Mondial Mondial 125 MX - Grumble

İyi uğraşabiliyorsun parça teğmin edebiliyorsun.Bir süreliğine manisa merkeze yerleştim aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum internetten alıp kargo parası bayılıyorum
Ben de motorlu bisiklet için değil de atv için baya parça aldım internetten ama kargo parası olsa bile yüzde 50 kârım var parçalardan, 90 liraya komple scooter disk fren sistemi aldım çarşıdan alsan 150 lirayı bulur.

:) Rampa aşşağıya kayarken karşıdan gelen bir aracın altına girebilirsin.Düşme tehlikesi zaten var bariyere vursan keser.Birde ülkemizdeki araç sürücülerini düşünürsek koca motoru görmüyor adam ufacık şeyi ezer geçer

Karşı şeritteki arabalara girebilirsin, videoya bakmışsındır karşı şerite kontrolsüzce geçiyolar kaç defa.

E sende uslu sürersin kalabalık varken :mrgreen: Ben bunun aynısı değilde motorlusundan bahsetmiştim. Arada virajda kıç attırmak fena olmazdı hani.

Yada şöyle bişey
80c10527241b3298476769ddaa28925e24cb8e3d.jpg

Bu motorun doğasına aykırı.3 tekerli motormu olurmuş hiç :) Nerede kaldı pratiklik

E sende uslu sürersin kalabalık varken :mrgreen: Ben bunun aynısı değilde motorlusundan bahsetmiştim. Arada virajda kıç attırmak fena olmazdı hani.

Yada şöyle bişey
http://cdn.pocket-lint.com/images/dynamic/80c10527241b3298476769ddaa28925e24cb8e3d.jpg
Ben bi ara hyena 100'ü önde çift teker 3 tekerlekliye çevirmeyi düşünmüştüm virajlarda yatan tipten ama süspansiyonda bi sürü döküm parça gerekiyo bide aşırı uzun stroklu amortisörler gerekiyo ev yapımı bi proje için fazla imkansız şeyler.

Dandik bir lastik al arka dişliyi büyütüp önü küçült senin makinada deli kıç atar :)

Ben bi ara hyena 100'ü önde çift teker 3 tekerlekliye çevirmeyi düşünmüştüm virajlarda yatan tipten ama süspansiyonda bi sürü döküm parça gerekiyo bide aşırı uzun stroklu amortisörler gerekiyo ev yapımı bi proje için fazla imkansız şeyler.

O biraz fazla olur dediğin gibi ama atv yerine bi düşün trike yapmayı. Sürekli kıç attırmadığın sürece atv den daha dengeli olur takla riski de daha az hem.

Dandik bir lastik al arka dişliyi büyütüp önü küçült senin makinada deli kıç atar :)

Usta motor da düşme tehlikesi var. Bunları yapmayı biliyorum ama o yürek var mı:mrgreen:

O biraz fazla olur dediğin gibi ama atv yerine bi düşün trike yapmayı. Sürekli kıç attırmadığın sürece atv den daha dengeli olur takla riski de daha az hem.
Motor ortada olacak, ayaklarımı yere yakın bi yere koyucam. Full süspansiyon da olacak sence dengesiz olur mu :)
atvx.jpg

Süspansiyonları bağımsız yaparsan daha iyi olur gibi aslında denge açısından

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar