Onu da yapıyorum bi yandan 2 haftaya yola çıkabilir gibi görünüyo :cherry:![]()
mengu senin bisiklet projesi ne oldu konuyu aradımda bulamadım
Öyle valla biz pedalları nereye koyacaz diye 2 hafta düşünüyoruz adam 2 dakkada monte ediyo aracı :cherry:
Biliyorum onu bayadır, süper bişey de çok tehlikeli ya.Salla atv yi ya drift trike yap
[yt]aPskKm86lQY[/yt]
Onu da yapıyorum bi yandan 2 haftaya yola çıkabilir gibi görünüyo :cherry:
Ben de motorlu bisiklet için değil de atv için baya parça aldım internetten ama kargo parası olsa bile yüzde 50 kârım var parçalardan, 90 liraya komple scooter disk fren sistemi aldım çarşıdan alsan 150 lirayı bulur.İyi uğraşabiliyorsun parça teğmin edebiliyorsun.Bir süreliğine manisa merkeze yerleştim aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum internetten alıp kargo parası bayılıyorum
Biliyorum onu bayadır, süper bişey de çok tehlikeli ya.
Karşı şeritteki arabalara girebilirsin, videoya bakmışsındır karşı şerite kontrolsüzce geçiyolar kaç defa.Neden tehlikeli ?
Karşı şeritteki arabalara girebilirsin, videoya bakmışsındır karşı şerite kontrolsüzce geçiyolar kaç defa.
Bu motorun doğasına aykırı.3 tekerli motormu olurmuş hiçNerede kaldı pratiklik
Ben bi ara hyena 100'ü önde çift teker 3 tekerlekliye çevirmeyi düşünmüştüm virajlarda yatan tipten ama süspansiyonda bi sürü döküm parça gerekiyo bide aşırı uzun stroklu amortisörler gerekiyo ev yapımı bi proje için fazla imkansız şeyler.E sende uslu sürersin kalabalık varken :mrgreen: Ben bunun aynısı değilde motorlusundan bahsetmiştim. Arada virajda kıç attırmak fena olmazdı hani.
Yada şöyle bişey
http://cdn.pocket-lint.com/images/dynamic/80c10527241b3298476769ddaa28925e24cb8e3d.jpg
Bizim motorlarda tork yokki nası kıç atsın :cherry: drift falan diyosanız. debriyajla oynamadan tekere bile kalkmıyo mx.Dandik bir lastik al arka dişliyi büyütüp önü küçült senin makinada deli kıç atar![]()
Ben bi ara hyena 100'ü önde çift teker 3 tekerlekliye çevirmeyi düşünmüştüm virajlarda yatan tipten ama süspansiyonda bi sürü döküm parça gerekiyo bide aşırı uzun stroklu amortisörler gerekiyo ev yapımı bi proje için fazla imkansız şeyler.
Dandik bir lastik al arka dişliyi büyütüp önü küçült senin makinada deli kıç atar![]()
Motor ortada olacak, ayaklarımı yere yakın bi yere koyucam. Full süspansiyon da olacak sence dengesiz olur muO biraz fazla olur dediğin gibi ama atv yerine bi düşün trike yapmayı. Sürekli kıç attırmadığın sürece atv den daha dengeli olur takla riski de daha az hem.
Denge derken atv nin takla atma potansiyelinden bahsediyorum. Ayrica drift zevki farkliMotor ortada olacak, ayaklarımı yere yakın bi yere koyucam. Full süspansiyon da olacak sence dengesiz olur mu
http://img694.imageshack.us/img694/2950/atvx.jpg