Çok sevdim abi
Çok sevdim abi
benim VFR işi de yattı...hayırlı uğurlu olsun...mal gibi hissediyorum şu an...en başa döndük...
Vardır bir hayır Erhan ...benim VFR işi de yattı...hayırlı uğurlu olsun...mal gibi hissediyorum şu an...en başa döndük...
geçmiş olsun..Siz de bir şey yok değil mi? Birde kazayı detaylandırırsanız bizde KENDİMİZE DERS çıkartırız diye düşünüyorumve 112. km'de ilk kaza yapılır...
geçmiş olsun bir sıkıntı yok demive 112. km'de ilk kaza yapılır...
ve 112. km'de ilk kaza yapılır...
Plaka No : 06tg351 Marka: TRIUMPH Model :2012 Sahiplik Belge Tarihi : 04/02/2013 Tescil Birimi : ANKARA Renk 1GRİ Renk 2 :BİLİNMİYOR Cinsi Çalıntı mı?HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK
Tatlı çeşidi : Baklava Türü: Padişah sarma,Şöbiyet Miktar : Bilinmiyor
**Emniyet güçlerimiz sağolsunlar sorgulama ekranına aracın türüne göre yapılacak ikramın çeşidini bile seçmişler sistemde otomatikman geliyor , denemek için Buğra'nın lada samarasının plakasını girdim 300 gr tulumba tatlısı yazdı .
Geçmiş olsun hocam umarım birşeyin yoktur?ve 112. km'de ilk kaza yapılır...
Dusundumde , acaba GT plaka bulamayinca onun yerine TG plaka almis olabilirmiyim ? Nasil olsa herseyim ters![]()
Ben motorun devrini aldıktan 1 saat sonra kaza yapmıştım. Temkinli olmayı o kazadan öğrendim. Eğer ki siz hasar almadıysanız sorun yok. Bilakis tecrübe edinmiş oluyorsunuz. Canınızı sıkmayın. Geçmiş olsun.ve 112. km'de ilk kaza yapılır...