.
Arkadaşlar düğünümüz yemekli. Ben veriyorum yemekleri. Hani yazın hepiniz toplanıp gelecekya, hah o zaman yemekler bendenahmet abiye özel olarak kokoreç sözüm var.
![]()
abi bende varım.. wolf olmasada gelirim, çok yerim, sonra uyarmadı deme.. :cherry: