Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bizde gıdıp yatalım barı...sen tabı nobettesın allah hayırlı nobetler nasıp etsın ınsallah.

amin arkadaşım. Sağol. İyi geceler. Bak ne dicem, ben 6 yıl titan alacam diye bekledim. Rüyalarımda hep titanım olmuş görürdüm. 2002 de 2 ci el aldım, dedim artık rüyamda görmem, ama bu seferde rüyalarımda motorum hep ya çalınıyodu, yada kayboluyodu. Yani o kadar değerliydi benim için. Sende rüyanda neyin en değerliyse onu gör emi? :)

:) :) Allaha şükür iyiyim adem abi.Senin parton yerinde olsam 1 dk durdurmam abi seni.Adam fabrikayı beklesin diye alıyor işe bizim adem abi gidip orada uyuyor :) Ne anladım ben bu işten.

yahu burda patron benim :queen: 2 kişiyiz. Öteki arkadaş uyumuyo. O alt devre :queen:

adem sen bodrumluısun.bodrum hakimi mefaret hanımın hıkayesını bılırsın.üşenmezsen bı paylaş hele ya...
Bu arada Hakim hanım bizim burdan yani Kütahya Tavşanlıdanmış türküye göre :sunny:

evet mutlu. Yüz karası bi olay. Adına türküler yakılmış.
Yakıt işini iğneyle çok işe yaradığını düşünmüyorum lakin başka parlak fikirlerim var. Birazdaha tokat işine devam edeyimde :)
Ne gibi fikirlerin var efem? Nöbette motor durduğu yerde ön tekeri çevirip fazladan km yazmasınımı sağlıcan :p yada işe gidip gelirken motoru elinde götürüp elinde geri getiripmi yapcan fazla km yi :queen:

valla bilmiyomda ahmet ağa gece nöbeti varsa takılıyo buralara. Hani vakit geçsin, torba dolsun diye :) meriç ders çalışıyodur, datlı uyumuştur.

Yannış biliyon evdeyken daha çok takılıom nöbetteyken fırsatım olmuyo asıl :king:

yahu burda patron benim :queen: 2 kişiyiz. Öteki arkadaş uyumuyo. O alt devre :queen:

ah keşkem bizim burada senin ora gibi olsa :sunny: ama nereee sabaha kadar gelen giden inen binen koşuşturan bayram yeri gibi burası :cherry:

Ne gibi fikirlerin var efem? Nöbette motor durduğu yerde ön tekeri çevirip fazladan km yazmasınımı sağlıcan :p yada işe gidip gelirken motoru elinde götürüp elinde geri getiripmi yapcan fazla km yi :queen:

Neden deşifre ediyorsun ahmet abi.her gece eliyle çevirse lastiği 12.5 litre ile bırak 600 km yi daha fazla bile yapar :queen:

datlının canı sıkkın :D arabaya pasta cila cektirmiş 2 gündür yagmur durmuyor elektrikler gitti gece yattım napam kimse yoktu salcano formunda.

gece gene felaket bi rüzgar vardı.
inşallah bu rüzgar karakaçanı yere kapaklamaz derken, camdan bakınca karakaçanın bir takla atıp otoparkta nalları dikmiş vaziyette yatarken gördüm. üstelik sırtındaki 35kg yükle betona kapaklanmış.
bu kaçıncı düşüş saymadım artık.
neyse gittim kaldırdım garibanı. ana bide bakayım. jiklesiz tekte çalıştı :)
baktım orasına burasına bişey yok.
bas gaza devam :)
maşallah karakaçan gene yarıyolda bırakmadı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------

Salcano 150 cc getirmiş;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-her-zaman-her-yerde.....ucerlerde-111558844/detay

güzelmiş...

tahsin nedir bu salconun senden cektıgı....yarın ahırette dıle gelse tam sır at koprusunden gecerken kıcına basacak tekmeyı haberın olsun...:queen:

bu salco sana dayanıyorsa tahsıs adem 80 dayanıyorya demekkı harbıden saglam makıne ımış...

bana dayanır. Çünkù çok basmıyom. Tın tın sürüyom. 60 km den yukarı çıkmam. :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar