Antalya dan modifiyeli kanuni breton... NASIL OLMUŞ?

güzel olmuş beyendim aynaları sökmmemen daha güzel
yağ göstergesini nerden kaça aldın (bende istiyom:pale:)

F54

harbi hayatımda gördüğüm ilk aynalı apache:queen:
hee birde paraya kıyıp mişlen lastik taktığın dan bu işleri sevdiğin belli:rendeer:

Antalya da boyle bir motosiklet surucusu olmasi beni cok sevindirdi.lastik jant guvenlik icin degistirilmis aynalarda gayet guzel.tebrik ederim kazasiz belasiz surusler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lastikler motordan pahalı yahu... :)
Sanki sade hali daha güzel...
Rengarenk pek hoşuma gitmedi....:)

güzel olmuş beyendim aynaları sökmmemen daha güzel
yağ göstergesini nerden kaça aldın (bende istiyom:pale:)

yağ göstergesini antalyada bulamadım, internette gezerken Adana'da www.camgoz.com adresinde buldum.. amortisör ve yağ göstergesini adanadan getirttim. yağ göstergesi çok ucuz, 10 lira. ayrıca ayna demek yaşam demek. Bi dünya angut'un olduğu ülkemizde hiç kimsede aynasız gezmesin.... LÜTFEN AYNALARI ÇIKARMAYALIM.... AYNALAR AKSESUAR DEĞİLDİR..............

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:12 ----------

Lastikler motordan pahalı yahu... :)
Sanki sade hali daha güzel...
Rengarenk pek hoşuma gitmedi....:)

merabalar, valla arkadaşım piyasada o kadar çok lastik çeşidi varki!.. ama bence en güvenlisi iyi lastik. arabada olsun motorda olsun aynen böyle. önce lastik sonra frenler. aslında almak için durumum yoktu ama mecburen kendimi sıkıştırıp aldım.

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:21 ----------

Antalya da boyle bir motosiklet surucusu olmasi beni cok sevindirdi.lastik jant guvenlik icin degistirilmis aynalarda gayet guzel.tebrik ederim kazasiz belasiz surusler

teşekkür ederim... Herkeze, bütün arkadaşlara kazasız belasız sürüşler...

Kocaeli İl Temsilcisi
eline koluna sağlık gayet hoş ve güzel olmuş ama jantları kırmızı bir motosiklette maviye boyanmış olması biraz soğuk gösteriyor , o sizin zevkiniz tabi yada imkanlar neyi gösterdi bilemem , ama bence mavi yerine kırmızıyla daha uygun görünebilecek birbirini tamamlıyormuş gibi uyum sağlayan renkler daha iyi kaçardı :)

mesela beyaz kırmızı motosiklette güzel durur sadece fikir benimkisi yine dön dolaş zevk ve renk tartışması sonuçta :) eline sağlık.

Motor felaket olmuş gayet hoş. bu tip performans ve modifiye ürünleri benim stoklarımdada mevuttur. motosiklet.net üyelerine özel fiyatlarla..:)
www.kalyoncumotor.com

kelebek konmuş..
astarı yüzünü geçer.. ona masraf edene kadar git dogru dürüst motora bin..

yağ göstergesini antalyada bulamadım, internette gezerken Adana'da www.camgoz.com adresinde buldum.. amortisör ve yağ göstergesini adanadan getirttim. yağ göstergesi çok ucuz, 10 lira. ayrıca ayna demek yaşam demek. Bi dünya angut'un olduğu ülkemizde hiç kimsede aynasız gezmesin.... LÜTFEN AYNALARI ÇIKARMAYALIM.... AYNALAR AKSESUAR DEĞİLDİR..............

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:12 ----------

merabalar, valla arkadaşım piyasada o kadar çok lastik çeşidi varki!.. ama bence en güvenlisi iyi lastik. arabada olsun motorda olsun aynen böyle. önce lastik sonra frenler. aslında almak için durumum yoktu ama mecburen kendimi sıkıştırıp aldım.

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:21 ----------

teşekkür ederim... Herkeze, bütün arkadaşlara kazasız belasız sürüşler...
Ön fren telli kampana olduğundan çok zayıf fren yapıyor ona da bi el atsanız iyi olur lastikler iyi olabilir ama frenler yok denecek kadar zayıf özellikle 2 kişi binildiğinde.

Ben de arkadaşlarla hem fikirim Mavi jant olmamış jantlar siyah olursa daha yakışıklı olur,onun dışında motorunun temizliği göz alıyor gerçekten iyi bakmışsın.
Bu arada cg tipi motosikletlerin hele de antalyada apaçi olmadan da modifiye edilebileceğini görmek güzel :)

En beğendiğim şey lastikler oldu motosiklette :) Bencede mavi cantlar hariç güzel olmuş elinize sağlık...

