güzel olmuş beyendim aynaları sökmmemen daha güzel
yağ göstergesini nerden kaça aldın (bende istiyomale
![]()
Lastikler motordan pahalı yahu...
Sanki sade hali daha güzel...
Rengarenk pek hoşuma gitmedi....![]()
Antalya da boyle bir motosiklet surucusu olmasi beni cok sevindirdi.lastik jant guvenlik icin degistirilmis aynalarda gayet guzel.tebrik ederim kazasiz belasiz surusler
Ön fren telli kampana olduğundan çok zayıf fren yapıyor ona da bi el atsanız iyi olur lastikler iyi olabilir ama frenler yok denecek kadar zayıf özellikle 2 kişi binildiğinde.yağ göstergesini antalyada bulamadım, internette gezerken Adana'da www.camgoz.com adresinde buldum.. amortisör ve yağ göstergesini adanadan getirttim. yağ göstergesi çok ucuz, 10 lira. ayrıca ayna demek yaşam demek. Bi dünya angut'un olduğu ülkemizde hiç kimsede aynasız gezmesin.... LÜTFEN AYNALARI ÇIKARMAYALIM.... AYNALAR AKSESUAR DEĞİLDİR..............
---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:12 ----------
merabalar, valla arkadaşım piyasada o kadar çok lastik çeşidi varki!.. ama bence en güvenlisi iyi lastik. arabada olsun motorda olsun aynen böyle. önce lastik sonra frenler. aslında almak için durumum yoktu ama mecburen kendimi sıkıştırıp aldım.
---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:21 ----------
teşekkür ederim... Herkeze, bütün arkadaşlara kazasız belasız sürüşler...
Ben de arkadaşlarla hem fikirim Mavi jant olmamış jantlar siyah olursa daha yakışıklı olur,onun dışında motorunun temizliği göz alıyor gerçekten iyi bakmışsın.
Bu arada cg tipi motosikletlerin hele de antalyada apaçi olmadan da modifiye edilebileceğini görmek güzel![]()
Önerilerin için teşekkürler arkadaşım.. Bende denizli sarayköyde büyüdüm. babam orda DSİ de çalışıyordu. emekli olunca memleketimize yerleştik. benim bütün çocukluk arkadaşlarımda orada. ben hemen hemen yılda 1 günde olsa oraya gelir eski günleri niyaz ederim, arkadaşlarımı görürüm. saygılar.
Sinyallerin çok zayıf görünüyor..
Kimse farketmedi mi? Bana mı öyle geldi?
Gerçektende mavi yerler hariç çok güzel görünüyor. Kazasız belasız sürüşler..
sen çokmu düzgün motora biniyosunda yorum yapıyosun zevk meselesi sana hangi motora bineyim diye soru sormamış dikkat edersen nasıl olmuş demişkelebek konmuş..
astarı yüzünü geçer.. ona masraf edene kadar git dogru dürüst motora bin..