[Ankara - MT]

Abi TG hayırlı olsun :cat:, Tiger demeye zahmet etmiyorum ben de...

Kendimi en son hatırladığımda Ostim civarlarında sarı bir XT600 ile drağa! kapışıyordum. Bu sabah ise işe gelirken bir KURYE+YBR tarafından tokatlandım. Daha önce de olmuştu ama bu sefer düzlükte yanımdan geçince çok koydu valla. Ne ara geldi, ne ara geçti, en son aynamda ~100m gerideydi... Lan nasıl oluyor bu işler, nasıl dönüyor bu dünyanın çarkı, sistem nasıl işliyor ben çözemedim. Benim günüm kötü başladı, sizlere günaydın :king:

Gerekli açıklama yapıldı.

Zaten alinabilecek aletleri saymistik, neyse bi gelsin de gorelim bakalim ne aksesuarlar olacak uzerinde. O sari XT cok sinsidir olm dikkat et, beni de gecmisti dragta 250 lik motorumla, sonra ben onu gecince yeni motorla gitti Yunus Abisini cagirdi beni dovsun diye :)

Olm Poti senin motorun DRZ ya da Husky falan olmali artik, bu seni kesmiyor bence, hos bununla bile saga sola ucmaya meyilli bir adamsin, digerleriyle artik agaclarin tepesinden falan toplariz seni gibi geliyor bana :)

Cay mevzusunu cozemedim bende ama gorecez bakalim, bu haftasonu da yagmurlu olabilir diyo valla, neyse Tiger yagmuru sever heralde :)

Abi TG hayırlı olsun :cat:, Tiger demeye zahmet etmiyorum ben de...

Kendimi en son hatırladığımda Ostim civarlarında sarı bir XT600 ile drağa! kapışıyordum. Bu sabah ise işe gelirken bir KURYE+YBR tarafından tokatlandım. Daha önce de olmuştu ama bu sefer düzlükte yanımdan geçince çok koydu valla. Ne ara geldi, ne ara geçti, en son aynamda ~100m gerideydi... Lan nasıl oluyor bu işler, nasıl dönüyor bu dünyanın çarkı, sistem nasıl işliyor ben çözemedim. Benim günüm kötü başladı, sizlere günaydın :king:

hacı sana dedim senin motor zayıf geldi bana hafta sonu...gerçi ikinci vites üzeri çıkamadım ama nebleyim işte...

Zaten alinabilecek aletleri saymistik, neyse bi gelsin de gorelim bakalim ne aksesuarlar olacak uzerinde. O sari XT cok sinsidir olm dikkat et, beni de gecmisti dragta 250 lik motorumla, sonra ben onu gecince yeni motorla gitti Yunus Abisini cagirdi beni dovsun diye :)

Olm Poti senin motorun DRZ ya da Husky falan olmali artik, bu seni kesmiyor bence, hos bununla bile saga sola ucmaya meyilli bir adamsin, digerleriyle artik agaclarin tepesinden falan toplariz seni gibi geliyor bana :)

Cay mevzusunu cozemedim bende ama gorecez bakalim, bu haftasonu da yagmurlu olabilir diyo valla, neyse Tiger yagmuru sever heralde :)

hacı özelliklerine baktımda alette seninkinin tam 2 katı tork varmış ya la...beygir de 2 kat a yakınsıyo:)

Tiger 1200 den bahsediyon heralde, ben de baktim simdi, alet 6400 devirde 121 nm tork veriyomus, benimki 7000 de 66nm cik, Okan Abi agaca falan cikabilir yani isterse bunla, ya da birimiz arabayla yolda kalirsak arariz gelip cekebilir motorla :)

Gereksiz buyuk, sehiricinde agir, manevra falan zor olur, dustumu tek basina kaldiramazsin, yanina bir de ufak bisi almasi lazim sehir ici icin bence, ER6 verelim bitane Okan Abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------

http://youtu.be/YRcrAqQ0zOQ?t=2m46s

Polatttt, bu seni hatirlatti bana biraz :) Viraji birakip direk agaclara falan girmesi, tarzi benziyor sana :)

Tiger 1200 den bahsediyon heralde, ben de baktim simdi, alet 6400 devirde 121 nm tork veriyomus, benimki 7000 de 66nm cik, Okan Abi agaca falan cikabilir yani isterse bunla, ya da birimiz arabayla yolda kalirsak arariz gelip cekebilir motorla :)

Gereksiz buyuk, sehiricinde agir, manevra falan zor olur, dustumu tek basina kaldiramazsin, yanina bir de ufak bisi almasi lazim sehir ici icin bence, ER6 verelim bitane Okan Abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------

http://youtu.be/YRcrAqQ0zOQ?t=2m46s

Polatttt, bu seni hatirlatti bana biraz :) Viraji birakip direk agaclara falan girmesi, tarzi benziyor sana :)

şimdi çok anlamsız olabilecek bir soru sormak istiyorum;

örneğin er6 7000 devirde 66nm tork veriyo..., VFR de 8750 devirde 80 nm veriyor...şimdi bu iki alet birbirine yaklaşık devirlerde (7000 altı) aynı torku verebilir diyebilir miyiz? bunun eğrisini grafiğini nasıl buluruz...

Aynen oyle, mantikli yani, Polatin meshur bir lafi vardir, rolantide 20 beygir veriyor alet diye, hangi motor icin demisti bilmiyorum :)

Su grafikte senin motorun beygir gucunu gosteriyor,

HondaVFR800%20V4%20V-TECH%2002-062%202.jpg

Su da tork egrisi ve beygir gucu gosteriyor

800power.jpg

Aslinda seninki daha verimli bence, cunku oyle birden artip birden azalma gibi bir durumu yok, gayet guzel, very nice :)

bu da benim ilgimi çekti...scootercılar için güzel bi fırsat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-sifiri-8.500-tl-125-cc-kredi-kartina-6-ay-taksit-imkani-112764058/detay/

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kuru asfaltta sürmeyi özlemişim.

işe 20 dkk da geldim :)

[YT]6wfo-O7PSx4[/YT]

kamera aparatını takarkene aklıma geldiydi, şunu ölçerek biçerek tutturuyum diye, neyse

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ruhsat saat 14 de cikiyor , plakayida yetistirirsem abbas bu gece yolcu. Yeni motorum Honda Tiger R1190GS i almak icin Istanbula gidecegim :) :) :)

Sevgilerimle

Not: Kulaklarim fena cinliyor egitimlerde sorarim bunun hesabini sizden haberiniz olsun ....

benim VFR işi de yattı...hayırlı uğurlu olsun...mal gibi hissediyorum şu an...en başa döndük...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar