Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben çekerim kayak pantolonumu -15'e kadar içersi sıcacık oluyo miss :)
Elcık ısıtmalarıda açarım ellerimide o ısıtır otomobil gibi motor ya :)

Bende katılırım bu etkinliğe, merkez'de Özcanlar'a gidilir Tekirdağ köftesi denilirse eğer :) H.sonu hava güzel olursa c.tesi yada pazar gelebilirim.
ps:bu bahaneyle mt cbr-250 sınıfı ile tanışmış oluruz.

hava max 9 min 5 derece pazar günü arkadaşlar okadarda soğuk değil özcanlar kolay bi yerde oraya gidelim derseniz :)

benim daha ehliyet elime geçmediği için katılmamın da erken oldugunu farkettim :mrgreen: ehliyeti aldıktan sonra inş. ^^

valla 2sine de oturdun mu bılmem ama yerınde hareket ettırıken bıle cok fark var. 600rr bızım cbr gıbı.fark yok neredeyse ama tourıngler esek olusu.he bana koymaz dersen bılmem ama ben 1.82 84kg yum ben bıle zorlandım.hele kı egımlı yolda ımkanı yok hareket ettıremezsın.

tatlılıgına bısey demem zira kawa naked yapıyor :) uzunda cok uzmez. yakıt olarak RR dan ıyıdır. bu arada, z 1000 SX hayranıyım dip not :D :D

200e kadar bırak, topspeede kadar muhatap olmaz RR, z750 ıle :)

arada daglar kadar fark var guc-agırlık oranında.

http://www.youtube.com/watch?v=ZYrR0f5P7-I

http://www.youtube.com/watch?v=YAP9s4a2ENc

oturus pozısyonu olarak elbette z750 cok daha rahat.ama 600rr kesınlıkle bı r6 degıl sunu da bılın.bayag fark var r6 ıle.
ruzgar olarak naked-ss olarak bahsetmıs paın.sadece cam ıle ust govdenızı rahatlatırsınız.e pekı motor nolcak yuksek suratte? yuksek surat dedıgım ruzgarlı havada 100ve uzerı :)

wolrath kardeş sanırım cbr 250r full dolu makina satıyormuşsun özel mesaj attım ama gitmedi galiba nasıl görüşebiliriz ilan no falan varmıdır

ya aslında hava koşulları cumartesi-pazar için bişey farketmezse ve cumartesi gelemeyipte pazar gelicek olan yoksa, bu buluşma gezi olayını cumartesi yapalım ya :) ilk planlanan gibi ama dediğim gibi farklı durumlar varsa bakalım...

wolrath kardeş sanırım cbr 250r full dolu makina satıyormuşsun özel mesaj attım ama gitmedi galiba nasıl görüşebiliriz ilan no falan varmıdır

ozel mesaj attım

ılanım:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-firsat...2000tl-artisiyla-ciziksiz-ve-sadece-8500tl-takasli-103681861/detay/

ozel mesaj attım

ılanım:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-firsat...2000tl-artisiyla-ciziksiz-ve-sadece-8500tl-takasli-103681861/detay/

saolasın kardeşim ilana baktım izmirdeymişsin farketmedim istanbulda olsaydın görmeye gelirdim motoru güzel elden geçirmişsin tatlı bir şey olmuş.

bu arada cbr 250 r istanbul dan dolu egzozlu vs. satan olursa ilgileniyorum.

ek soru : cbr 250 r için two brothers 0 egzoz nerden alınır?

Bende katılırım bu etkinliğe, merkez'de Özcanlar'a gidilir Tekirdağ köftesi denilirse eğer :) H.sonu hava güzel olursa c.tesi yada pazar gelebilirim.
ps:bu bahaneyle mt cbr-250 sınıfı ile tanışmış oluruz.

Özcanlar bu sahilden sağa girince büyük ada var,o adadaki mi?. Ve aman dikkat arkadaşlar tekirdağ emniyet çok sert haberiniz olsun sahilde hız sınırını aşmayın,50 km olması lazım.Anında kesiyorlar cezayı.

Bence uygun gün Pazar. C.tesi beni kasar işlerim en erken öğleden sonra biter. Otobandan gitmek en mantıklısı en iyi köfteci Özcanlar Tekirdağ merkezinde iç tarafta yeri var.

Bende avcılardan katılcam arkadaşlar E-5 ten gitmek daha keyif verici olmazmı deniz manzarasıyla zaten hep dümdüz gdicez :))

Sorun yok e-5 dende gidebiliriz otoban demem deki sebeb kalabalık olursak otobanda toplu sürüş daha kolay olur. Pazar günü olması iyi :)

Pazarda karar kılalım.

Buluşma yerlerini ve saatleri ayarlıyalım. Anadolu yakası toplaşıp avrupaya geçsin Avrupa'da da biyer belirliyelim orda bulusalım.

Avcılar ve Beylikdüzünden de 2 kişi alıcaz sanırım freesub ve Alper ordan da 100km kadar yolumuz kalıyor zaten.

ben anadolu yakasındayım bağdat caddesinde yada minibüs yolunun yakınlarında buluşabiliriz?

Köprüye caddeden daha yakın olanlar boşuna geri yol gitmesin bence :)

Önerim::

1 -) Anadlu Yakası : Kuzguncuk Durağı - Park + çay, beklemek için müsait ve köprüye çok yakın trafiksiz temiz yol.

2- ) Avrupa yakası : Mecidiyeköyden çağlayana döner dönmez sağdaki benzinlik veya civarı - Karşıdan geleceklerin yolunun üstü ve yol birleşimine çok yakın.

3- ) Avcılar / B.Düzü : Avcılar Hilton Doubletree karşısı - farkedilmesi kolay, direk yol üstü ve direk devam etmeye müsait

Nasıl ? ::winkwink

Köprüye caddeden daha yakın olanlar boşuna geri yol gitmesin bence :)

Önerim::

1 -) Anadlu Yakası : Kuzguncuk Durağı - Park + çay, beklemek için müsait ve köprüye çok yakın trafiksiz temiz yol.

2- ) Avrupa yakası : Mecidiyeköyden çağlayana döner dönmez sağdaki benzinlik veya civarı - Karşıdan geleceklerin yolunun üstü ve yol birleşimine çok yakın.

3- ) Avcılar / B.Düzü : Avcılar Hilton Doubletree karşısı - farkedilmesi kolay, direk yol üstü ve direk devam etmeye müsait

Nasıl ? ::winkwink
Bence uygun ben 3. Buluşma noktasından katılırım :) bide son noktada buluşma saati ayarlayalım mesala 3. Nokta da buluşma 10 da gerçekleşmiş olursa vaktimiz bol olur.

beni minibüs yolundan caddeden geçerken alabilecek biri var mı arkasına takılırım :D kuzguncuk nere bilmiyorum durağını hiç bilmem :D yol özürlüyüm biraz :D Erenköy Kazasker civarlarından geçicek varsa haberleşelim lütfen :D

beni minibüs yolundan caddeden geçerken alabilecek biri var mı arkasına takılırım :D kuzguncuk nere bilmiyorum durağını hiç bilmem :D yol özürlüyüm biraz :D Erenköy Kazasker civarlarından geçicek varsa haberleşelim lütfen :D

Çok basit aslında, caddeden sahil yoluna in "Kadıköy - Uskudar - Kuzguncuk" sahilden hiç ayrılmıyorsun zaten, en basit anlatımı bu :) Sonrasıda zaten köprü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar