Valla gecenlerde bakmistim tahmini kargo dahil 21 pound, yani 60 lira civari bir fiyata gonderiyorlar aynayi kapima kadar. Z-moto neyine 195 lira dedi anlamak mumkun degil. ulen hani az biraz daha vereyim orjinal olsun dersin de 3 katindan da fazla para vermek resmek enayilik yani, direk yapistiricam siparisi wemotodan, aslinda e-bayden verecektik gecen ama beyfendiler Turkiye ye kargo yapmiyomus sanirim, ondan dolayi yatti, gerci o da ayni paraya gelecekti 60 lira civari bisi. Zaten ayna gelene kadar cok fazla kullanacagimi sanmiyorum. ben bugun oglen su kart isini halledeyim, sonra ver elini paypal, ordan da wemoto.
Abi o ayna yine iyi dayanmis, aynayi sabitleyen zimbirti kirildi, ayna yerinde duruyor yoksa, sadece sabit degil

Onun da nasi oldugu yonunde dun fikrim geldi, ben motoru saga yatirmistim ama sol aynayi kirmistim, nasi oluyor yaw, ateyizler bunu da aciklayin diye caps yapmayi dusunurken fikrim geldi, ben motordan duserkene sol aynayi altima aldim sanirim, ona ragmen sadece bir yerinin kirilmasi bile aslinda ne kadar saglam oldugunu gosteriyo bence, kolay degil uzerinden ben gecmisim yani