Ben de arkadaşlarla hem fikirim Mavi jant olmamış jantlar siyah olursa daha yakışıklı olur,onun dışında motorunun temizliği göz alıyor gerçekten iyi bakmışsın.
Bu arada cg tipi motosikletlerin hele de antalyada apaçi olmadan da modifiye edilebileceğini görmek güzel :)

arkadaşım aldığım yorumlar hep boyanın olmadığı yönünde ama napalım yaptık artık bi kere.. bu sene böyle binelimde seneye renk değişikliğine gidebilirim. beyaz, kırmızı ve siyah renklerinden birini seçebilirim. sizlerdende tekrar bir fikir alabilirim. bu arada motorum 3 senelik. bakarsan bağ bakmazsan dağ misali... seneye öne disk firende düşünüyorum. Haaaaa şunuda belirteyim binilmedide böyle kaldı değil..... ben 3 defa antalya denizli yaptım, 4 defa antalya ısparta gelendost yaptım, burdaki kemer, side, manavgat belek, köprülü kanyon gezmediğim yer kalmadı. inanınki ben çok memnunum...

Arkadaşlar orta ayaklığı, yan ayaklığı ve orta basamağı kırmızı metalik rengine boyamayı düşünüyorum. ön amortisör kavallarınıda metalik kımızı ya boyamayı veya keçe ile parlatmayı düşünüyorum.. sizler ne dersiniz? nasıl yapsam daha güzel ve uygun olur. Sizlerde bi fikir verebilirmisiniz? Akıl akıldan üstündür.

Kardeşim tebrik ederim. Bende senin gibi apaçi olmadan modifiye yapanlardanım :D Aynı lastiği bende kullanıyorum aynen senin gibi öncelikle motorun lastik üzerinde gittiğini düşünerek aldım. İyikide almışım. Motoru biraz yere doğru alçalttım beyaz şerit falan çektim. Şimdide alt sakal siparişi verdim geliyor. Sana 1-2 tavsiye verebilirim. Jantları siyah ve jantların şerit yapılan yerlerini nikelaj kaplatırsan çok daha güzel olabilir. Bu tür motorlarda nikelaj güzel gözükür. Mesela nikelajlı yerlerin çoğunu boyamak yerine biraz nikelaj bırakabilirsen daha göz alıcı gözükür. Çok fazla renk motoru boğar diye düşünüyorum. Aynaların ve elcikler güzel olmuş belki biraz daha sivri hatlı ayna daha şık durabilir. Ama tarzını beğendim. Jant renkleri ve zincir korumalığı üzerindeki boyalar haricinde çok güzel. Egzoz ve arka amatisörler çok şık olmuş. Bence daha boyama yapma motora. Sadece jantları istersen siya kenarları bikelajlı yapabilirsin güzel durur. Kazasız belasız sürüşler dilerim

Önerilerin için teşekkürler arkadaşım.. Bende denizli sarayköyde büyüdüm. babam orda DSİ de çalışıyordu. emekli olunca memleketimize yerleştik. benim bütün çocukluk arkadaşlarımda orada. ben hemen hemen yılda 1 günde olsa oraya gelir eski günleri niyaz ederim, arkadaşlarımı görürüm. saygılar.

Önerilerin için teşekkürler arkadaşım.. Bende denizli sarayköyde büyüdüm. babam orda DSİ de çalışıyordu. emekli olunca memleketimize yerleştik. benim bütün çocukluk arkadaşlarımda orada. ben hemen hemen yılda 1 günde olsa oraya gelir eski günleri niyaz ederim, arkadaşlarımı görürüm. saygılar.

Yolunuz düşerse bekleriz çay içer sohbet ederiz. Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Sinyallerin çok zayıf görünüyor..
Kimse farketmedi mi? Bana mı öyle geldi?
Gerçektende mavi yerler hariç çok güzel görünüyor. Kazasız belasız sürüşler..

Sinyallerin çok zayıf görünüyor..
Kimse farketmedi mi? Bana mı öyle geldi?
Gerçektende mavi yerler hariç çok güzel görünüyor. Kazasız belasız sürüşler..

evet sinyaller çok küçük, birde oda kırmızı olduğu için dikkatli bakmayınca pek seçilmiyor.. asıl amacımda buydu zaten. yandığı zaman gayette güzel farkediliyor. ''mühim olan büyüklüğü değil, işlevi'' demezlermi zaten...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar